Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Koriander-uspelo

Koriander-uspelo

Hej! Porocam.
Sadike koriandra lepo rastejo in tudi semena so vzklila.Jih cuvam pred vrocino in vsak dan opazujem poganjke
.
Lepa hvala za nasvet in imejte se lepo Babi

babi,si semena prej kaj namocila t.j. navlazila?! tudi jaz bom to posejala. lp petra

Hej,petra! Namocila sem jih zjutraj,popoldne naredila v majhnem zabojcku
posteljico iz rahle zemlje,razporedila semena in cez narahlo potrosila zemljo kot odejico(sem vcasih pojasnila otrokom) in res rahlo poravnala z leseno kuhalnico.Tako moj moz seje radic in solato. lep pozdrav Babi

babi,hvala!! moja semena se ze namakajo!?::)) se mi je kar zdelo,da bo tako!! povej,koliko casa kali!? bova imeli zelisce na balkonu!! jaz imam letos samo baziliko!! si bila v morju?? lp petra

babi,malo sem “precesala” po teh sporocilih..pa vidim,da ga malo “serjem”….pa ..zadnji teden sem malo “out”-kakor bi se reklo!! vceraj je bilo tocno en teden kar nam je povozilo psicko!! vsi smo bili….sisto prec!! to je bila hcerikina psicka.- a smo jo vsi iemeli zelo, zelo radi!! stara je bila sele leto in pol !! prej smo imeli tudi psicko-13 let-pa je morala na injekcijo…sploh ne vem,kaj je hujse!!! ?
saj ne vem,zakaj ti to pisem…jaz sem bila tudi babi tej zadnji psicki !! prejsnja je pa bila ko mlajsa hci!?… petra

Hej,petra! Kako mi je zal! Tibetanskega terijera smo imeli 15 let in vem,kako cutis.Zelo rada bi imela spet psa,pa zaradi okoliscin ,ga ne moremo.Zato imam dva krasna mackona s cisto pasjimi navadami.Spet drugacna izkusnja.Vnuk ima veliko snavcerko.Ne bos verjela,da sem pred 5 minutami pisala o svoji kuzi v odgovoru na Zivljenje,ah… in se spomnila vseh cudovitih trenutkov z njim.Vem,da ti je hudo.Sama sem dozivela,ko je za nama(Kim seveda na vrvici) v Ljubljani z vrta stekel pes naravnost pod avto.Bilo mi je strasno.Ceprav nic kriva,sem si ponavljala,ce naju ne bi bilo tukaj,ne bi zavohal psa in…Pa jok deklice-lastnice…Cesa vsega nam zivljenje ne prinese. Vem,da te ta trenutek nobena beseda ne more potolaziti in hcerke tudi ne.Cas bo prinesel svoje in odlocitev bo vasa.

Koriander je vzklil v 4 dneh.Zdaj ga imam se v kuhinji,da ga ne bi vrocina unicila;pocasi ga bom prenesla na balkon na dopoldansko sonce v druzbo drugih disavnic.

Dopoldne plavala in dva 3 letna fantica sta me posteno tunkala.Po 6 uri grem spet.To je cisti luksus.

Lepo,da si povedala,zato smo tu.Lep pozdrav Babi

babi,hvala za lepe besede in tolazbo!! clovek ne more verjeti,kako se lahko naveze na psa!! ali katerokoli zival!! s prejsnjo psicko sva se pogovarjali…pac sem ji pripovedovala,kaj delam…kuham…pa parem… ta druga -sele 1,5 let pa je bila za svoja leta tudi izredna! vse je ze razumela… sploh ni sla na cesto,ce si ji rekel..tokrat sta se s hcerko “izgubili” in psicka je sla cez prehod za pesce in hcerko /mamo!/ iskala…potem… je pa pripeljal avto… ze po prvi /en teden nisem mogla normalno funkcionirati../ smo se nekako druzinsko odlocili,da psov ne bo vec…potem je hci prinesla novo..po 3 letih….sedaj pravi,da bi jo zopet imela…. nimam srca,da bi rekla ne! bomo videli!?

koriander sem pa pred pol ure kar vtaknila v zemljo in loncek dala na balkon v senco… cakala bom 4 dni!!
hvala,babi lep vikend se napraj petra

pri nas- lj-dravlje- dezuje,grmi… kako je na obali !? nasa hci je tam pri vas! /trenutno med savudrijo in koprom…. /ne dobim je na mobi odkar je bila nesreca s psom…sem malo “nervozna”.. lp petra

Petra,nikar.verjetno se ima lepo.Takrat pozabijo,da je lahko komu manj lepo.Vreme je za pocitnice idealno.Sedaj sicer kar soparno,ker povsod okrog verjetno dezuje,samo ob morju ne. Lp Babi

ravnokar se je javila…naj bi prisla z zadnjim vlakom / iz kp 22.30/ v lj!?…ce ge bo ulovila!? ker moza ni doma,sem nekako”dezurna”,da jo grem iskat na postajo! cezz cca 2 uri… med tem casom bom pa verjetno se malo “vozila” po internetu::)) lep pozdrav petra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close