Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kopiranje elementov znotraj mape

kopiranje elementov znotraj mape

Ojla!
Zanima me, če kdo ve, kaj bi lahko bil vzrok , da se mi ob izbiranju oziorma označevanju posameznih datotek (npr. slik, wordovih dokumentov ) s pomocjo miske in tipke Ctrl , le-ti sami se enkrat kopirajo v isto mapo?
Sem mislila, da je mogoce vzrok premalo natancno delo z misko oz. predolg stisk miske, pa ocitno ni:((
A obstaja se kaksna druga varianta oznacevanja?
Hvala vsem za trud, snezni pozdravcek:))

Če nekaj označiš in držiš CTRL + levi gumb na miški se ti pojavi znakec +, kar pomeni, da se ti bo zadeva prekopirala.

Če hitiš s klikanjem, in premikanjem kurzorja se lahko zgodi, da vse prijeto premakneš ravno v trenutko ko držiš CTRL in spustiš levi gumb na miški in zadeva se skopira 🙂

Čaki, zdaj pa res ne vem več, kaj je prav pa kaj ne:))
Jaz vedno držim Ctrl in potem z miško klikam na elemente , na koncu pa z desno miškino tipko izberem ukaz ( izreži ali kopiraj ali izbriši ). Tako mi zadeva vedno funkcionira, občasno pa se tudi prekopira kot si ti navedel – ampak samo včasih. Kako bi potem morala naredit?

Saj delaš prav, samo miška mora biti mirna.

Vse delaš pravilno. Do kopiranja pa pride, če klikneš malo mimo ikonce. Potem ob spustu ctrl tipke začne kopirati (in napiše kopija od xxx)

L.P.

-------------------------------------------------------------- Kdor isce resnico, jo mora znati prenesti. Kitajski pregovor

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close