Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Korčula Vela luka hotel Adria

Korčula Vela luka hotel Adria

Zanima me, če je kdo bil oz. kdo slišal od koga kakšne informacije, kako je tam,
prosimče napišete kaj o tem hotelu

lp

bila tam, soliden hotel, hrana super, sobe bolj tako tako, plaža ena proti približno, majhen bazenčič pred hotelom, dosti možnosti sprehodov, kaj drugega pa tam nimaš počet.

Smo bili v Pozejdonu. Isti lastnik, enaka kategorija. Odvisno, koliko ste zahtevni. Bolj slabe 3***. Se mi je pa Pozejdon zdel malo boljši (sam hotel je lepši – vsaj skupni prostori v Adriji zgledajo precej borno, lokacija bliže mestu, plaža pa ni dobra ne v enem in ne v drugem). Drugače pa vozi iz Adrie v mesto ladjica, vendar je (vsaj lansko leto) vozila bolj poredko. Hrana je biila tudi bolj tako, tako. Problem je, ker sta bila oba hotela all inclusive in si vezan na tisto hrano. Mi smo šli včasih kar malo po svoje. Precej hodimo na Hrvaško, pa je večina hotelov (tudi 3***) boljša.

Sicer hotelov tam ne poznam, mi pa Vela luka ni všeč. Zaliv, zaprto, morda morje ni ravno umazano, toda občutek je takšen.
Hotel Park blizu mesta Korčula je pa super. ( glede na ceno in kaj nudi za to ceno) Bila 2x in je res vredu, cena pa podobna, če ni celo cenejši. Dobro, oprema starejša, hrana pa OK. Pa ležalnike in senčnike imaš na plaži, če si zgoden. :))) Pa še mesto je blizu, par minut hoje….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close