Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kopiranje glasbe iz cd- ja na pc

kopiranje glasbe iz cd- ja na pc

Prosim pomagajte! Ko želim skopirati glasbo iz original CD-ja v neko mapo v Pc-ju mi zadeva ne dela. Ko grem na lastnosti posamezne skladbe mi napiše da je velika samo 44 b – in to za vse skladbe iz katerega koli cd-ja.

Kaj je lahko narobe?

Hvala in lep pozdrav!

Uporabi program Audio Catalyst !!!!!!..pa bo šlo!!!!

Ti kopiraš le CDA datoteke, to pa niso glasbene datoteke.

Glasbo moraš s cdja “zripat” in za to potrebuješ poseben program.
Malo morje zastonj programov za to početje dobiš tule .

Ti programi ti bojo v večini naredili vaw datoteke, to so nestisnjene glasbene datoteke. Če jih boš kasneje želela pretvorit v mp3 (stisnjen, kompresiran) format, pa lahko to storiš tudi kasneje.

Aja, no pozabil sem dodat, da seveda to lahko narediš z Audio Catalystom, kot je svetoval drvo, ampak Audio Catalyst žal ni zastonj, je pa zastonj ravno tisti del njega, ki skrbi za ripanje in to je Audio Grabber , eden izmed prvih riperjev in še vedno med boljšimi.

CDex

huh, šele zdaj sem videl, da sem ti tudi jaz dal link do kupa programov, ki prav tako niso zastonj…zabluzil čist 🙂

Skratka AudioGrabber ali CdEx kot je namalal ZzzzZ, tadva pa sta zastonj in nekako med najboljšimi.

44b je pomoje samo velikost naslova pesmi.?.!

Nop, 44b je dolžina cda datoteke, v kateri je zapisan format, začetek in dolžina komada.

Jetaudio,vsestranski in zastonj…Freeware.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close