Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kopanje ob reki Savi – okolica Radovljice

Kopanje ob reki Savi – okolica Radovljice

Enkrat smo praznovali RD ob reki Savi v okolici Radovljice. Danes pa bi šla tja, da se malo shladim, pa ne vem točno kako priti do primernega kotička ob Savi?
Mislim, da je bilo Lancovo ali nekaj podobnega …

Kdo pozna ta konec in prostor, kjer bi se dalo malo shladiti?
Hvala.
[attachment=0]radovljica.jpg[/attachment]

poiščeš kotiček tako da vzameš reliefno karto Utah-a, zamižiš in se s prstom dotakneš neke točke na karti…

zdaj pa resno, povsod ob savi je cel kup primernih kotičkov in ti ne znaš najti pravega? je pa res da najlepši kotički hvala bogu niso dostopni z avtom ampak se je potrebno pomatrat peš.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

;D

ne hodi v ta konec .. ni za tebe

Pod Mežaklo so super placi sami ne not scat da ne prinese do sem.

Moram vas pohvaliti, izjemno ste se potrudili in zdaj mi je vse popolnoma jasno.
Le kaj bi brez vas, dobrih ljudi.

Samo še eno vprašanje imam, kje moram zaviti v okolici Radovljice oz v sami Radovljici, da pridem do reke. Če me spomin ne zapušča, se je potrebno od želežniške postaje peljati še naprej, po klancu dol …

A mam prou?

maš prou, še boljše če greš čez radovljico proti lescam, pa v rondoju pri bowlingu zaviješ levo, greš po klancu dol pod železniško progo, do naslednjega rondoja in spet levo po klancu dol čez jezerca pa si na mostu za lancovo po tem se pa držiš desne smeri do razcepa kjer greš po zgornji cesti.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Hvala.
Če boš kaj mimo hodil, dej prid do mene, da bova skup popila kašno mrzlo pivo (naravno shlajeno v vodi).
Pa še en selfi bova nrdila.

Nč, bo treba it, da bo še kej placa zame ostal.

Gledam in se čudim?
Kdo je pa tole sliko nalepil pod moj post, jaz jo nisem?
A moderatorji to sami nalepijo?
Prosim, če mi ta ‘čudež’ kdo objasni!?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close