Kopanje Ankaran
Niti slučajno te ni nihče vprašal če bi se šla TI kopat v Ankaran. Lahko kar celo poletje na Karibih ostaneš – med svojimi . Res ni nevem kakšna voda, jaz bi šla raje če že do Kopra, ali dalje. Ampak to ni ne moj, ne tvoj problem, ženska gre lahko kamor je je volja. Se mi zdi da bi bila Sv. Katarina skoraj boljša od Adri-e, no tam je pač še bazen. Parkiraš pa pred trgovino, med bloki hahaha – če te kdo ne skrega.
parkirišč pa ji nisi navedla.
no pač je tako da v naši državi se vse plača, tudi parkiranje čeprav avto ni zavarovan in največ takih parkrišč je ravno na obali, namreč plačljivih. druge pa težje najdeš[/quote]
No dobro. Mi parkiramo pod Tononovo murvo in gremo še cc 500 metrov po žbunju do ene potke, ki se strmo spušča do morja. Ni sence, ni ležalnikov, ni bifejev – je pa SVETI MIR.
Sploh pa jaz če že grem se namočit grem kjer je bližje. In to je tudi koprski pomol.
Tega ti ne svetujem ker : ni sence, nizka voda, trava vsa požgana od sonca, v bistvu na zemlji ležiš ali na betonu.Se tolčeš v noge ob velikih ceveh od kanalizacije v morju. Itak so jim nekaj podiral tako da sploh ne vem če kaj še je tam. Priznam da sem bila enkrat in me je razočaralo. Mogoče so kaj spremenil, uredil, ampak vode ne moreš in tistih cevi v morju od začetka ko greš v vodo. Moje mnenje.
Hotel Adria, 29.08.2021 ob 08:34
Zakaj pa ne pod hotelom Adria. Tam je zelo lepo kopališče, v bližini pomol, lahko skočiš v globlje morje, tik ob zidku pa je nekoliko nižje morje, je tudi velik zunanji bazen.
Naravna senca v objemu pinij, borovcev, smrek, kar deluje kot aromaterapija, lahko pa si ob klopcah na soncu.
Debeli Rtic je pravo mesto za ozdravitev astme, bronhitisov, “alergij na prah”, pomaga pri atopicnem. Iz izkusenj govorim, iz otrostva in kasneje.
Forum je zaprt za komentiranje.