Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style korektor Green Line

korektor Green Line

Prosim če kdo ve, kje naj kupim korektor v stiku od Lek-a, kolekcija Green Line clear (to je zelena embalaža (v obliki svinčnika – tanek), obstajata dva odtenka (light in clear), pakiranje je: odspodaj ima kartonček (cca:12 cm dolg in 2 cm širok) in nanj je pripet ta korektor???Včasih sem ga kupovala v DM-u, vendar so sedaj menjali kolekcijo Green line clear in omenjenega korektorja ne dobim več (obstaja samo tisti v stiku (debelejša embalaža – kakor šminka).Upam, da me kdo razume, kaj iščem.Če ste ga v kakšni trgovini videli, prosim pomoč. Res sem obupana brez njega, ker mi suši mozolje in deluje antiseptično in prekriva zelo dobro (tudi madeže in druge nepravilnosti). Koristim ga že leta in leta, sedaj pa ta šok, čeprav so mi v Leku zagotovili, da ga še delajo. Help!!Hvala.

Jaz sem tudi dolgo uporabljala tega, pa sem pred kratkim ugotovila, da obstaja še boljši – NIVEA Perfect Cover. Obstaja v več odtenkih (mislim, da v petih). Je res, da stane okrog 2000 sit, ampak je veliko boljši od prejšnjega. Je pudrast in zelo dobro prekrije mozolje, obenem pa ti jih suši. Zelo priporočam!!! LP

jaz sem jih videvala v mercatorju….

Pojdi v Lekovo trgovino na Verovškovi, mogoče jih imajo tam…

Ga imam doma in nič ne uporabljam (je kot nov). Če hočeš, ti ga podarim, je pa odtenek light. Mejl na katerega mi lahko pišeš je sovulj@siol.net.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close