kopiranje dvd
dober večer
zadnje čase mi nagaja dvd pekač. Speče naamreč pribl. vsak drugi dvd. Vmesni se kar ustavijo, enkrat na sredini, tik pred koncem. Vedno uporabljam iste ploščke, imam Windows xp, uporabljam pa nero6.3.1.4.
Vedno naredim kopijo kupljenih dvd, pa me jezi ker uničim toliko ploščkov. Kaj mislite, da je vzrok.
Imam pa še en problem. Vklaplja se mi fajl tttvcr.exe in mi porabi veliko spomina. Kaj naj naredim, da se u startupu ne bo zagnala.
lep pozdrav
Za problem z dvd-jem je lahko to, da je zapecana leča… Probaj težavo rešiti z čistilnim CD-jem oziroma mehansko čiščenje.
Glede datoteke: tttvcr.exe pa lahko narediš to, da se ti ne bo več vklapljala –> greš Start –> Run –> napišeš: msconfig –> in v oknu Startup odkljukaš kljukico tega programa oziroma datoteke. Ampak dvomim da boš lahko to tako rešil. Kateri program pa si inštaliral, predno se ti je to začelo pojavljati?
Lp, Max
hvala za odgovor. naložil sem terratec cinergyTV. odstranil sem kljukico in mislim, da bo sedaj ok. ali mi morda lahko poveš še, kako se pekač mehansko očisti. ne bi ga rad poškodoval.
Še enkrat hvala. Vsi na tem foumu ste the best. Ste mi že večkrat pomagali. Hvala za dobra dela, ki jih opravljate.
pa lahko noč.
Forum je zaprt za komentiranje.