Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Koriander-sadike

Koriander-sadike

Hojla!

Veliko postov je že bilo o koriandru, kako ga posejati, kje dobiti sadike ….

….zato vam sporočam (predvsem Ljubljančankam in okoličankam), da sadike prodajajo na tržnici v BTC-ju, ravno tako imajo spet škrlatno baziliko.

Lep dan!

Polona, kje pa to na tržnici? Med sadjem in zelenjavo, ali na kakem drugem koncu?

LpM

Hej, Maruša!

Nasproti pivnice, pri sadju in zelenjavi. Saj tam je kar nekaj prodajalcev raznoraznih sadik zelenjave in rožic.

Malo poglej, mislim, da nimajo vsi koriandra.

Superca! Povej mi še, za kaj se vse uporablja koriander?

Hej!
Vceraj je se na Milijonarju bilo vprasanje ali sta timijan in koriander sinonima za isto disavnico:)))
Ker v Kopru sadik ne dobim, sem ga letos spet “pridelala sama” po lanskem nasvetu – iz semen.

Pri nas je poplava Italijanov – Giro .Prodajajo vse od roza majc do ne vem se cesa za 5 €:))) Lep dan Babi
Lp Babi

Babi, a to kar iz semen, ki jih dobiš tudi kot začimbo??? Kako pa si to naredila? Zrna namreč imam, pa jih nimam ravno kaj za nucat!

Ola !

Marusa, na forumu vrtičkarji je nekaj pisalo o tem. Poglej tam.

lp Majuška

Hej,Majuska!

Lani sem tudi sama postavila vprasanje o rastlinici koriander, ki je nisem mogla dobiti in pade nasvet, kar iz tistih okroglih semen, ki jih stalno uporabljam. Sem jih nekaj namocila cez noc in jih lepo dala v zemljo v nizji
sirsi loncek – pokrila se s priblizno slab cm prsti ; dva dni sem imela pokrito z vlazno gazo,ki sem jo malo skropila; najprej na kuhinjsem oknu.Mislim, da je po treh dneh ze pokukalo. Zdaj veselo raste med baziliko in majaronom na balkonu. Lp Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close