Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Korona na delovnem mestu

Korona na delovnem mestu

Hodil je ves čas normalno v službo in razen kašlja in blage vročine ni imel. Na testu naj bi bil pozitiven še včeraj, danes zjutraj pa več ne. To je povedal sam.

Ker je vodja smene je imel stik več ali manj z vsemi. To sem izvedel preden sem šel danes domov. Na bolniško ni želel, ker se “mu ne splača”, ker ima kredit pa kilometrine ne bi dobil in nevem kaj vse. Vglavnem kaj si mislite o takemu človeku, ko bi lahko rekli zavedno širi bolezen??

Nekaj je s tabo narobe da take pišeš…

Ti testi sploh ne delajo in nikoli niso. Sam izumitelj je to lepo povedal.

Covid je danes ravno toliko kot takrat ko so bile zapečatene steze v hribe.

Pa, poznam možakarja ki je na svoj prvi dan v službo prišel na berglah…

Jaz sem imel tudi korono med tisot krizo in nisem takoj vedel, sem pokašljeval, malo vročine in hodil normalno v službo. Sem snel masko med malico hja in okužil sodelavca, tip je bil nad 50, slabše kondicije, nekaj že od prej imel s pljuči in je po tednih bojev in na ventilatorju crknil. Je male otroke za sabo pustil… in me je žrlo še par mescev po tem, ker vem da sem jaz kriv. Danes me recimo bk, samo ostane v spominu.

Tako je v družbi, kjer vsaj misli samo nase.

Pejte že enkrat vsi u kurac s tem debilnim nategom, a se spet norca delate, al kaj?

Za kazen ga zapri v občino.

Kako corona,če virusa še vedno niso izolirali in dokazali?Korono imate v glavi.

Hja  eno hladno Corono bi tut jest…pol, proti večeru

odgovori na to vprašanje bi bili najbrž čisto drugačni, če v vprašanju ne bi bila omenjena korona. Kako odreagirate, ko v službo prihaja nekdo, ki ima vročino in kašlja. Ker se mu ne izplača iti na bolniško. Jah tudi taki ljudje obstajajo. Moja sodelavka npr. je tudi taka. In je bila tudi pred korono taka. Hodila vsa zalepljena v službo, šmrkajoča in vročična. In ko smo ji rekli, da naj bo zaboga doma, je vedno rekla, kaj pa naj doma delam, saj čaj si tudi tu lahko kuham. Ob tem, da je po navadi okužila še dve sodelavki, zraven, ni bilo pomembno.

Odgovor na objavo uporabnika
lloyd, 04.09.2025 ob 20:26

Pa, poznam možakarja ki je na svoj prvi dan v službo prišel na berglah…

Bergle niso nalezljive.

Robi z mona, vsakič ko bi moral nastopit prvi dan službe dobi covid drisko.☝️?

..dej, začni pisat kot se zagre: “izmena”, ljubči, da ne boš še otrokom “predajal” pravopis “po domače” …

Sem pač enkrat zbolela in sem se testirala, sem bila pozitivna. Bolna, z vročino, nahodom, kašljem, glavobolom in slabostjo. Sem poklicala zdravnika, obvestila, dobila bolniško, sem sporočila v službo – sem dobila nazaj porcijo, da je to samo prehlad in da ni potrebe, da sem v postelji, ampak če mi je zdravnik dal bolniško, da ne morejo nič, češ kao okej okej…pa sem ji nalašč rekla, da nisem planirano zbolela in da doma nimam nič, ne kruha, ne čaja, ne limon…če bi bila tako dobra, da bi mi prinesla, pa je v isti sapi kot mi je rekla, da lahko pridem delat, povedala da ni denarja na svetu da bi prišla k meni, ker imam Covid.

Jaz nimam problemov s tem: ko sem bolna, naj bo covid, angina, viroza, žolčni kamni, kar koli je že pač bilo v času moje zaposlitve zadnjih 30 let, so moja vrata odprta in lahko vsak bumbar pride, preveri, mi izmeri vročino in če že pride, lahko skuha čaj in opere posodo. Mi pa grejo na živce bumbarji s tem covidom, ker “ne obstaja” in so za druge pametni ko vrag, a se te ne bi upali taknit s palco čez reko.

In ne mi covid ne obstaja, boli me patka kako mu rečete, ko ima bolezen znake in je človek bolan, je bolezen pa če se kliče covid ali žšužek ali čingalinga ali cucarbika.

ahmm, 05.09.2025 ob 09:19

..dej, začni pisat kot se zagre: “izmena”, ljubči, da ne boš še otrokom “predajal” pravopis “po domače” …

Otrok ima suha veja enako število kot ti. Ni težko preštet od nič do nič.☝️?

Nekoga brez razloga žalimo s suho vejo, ker nima otrok?

In vam je povedal spet svoje… forumski dežurni neozdravljivi psihopat. Negativa na negativo, vedno isto, vedno nekoristno, vedno primitivno, vedno žaljivo, vedno dolgočasno, pa saj tako mora biti

saj celo sam sebe imenuje: satan.

Je kaznivo po zakonu. Če bo kdo zbolel ga lahko prijavi.

odgovori na to vprašanje bi bili najbrž čisto drugačni, če v vprašanju ne bi bila omenjena korona. Kako odreagirate, ko v službo prihaja nekdo, ki ima vročino in kašlja. Ker se mu ne izplača iti na bolniško. Jah tudi taki ljudje obstajajo. Moja sodelavka npr. je tudi taka. In je bila tudi pred korono taka. 

