Najdi forum

Splash › Forum › Style.Over.Net › Nega, ličenje in style › Korektor, malo pomoči

Korektor, malo pomoči

Kako naj prekrijem podočnjake? Sem zdrava, samo premalo spim. Slišala sem za tonirane kreme, bi bilo to dovolj?
Če kupim korektor, kakšnega, kako se nanaša? A potem pa puder čez? Kakšen tekoč ali v prahu?
Lepo prosim za mal pomoči okol tega, ker se ne znajdem.

predvsem raje kakšno urco več pospi

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

kar sem jih v življenju imela he Lancome – Effacernes Longue Tenue

ampak je drag (no vsaj zame) okol 40 eruov zato si ga privoščim 1 krat letno….:)

ga nanesem…najprej krema, potem moj tekoči puder in nato potapkam na podočnjake tale korektor (res potrebuješ eno pikico za en oko) super je:) Nikoli ne dam čez pudra v prahu , ker so potem podočnjaki še bolj vidni. Verjemi, sem poizkusla že vse…edini ki se ne nabira in v trenutku pokrije…

Proti podočnjakom;

najprej dobra krema za okrog oči, ne tista proti gubam ampak taka ki umirja podočnjake.

Potem korektor, za zelo modre kolobarje naj bo bolj tople barve, ne preveč svetel. s prsti nanesite na predele okrog oči. Puder ne preko, na delu kjer je korektor izpustite puder, ker bo tako videz bolj naraven.

Da preusmerite pogled s podočnjakov nanesite svež rožnat ali bresvin odtenek rdečila za lica, tako bo videz svež in ne boste videti tako utrujeni. pomaga tudi srebrn odtenek senčk za oči v kotičke ob nosu, osveži videz, prekrije utrujenost.

To je vse.

Simone Godina
Beauty Coach
Antiaging centri: Ljubljana, Portorož
Facebook / Antiaging center

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close