Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KOPIRAN TEKST (CEPLJEN)

KOPIRAN TEKST (CEPLJEN)

Je-bem vam te ukrepe vse po spisku… ce ima kdo slab zelodec, nehajte zdaj brati ta post, ker se bo nadaljeval v podobnem stilu… ok…vse jasno…sami ste si krivi ce berete dalje, ampak poln ku-rac imam nesposobnezev…. kam me boste se zaprli? Kaj si boste se vse izmislili? Jebem vam pct in pc ki bo verjetno naslednji… sem cepljen in kaj mi to koristi, ce ste na vrhu idioti… kdaj se je to sranje zacelo? Nekje pred dvema letoma so me vrgli iz cityja ker je bilo treba sparat, torej vsaj nekje toliko me ze jeb-ete s tem covidom… cepljen sem in kaj mi to koristi? Nic… lahko grem v trgovino tu pa tam in to je to… je-bala vas panika… 175 ljudi je na intenzivni…175… kaj je to? En hotel? kitajci so zgradili bolnico v 9 dneh… vi bi jih lahko v tem casu enih 10 pa bi vsi imeli prostor… tudi ce vseh teh 175 rabi ventilator… koliko denarja je to? Jankovicem ste odpisali 30 milijonov na lepe oke…po moje je to vec kot 175 ventilatorjev… ne da se mi vec je-bat z vami… same lazi in nategi, medtem ko se bo ljudem zmesalo… je-bem vam nesposobno mater vsem skupaj, ce v tem casu niste znali zagotoviti dovolj prostora v bolnicah… zmesalo se mi bo ob vseh vasih ukrepih… itak jih nihce ne uposteva… 175 na intenzivni, vi pa mi boste spet otroke zaprli… 2 klinicna imamo in se kar nekaj bolnisnic…vi pa mi nalladate, da so kapacitete zapolnjene? Je-bite se v tri krasne… banda lazniva… uff… lepo nas farbate iz dneva v dan fking Kacini in Kreki in kaj jaz vem kdo se.. kaj si boste se vse izmislili? Pocepili ste vse, kar se je dalo pa je se vedno iz dneva v dan slabse… meni pa otroci jocejo kdaj bodo lahko spet normalno ziveli… glavno da lahko mirno kradete medtem ko smo mi zaprti kot zivina… je-bi ga… ce ne morem preziveti tega virusa potem mi narava pac pravi, da nas je prevec in je treba narediti malo reda v sistemu, ampak raje crknem od tega covida kot pa zivim v zaporu kamor nas spravljate… dve leti in se vedno isto sr-anje… vec ljudi bo umrlo zaradi izgube dohodka in dostojanstva kot zaradi te je-bene variante gripe iz katere ste naredili apokalipso biblicnih razseznosti samo da lahko v miru kradete… dovolj vas imam… banda je-bena … unicili ste mi prihodnost ampak mojim otrokom je ne boste, pa ce bom moral s kalasnikovim pred parlament… dajte nam nazaj nasa zivljenja…

https://www.facebook.com/tinemurnov

dobr je povedal

Čakam tvoj odgovor, ludi. Kje je naslov? Pa ne, da si prpa, no..

Odgovor na objavo uporabnika
darwindarko, 07.11.2021 ob 15:10

dobr je povedal

Brezveze je povedal, ker od teh fašistov pričakovati, da nam bodo dali nazaj življenja in svobodo, je brezveze.

Fašiste bo treba najprej pred strelski vod zaradi genocida. Šele potem lahko pričakujemo svobodo.

Ob gozdu 20 Maribor

Kdaj prideš?

Evo ti še cifra papčino 071378174

Odgovor na objavo uporabnika
Čakam odgovor, 07.11.2021 ob 15:31

Čakam tvoj odgovor, ludi. Kje je naslov? Pa ne, da si prpa, no..

Ob gozdu 20 Maribor

Kdaj prideš?

Evo ti še cifra papčino 071378174

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close