kopiranje besedila
nič ni pokvarjeno,ampak so nekatere strani zaščitene proti kopiranju.Tako da boš mogu ko maš stran odprto it pod ”Datoteka” in ”shrani stran kot” pol izbereš kar ti je ljubše al sam HTML al Text pol pa mal preurediš če ti je potreba. Tako jaz naredim če hočem kako stran dol potegnt,ni pa velik dela s tem
Sim, ravno žaljenje pa tule mislim, da ni na mestu, predvsem zato, ker tudi ti marsikatero hecno tule vstreliš 🙂
In tudi RedBull ni precej jasno napisal kako je njegova stran zaščitena. Stran je lahko zaščitena tudi tako, da ne dela niti levi klik (dela le na hiper povezavah) niti Ctrl+A in tako ne moreš niti označit besedila, zato tudi Ctrl+C ne naredi nič.
Zato so vsi odgovori delno pravilni in nikakor ne neumni!!!
‘Sim’ kot je napisal ‘hmmm’,ki ima čisto prav in na to sem jaz mislu če si na taki strani ko ti ta stran ne pusti desni klik z miško niti da označiš besedilo,se lahko sam slikaš lahko pritiskaš kar te je volja.Imam Firefox 1.5 pa nemoreš naredit nič.Prejšne verzije Firefoxa te so nekako do 1.04 si imel neke dodatke (extenzije)ko si instaliral ta dodatek si lahk kliknil z desno tipko sedaj pa zaenkrat še neobstaja kolkor jaz vem,zaenkrat.
LP
Ja sorč no, ampak res je bilo hecno da nobeden ni prej rekel CTRL+C pa CTRL+V. To pa ja vsak ve. Sem pa jaz tudi že bil na kaki strani ki je bila zaščitena. Ponavadi piše kak copyright. Ampak samo za desni klik, ker, halo, kaj bi ti pomagalo da prideš na stran, kjer ne moreš klikat ne z levo ne z desno miško, takih strani ni. Je pa zoprno, to pa ja.
Lp,
Sim
Forum je zaprt za komentiranje.