korektor Green Line
Prosim za pomoč, če katera od vas ve, kje bi kupila korektor v obliki svinčnika?Do sedaj sem uporabljala korektor Green line clear-skin corrector od Lek-a.To je bil temnozelen svinčnik (zelo tanek) in obstajala sta dva odtenka (light in medium).Bil mi je super, uporabljala sem ga vrsto let, je antiseptični in mi je sušil mozolje in pa zelo “precizen” v nanosu, saj je zelo tanek (za popravljanje (prekrivanje) nepravilnosti – črnih madežev, ogrcev, lis…).Po novem letu so od kolekcije Green line clear menjali embalaže in nekaj posodobili program, ta korektor pa so kar izpustili in ga ne izdelujejo več (ostal je samo tisti v obliki šminke, ki ni vreden piškav nič!).Mislim katastrofa!Kar prenehajo izdelovat nek izdelek, briga njih za nas potrošnike, ki jim vsa leta dajemo zaslužek…Res sem nesrečna in upam, da mi boste pomagale, če mogoče obstaja od kakšne druge firme tak podoben korektor.Probala sem tistega na čopič, ki pa je bolj tekoč in mi ni všeč in pa tudi precizno ga ne morem nanest na določena mesta (pride mi v poštev samo za podočnjake).No malo sem se potožila, upam da nisem preveč zatežila.Vsem vnaprej hvala za pomoč.
Forum je zaprt za komentiranje.