Jaz pa poznam polno takih, ki so med korono težili popolnoma zdravim, da ne smejo nikamor, da če bodo šli, bodo zaradi njih vsi starčki pomrli.

Zdaj pa zvesto hodijo z vročino na šiht, ker so pač zeeeelooo pridni. Pač, kar avtoriteta reče, to drži, pa če je še tako neumno.

Da o trgovinah, lekarnah in povsod naokoli ne govorim. Povsod hodijo ti smrkavi hinavci. Ker če oblast nič ne reče, potem ne bo umrl noben starček, pa magari, če mimogrede še pljučnico in angino raznesejo.

Vedno več bo tega, saj so odnosi vedno slabši, ljudje pa vse večji egoisti. Boli jih k, če nekoga okužijo in četudi usodno. Po drugi strani pa je vedno več ljudi, ki imajo tako nizko plačo, da se jim bolniška resno pozna. Meni se zdi to res žalostno.

si morš mislit, NA BERGLAH, kaj to je tudi nalezljivo???

toti prej ko je pisal o COVIDU- v rit si ga vtakni, ja?? toti covid mislim si vtakni v rit

Dajte  že nehat antikovidarji! Kovid je bil, haral je in se je umiril, tako kot nekdaj kuga, pa kolera, pa koze, pa gripa.  Pridejo v valovih. Vsak nov je hud a se za nekaj časa umiri in kot tak hara dalje, samo ne mori več tako hudo. Bili so časi, v stari jugi, vi mladi in bebavi desnjaki trdijo, da smo takrat bili vsi na bolniških in nič delali. Povem vam, da smo prav tekmovali kdo bo bolj bolan hodil na šiht. Šefica je na ves lažniv gobec razlagala kako ima pljučnico in hodi delat. O tem, da s tem lahko komu pošteno škoduješ, ko ga okužiš se takrat ni govorilo.

Utrujate, 05.09.2025 ob 15:33

Dajte  že nehat antikovidarji! Kovid je bil, haral je in se je umiril, tako kot nekdaj kuga, pa kolera, pa koze, pa gripa.  Pridejo v valovih. Vsak nov je hud a se za nekaj časa umiri in kot tak hara dalje, samo ne mori več tako hudo. Bili so časi, v stari jugi, vi mladi in bebavi desnjaki trdijo, da smo takrat bili vsi na bolniških in nič delali. Povem vam, da smo prav tekmovali kdo bo bolj bolan hodil na šiht. Šefica je na ves lažniv gobec razlagala kako ima pljučnico in hodi delat. O tem, da s tem lahko komu pošteno škoduješ, ko ga okužiš se takrat ni govorilo.

ti si tudi vtakni v rit to kar si napisal, si indoktriniran do amena, takim bi morali prepovedati tu pisati . trolati, ti pojma nimaš kaj je toti covid bil, pojma nimaš zato bodi prosim tiho

Povem vam, da smo prav tekmovali kdo bo bolj bolan hodil na šiht. Šefica je na ves lažniv gobec razlagala kako ima pljučnico in hodi delat. O tem, da s tem lahko komu pošteno škoduješ, ko ga okužiš se takrat ni govorilo.

A si med kovidom težil zdravemu folku, da ne smejo nikamor? Si, ane? Hinavec en. Kdove koliko starčkov je pomrlo zaradi tebe, ker si bolan skakal okoli, da se prilizneš šefici. Mrš.

Anonimno 8955, 05.09.2025 ob 16:22

Povem vam, da smo prav tekmovali kdo bo bolj bolan hodil na šiht. Šefica je na ves lažniv gobec razlagala kako ima pljučnico in hodi delat. O tem, da s tem lahko komu pošteno škoduješ, ko ga okužiš se takrat ni govorilo.

A si med kovidom težil zdravemu folku, da ne smejo nikamor? Si, ane? Hinavec en. Kdove koliko starčkov je pomrlo zaradi tebe, ker si bolan skakal okoli, da se prilizneš šefici. Mrš.

Z virusom SARS-COV-2 (celo ime so mu dali da bo ja bolj uradno) se ne moreš okužiti, lahko delaš kar hočeš- NE GRE PA DA SEJEBEŠ. A ti bolano retardirano indoktrinirano bitje ubogo veš koliko partnerjev  mož in žena je seksalo, ležala v isti postelji, ona je bila pozitivna on pa ne, otroka oba negativna in to KOLIKOKRAT. In ti boš meni bluzil o tem kako je nekdo okužil starčka ki je umrl- umirali so na respiratorjih samo če so bili v DSO pozitivni so jih peljali direkt na respirator in umetno komo. na ta način je umrlo 97,3% starčkov,  AJETEBITOJASNO butec!!

J0VANKA, 05.09.2025 ob 16:45

Z virusom SARS-COV-2 (celo ime so mu dali da bo ja bolj uradno) se ne moreš okužiti, lahko delaš kar hočeš- NE GRE PA DA SEJEBEŠ. A ti bolano retardirano indoktrinirano bitje ubogo veš koliko partnerjev  mož in žena je seksalo, ležala v isti postelji, ona je bila pozitivna on pa ne, otroka oba negativna in to KOLIKOKRAT. In ti boš meni bluzil o tem kako je nekdo okužil starčka ki je umrl- umirali so na respiratorjih samo če so bili v DSO pozitivni so jih peljali direkt na respirator in umetno komo. na ta način je umrlo 97,3% starčkov,  AJETEBITOJASNO butec!!

Katerim substancam si pa ti bilo izpostavljeno, že sicer ubogo na umu, da je vse scvrlo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close