Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kopiranje mailov iz mocrosoft outlook express na zunanji disk

kopiranje mailov iz mocrosoft outlook express na zunanji disk

Pozdravljeni,

Zelo bom vesela, če mi boste pomagali z nasvetom, kako skopirat vse maile-poslane in prejete iz MS Outlook express na zunanji disk(menjam namreč računalnik).Imam Windovs XP,
Hvala že vnaprej

Outlook expres => orodja => Možnosti =>Vzdrževanje => Mapa za shrambo.
Tam notri ti piše, kje se ta mapa nahaja. Najverjetnje je kak
C:\Documents and Settings\Uporabnik\Local Settings\Application Data\Identities\{E962F0F7-54B6-4FAE-B08A-114FFFCB6DCE}\Microsoft\Outlook Express

Nato odpreš raziskovalca in pač kompletno mapo prekopiraš na zunanji disk.
Pa bodo na novem računalniku tudi XPji?

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

najlepša hvala, mr. ta pametni 🙂

novi računalnik je i-Mac, sicer ima tudi MS Office inštaliran. A je potem kak problem z odpiranjem dokumentov iz Outlooka?kako pa to rešim?

lp

Hja, tu se je pa pamet tapametnega končala, bo pa kdo drug moral vskočit na pomoč 😉

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

to maychy;

zase lahko recem, da nebi brisal originalov (vsega kar je na starem racunalniku) dokler nebi bil preprican da vse priblizno dela na novem racunalu (npr. moja minimum meja je 6 dni).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close