Najdi forum

kopalke

Živjo!

Prosila bi za nasvet glede kopalk. Kratek opis za predstavo:
Sem malo bolj “polne” postave (165 cm in 61 kg), večinoma nosim konfekcijsko številko 38 (zgoraj) in 40 (spodaj), velikost modrca 75 B. Glede na to, da me je več v spodnjem delu telesa (najbolj kritične so noge, ki so tudi bolj kratke), me zanima kakšen model kopalk mi priporočate. Razmišljam o nakupu dvodelnih kopalk. Kakšno barvo naj izberem, ker sem zelo svetle polti?

Hvala za pomoč,

Pozdravček, Tinkara

Jaz bi ti predlgala malo visji model hlack (ne cisto za na boke in ne cisto do popka), pri nogah pa malo visje izrezane (da jih opticno podaljsajo). Nedrcek naj bi bil malo bolj vpadljiv, lahko push up ali tudi samo nepodlozen, jaz osebno bi pa priporocala halter (tak bikini, ki nima samo trakcev, ampak sirse trakove – obicajno da ful dobro oporo, pa se super zgleda). Lahko celo poskusis to varianto (ceprav to je bilo najbolj “in” lani, da so hlacke enobarvne, modrcek pa pisan). Glede na rahlo nesorazmerje v stevilkah (k nedrcku 75b obicajno prodajajo 38 hlacke), bi predlagala proizvajalca, ki nudi loceno kupovanje zgornjih in spodnjih delov (npr. Skiny, Nancy, Seafolly, dolocene kolekcije pri Palmersu in Lisci…). Glede barve pa samo to: naj bo malo bolj intenzivna, ne na primer bela, bez, rumena, rjava, odsvetovala bi tudi rdeco in vijola. Mogoce kaksna zelena (pa se letos je noro moderna), modra, crna za umirjeno eleganco, ali pa kaksne pisane kopalke, pa bo se najmanj problema. Sicer se pa dobave kopalk v trgovine ze pocasi koncujejo, tako da bo kar treba na lov… Veliko uspeha ti zelim!

Kupi kake zelene tako kot je predlagala kkkkkkkkk. Tudi jaz sem bolj svetle polti, sem si že 2 leti nazaj kupila zelene kopalke in lepo izgledajo na svetli koži. Probaj še z turkiz barvo, tudi take imam in so tudi v redu. Na zagorelo polt pa tudi lepo pašejo.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close