Najdi forum

Koper, Izola..

Zanima me, najcenejša varianta nočitve na slovenski obali, gre samo za prenočitev, v Kopru obstaja menda hostel, verjetno je to najcenejša opcija…?Ima kdo izkušnje, je potrebna najava več dni prej, za dve osebi?
Hvala,
lp

V Kopru se lahko prespi v študentskem domu,po želji tudi hrana.Seveda le v poletnih mesecih.Jaz letos sicer še nisme bila,lani pa se nisem nič najavila in dobila sobo čisto sama brez problema.Le parkiranje tam skoraj ni mogoče,saj je v starem delu…

hvala ti!

še eno vprašanje, koliko si plačala na nočitev ?H

Poskusi v dormitoriju na morski biološki postaji v Piranu.

V kopru obstaja tudi hostel Museum:

http://hostel-museum.freehost386.com/

Ali ni morska biološka postaja Piran namenjena samo študentom? Če ne, ali bi lahko o tem posredovala še kak info. Hvala.

Lp Iva

Čisto komot pa lahko tudi pod mostom ( v Kppru ) – tam se svet konča – ali pa začne. Imej spalko in litrico ali dve in te bodo čuvali kot božje dete. Če jim pa drugi dan skuhaš še špagete z golažem ( kupiš sama seveda ) boš pa njihova kraljica.

Nima te bit česa strah. Naredi še kako super fotko.

Načeloma ja, vendar če je prosto, te verjetno ne bodo zavrnili. Je pa za vprašat. Tel.05 671 29 05
Gašper

Sem se pozanimala, je pretežno za študente. Da se prespat tudi kakšno noč, ne pa za dalj časa. Tako so se dogovorili z občino Piran.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close