Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Korektor, malo pomoči

Korektor, malo pomoči

Kako naj prekrijem podočnjake? Sem zdrava, samo premalo spim. Slišala sem za tonirane kreme, bi bilo to dovolj?
Če kupim korektor, kakšnega, kako se nanaša? A potem pa puder čez? Kakšen tekoč ali v prahu?
Lepo prosim za mal pomoči okol tega, ker se ne znajdem.

predvsem raje kakšno urco več pospi

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

kar sem jih v življenju imela he Lancome – Effacernes Longue Tenue

ampak je drag (no vsaj zame) okol 40 eruov zato si ga privoščim 1 krat letno….:)

ga nanesem…najprej krema, potem moj tekoči puder in nato potapkam na podočnjake tale korektor (res potrebuješ eno pikico za en oko) super je:) Nikoli ne dam čez pudra v prahu , ker so potem podočnjaki še bolj vidni. Verjemi, sem poizkusla že vse…edini ki se ne nabira in v trenutku pokrije…

Proti podočnjakom;

najprej dobra krema za okrog oči, ne tista proti gubam ampak taka ki umirja podočnjake.

Potem korektor, za zelo modre kolobarje naj bo bolj tople barve, ne preveč svetel. s prsti nanesite na predele okrog oči. Puder ne preko, na delu kjer je korektor izpustite puder, ker bo tako videz bolj naraven.

Da preusmerite pogled s podočnjakov nanesite svež rožnat ali bresvin odtenek rdečila za lica, tako bo videz svež in ne boste videti tako utrujeni. pomaga tudi srebrn odtenek senčk za oči v kotičke ob nosu, osveži videz, prekrije utrujenost.

To je vse.

Simone Godina
Beauty Coach
Antiaging centri: Ljubljana, Portorož
Facebook / Antiaging center

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close