Najdi forum

KOPELI

Zanima me, če katera uporablja kopeli? Sama jo namreč nameravam kupiti – zame in za dragega, za malce prazničnega vzdušja in crkljanje….
kakšen predlog za dobro kopel ?

Hvala

Moja zmagovalna: v Vonj narave (v Mb je v Europarku, v Lj pa tam nasproti Name- če je še kak v Lj, ne vem) imajo ene take kopeli (ne vem več, kako se reče), ko je kao 2v1, majo različne kombinacije, jaz sem zmeraj kupila cimet+aloe vero; moraš stekleničko strest pred uporabo, da se to dvoje pomeša, potem pa v vodo naliješ menda ene pol štoplčka ali nekaj takega. Je res draga, ampak je ne porabiš hitro, koža je pa neverjetno mehka. Obožujem to kopel, čeprav sem jih sprobala že oh in sploh.
Drugače sem enkrat videla, da imajo to isto v Müllerju, samo ne vem, kako je glede cene, kje se bolj splača.
Kako se imenuje, se res ne spomnim, ampak če želiš, ti sporočim naknadno, ker jo imam pri fantu, pa bom tam pogledala.

Jest uporabljam precej kopeli, vsaj 2 krat tedensko od neke švicarkse firme ker so popolnoma naravne. Se pa rada igram tudi z eteričnimi olji in jih kombiniam s kopelmi in esencami za kopeli (z njimi si lahko narediš doma prave toplice). Najboljša kombinacija mi je kopel alge + dodatek rožmarin + brin + antistress kapljice ali pa kopel gorske rože + dodatek -esenca materine dušice + še kaka eterika . Z eteriko vplivaš na živčni in čustveni sistem , sicer pa odvisno od tega kaj hočeš doseči .

Uživaj tudi ti !

Kneipp oljne kopeli ali tablete iz izvlečkov zdravilnih rastlinic, melisa, brinje, rožmarin…. Dobiš v zeliščnih lekarnah ali drogerijah.

Hvala za informacije, Ajša tebi pa če lahko prosim za ime tvoje kopeli

Ok, bom ti javla! :)))

Ribica!

Oprosti, da odgovarjam tako pozno, toda te kopeli pri fantu več ni, je je zgleda že zmanjkalo.
Potem sem jo iskala v Vonju narave, da bi ti povedala, kako se ji reče, pa je več ni za dobit, v Dm-u in Tušu pa je tako ne prodajajo.
Res mi je žal. Če jo še kje odkrijem, ti javim!

Lep dan in lepe praznike ti želim!

Kaj pa Lushove krogle?
lp

Te lush krogle so resnicno dobre – poskusita to!

Točno! :))) Lusheve kroglice so 1A! Sploh one, ki vsebujejo drobne cvetke, ki potem plavajo po vodi…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close