Najdi forum

Te dni bom formatiral računalnik in bi rad, če je le mogoče, obdržal vse
nastavitve, priljubljene v IE in Mozilla, outlook expres, prog. in še kaj.
Zanima me, če moram piljubljene in outlook izvoziti kljub temu, da bom kopiral kakor bom spodaj navedel. In seveda kaj je boljše ali pravilno.

1.) moj računalnik – lokalni disk C: – lastnosti – orodja – izdelaj varnostno kopijo.

2.) start – vsi programi – pripomočki – sistemska orodja – čarovnik za prenos datotek in nastavitev.
Kopiral bi na USB ključ 4G
win.xp pro slo sp2

Kakor sem videl lahko na obeh načinih potem uvoziš ali pa se motim.
Prosim pomoč in mnenje.

Pomoje se ti s tistim sistemskim backupom ni potrebno matrati, ker je namenjen za druge zadeve.

Na disku poišči mapo Documents and Settings –> mapo z imenom tvojega profila(ime s katerim se prijavljaš v polkna) in notri mapo Favorites (Priljubljene). Shrani si kompletno vsebino te mape, tu notri so priljubljene za IE.
Priljubljene za Firefox se nahajajo v datoteki bookmarks.html, ki jo najdeš v mapi Documents and Settings –> ime win profila –> Application Data (skrita mapa) –> Mozilla –> Firefox –> Profiles –> ime FF profila

OE…pojdi na menu Tools –> Options –> jeziček Maintenance in klikni na gumb Store Folder…
Shrani si tudi to mapo, tu so podatki iz OE.

Ko boš namestil nova polkna in poinštaliral programe, potem samo prekopiraš mape nazaj na ta mesta in to je to.

Mogoče si lahko spraviš kar celotno mapo Documents and Settings, ali vsaj mapo tvojega profila.
In ne pozabi kake certifikate za elektronsko

Hmmm, hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close