Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Korito iz nerjavečega jekla – inox… popenila bom

Korito iz nerjavečega jekla – inox… popenila bom

Torej, kupili smo novo kuhinjo in tudi korito iz nerjavečega jekla, pa sploh ni bilo poceni. VSE, DOBESEDNO VSE SE POZNA GOR. Vodni kamen, umazanija, majhne praskice, čudne lise takšne in drugačne. Lahko bi kar naprej čistila. Pa sploh ne gre tako zlahka dol. S čim vi čistite ta korita? Prej smo imeli korito iz keramike in seveda tega ni bilo.

Kaj se sploh da naredit? Je to normalno? Korito ni bilo poceni in nočem metati denarja proč. Sem preveč obsedena s čistočo?

Nimam ideje. Me pa zanima, kako čistite rezervni/varnostni odtok iz umivalnika v kuhinj? Bruhala bom en dan kaj je vse tam notri!

emajlirano korito drugič kupite.

na koncu pa butasti umremo. Na YouTube se lahko marsikaj naučiš.

Odgovor na objavo uporabnika
Takojčica, 30.10.2021 ob 20:27

Nimam ideje. Me pa zanima, kako čistite rezervni/varnostni odtok iz umivalnika v kuhinj? Bruhala bom en dan kaj je vse tam notri!

a vedno napolniš korito do vrha, da gre toliko umazanije tja? ne razumem prav?

Ko ga pomiješ, ga namažeš z baby oljem. Tako sem par dni nazaj prebrala nekje v novičkah…

vzemi tako, 30.10.2021 ob 20:24

Torej, kupili smo novo kuhinjo in tudi korito iz nerjavečega jekla, pa sploh ni bilo poceni. VSE, DOBESEDNO VSE SE POZNA GOR. Vodni kamen, umazanija, majhne praskice, čudne lise takšne in drugačne. Lahko bi kar naprej čistila. Pa sploh ne gre tako zlahka dol. S čim vi čistite ta korita? Prej smo imeli korito iz keramike in seveda tega ni bilo.

Kaj se sploh da naredit? Je to normalno? Korito ni bilo poceni in nočem metati denarja proč. Sem preveč obsedena s čistočo?

inox je najbolj sterilen material, uporablja se tudi v farmaciji in zdravstvu, zato se vse vidi gor 😉 če se ne vidi, še ne pomeni, da ni umazano 😉

hmmm733, 30.10.2021 ob 20:38

a vedno napolniš korito do vrha, da gre toliko umazanije tja? ne razumem prav?

Ne, nikoli. Nimam pojma, ampak kar flike plesni so tam.

Mi imamo keramičnega belega. Najboljša odločitev ever.

Hehehe -iz tega razloga imam že 25 let v svojih gospodinjstvih granitna/silakronska korita. Trenutno pa keramičnega nesvetlečega Blanco, v sivi barvi. Top- ščistim 1-2-3- s čistilom za kopalnico, ali pa Eurospinovim razmaščevalcem.

inoxx, 30.10.2021 ob 20:41

inox je najbolj sterilen material, uporablja se tudi v farmaciji in zdravstvu, zato se vse vidi gor 😉 če se ne vidi, še ne pomeni, da ni umazano 😉

Mene so odbijala kovinska oziroma inox korita vedno zato, ker se uporabljajo tudi v mrtvašnicah – Brrr – takoj dobim asociacijo na tisto – in pa tisti vonj po mokrem psu ima inox korito včasih…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close