korčula kamp kalac
Pozdravljeni,
jutri se s fantom odpravljava v omenjeni kamp. Zanima me, če se mi splača s seboj vzet rolerje. Pa kakšne so letos kaj cene na Korčuli. Slišala sem, da so jih precej spustili, pa ne vem al naj verjamem ali ne. Ne bi rada vsega vraga dol vozila, ampak če so pa cene take kot v Istri pol pač bom. Skratka rada bi čim več informacij o Korčuli in o kempu od nekoga, ki je bil pred kratkim tam. Se že v naprej zahvaljujem 🙂
Živjo!
Jaz kamp Kalac poznam še iz najstniških časov, saj smo z družino 15 let hodili na Korčulo v omenjeni kamp. Meni je Korčula ostala v čudovitem spominu in tudi sama bi se rada vrnila tja. Takrat je bil kamp 1A, špica med kampi, žal ne vem, kako je danes. Ti pa definitivno priporočam rolerje, namreč od kampa do mesta imaš čudovito promenado, idealno za rolerje.
Žal ti kaj več ne morem povedati, saj na Korčuli nisem bila že vsaj 10 let…
Imejta se lepo, poljubi in pozdravi moj otok…
O hvala za odgovor. O kampu sem si kar nekaj prebrala…no tole za rolanje me zelo veseli. Še vedno me pa zanimajo cene. Sicer zdaj kaj strašnega itak več ne bom šla kupovat, ker samo še fanta počakam, da pride iz službe potem pa greva. komaj komaj čakam. Bom pozdravla Korčulo pa še ene dvakrat se zate vržem v vodo :))
Veš, mi na hrvaško zdaj že kar nekaj časa za glavni dopust ne hodimo več, a pa se cene res tako močno razlikujejo? A misliš da nima Konzum enakih cen tako v istri kot v Dalmaciji. Mi smo bili nazadnje za prvi maj v Poreču, pa smo šli tudi v Konzum in so bile cene sicer višje kot v Ljubljani. Ma sej če sta sama itak ni panike…vzameš pač nekaj osnovni stvari, pa je.
Če bosta kaj rentala čoln ali pa če bosta šla z ladjico, pejta na otok Badija, to je otok, mimo katerega se bosta peljala s trajektom, je čisto blizu Korčule. Na severni strani otoka, torej tam, kjer gledata na Pelješac so lepe plaže. Neobljudene, kristalna voda, borovci, srnice pridejo na plažo…no, vsaj včasih je bilo tako.
Hvala za metanje v vodo ;-))), sicer pa tudi mi v nedeljo letimo na Djerbo in se bomo tudi mi metali v vodo.
papa
Forum je zaprt za komentiranje.