Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika korenček,cvetača,jajčevci v omaki

korenček,cvetača,jajčevci v omaki

ste že to kdaj delale in kako.Bi sploh šli jajčevci zraven korenčka in cvetače’

Po mojem ne. Cvetača in korenček skupaj sta OK, lahko še npr. grah ali stročji fižol, jajčevci so pa boljši npr. s paradižnikom in paprikom, lahko tudi z bučkami.Pa še to: zakaj bi iz te zelenjave delala omako? Cvetača v omaki?

Jaz sem ravno včeraj jedla v restavraciji zelenjavno prilogo. Bil je korenček, stročji fižol in sveža paprika ter malo melancan. Vendar ti pošteno povem, da tiste melancane tudi če ne bi bile notri. Bi bilo precej boljše. Melancani so bili taki kot take stare, ožete spužve.

hvala,potem pa bom naredila brez jajčevcev.Omaka pa zato ker imata maladva rada zraven pireja še kako omakco.Včeraj sta imela špinačo,danes bi pa korenje in cvetačo.Smo pa ravno dobro začeli z gosto hrano,tako da še ne jemo vsega.

Kako pa boš zagostila omakico? Z moko? Vprašam, ker ne vem.

Kako pa boš zagostila omakico? Z moko? Vprašam, ker ne vem.[/quote]

Jaz bi s kislo smetano. Čim manj moke, ni zdrava.

Kako pa boš zagostila omakico? Z moko? Vprašam, ker ne vem.[/quote]

Jaz bi s kislo smetano. Čim manj moke, ni zdrava.[/quote]

Ne smem, pravzaprav moj sin ne sme mlečnih izdelkov. potem pa tudi moka ne bi bila slaba izbira, kajne?

Meni so pa jajčevci ok tudi v taki kombinaciji.

ja z moko,sem špinačo včeraj tudi.Vem pa da ni najbolj zdravo ja.Amak jemo to res samo občasno.

S čim pa potem zagostite golaž pa kumare v omaki in take reči.

Jaz nobenih omak ne gostim. Golaža pa ne jem.

Jutri pa narediš jačevec, papriko in paradižnik. Njamsi :-)))

Kako pa?

Kako pa?[/quote]

Pikico olivnega olja, jajčevec, paprkiko narežeš na koščke in najprej popečeš, dodaš paradižnik (original se da surovega, jaz dam kar iz steklenice:-) ) in
to še malo pokuhaš. Če imate radi čebulo daš tudi te malček zraven. Obvezno pa par listkov bazilike. Pride res dobrega okusa.

Jaz včasih dodam še olive.

O, hvala Kitty!

Men je moja sodelavka povedala, da gosti jedi z ovsenimi kosmiči ( pač malo dlje kuha…) – sem poskusila in se da- predvsem tiste jedi na žlico ( obara…). predvsem, če jih kuhate prejšnji dan. Do drugega dneva se ovseni kosmiči povsem “izgubijo”…
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close