Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kopalke, vse o njih

Kopalke, vse o njih

Kakšne kopalke imate, enodelne ali dvodelne, enobarvne ali pisane, podložene ali nepodložene, ……..

Ali pri dvodelnih vedno oblečete oba dela iz istega kompleta ali različne dele?

Ali si naramnice od zgornjega dela tlačite v modrc?

Ali ste kdaj zgoraj brez?

Kako se preoblačite na plažah, kjer ni kabin?

Ali imate tudi kopalke tangice, brazilke, boksarice, …?

Ne nosim kopalk.

Tankini.

Daj komplicirat..sleces in nadenes suhe, brez iskanja kabine, zavijanja v brisaco… imam dvodelne, vec njih, in sicer barvno kombiniranje, se ‘ne tepejo’ …v kolikor se.mi ne posuše, si za v vodo znova mokre nadenem, sicer beden filing, a raje to kot en kup neposušenih, ali še slabše, v enih in istih (da se na meni suše) letat cel dan po plaži..

Odgovor na objavo uporabnika
Rafaela72, 22.08.2021 ob 17:47

Kakšne kopalke imate, enodelne ali dvodelne, enobarvne ali pisane, podložene ali nepodložene, ……..

Ali pri dvodelnih vedno oblečete oba dela iz istega kompleta ali različne dele?

Ali si naramnice od zgornjega dela tlačite v modrc?

Ali ste kdaj zgoraj brez?

Kako se preoblačite na plažah, kjer ni kabin?

Ali imate tudi kopalke tangice, brazilke, boksarice, …?

Dvodelne, enobarvne, pisane, podložene.

Imam dva kompleta in več posameznih delov, ki jih različno kombiniram.

Kako naj bi naramnice tlačila v modrc in zakaj bi to počela? ?

Seveda nisem nikoli zgoraj brez.

Ne preoblačim se na plaži.

Imam tudi brazilke, ampak jih večinoma nosim samo v domačem bazenu.

Imam oboje, dvodelne in enodelne. Večinoma vse nepodložene, da se hitreje posušijo. Pri dvodelnih gledam, da so iz istega kompleta, čeprav včasih tudi oblečem različne barve. Če so naramnice odstranljive jih dam občasno proč, če ne si jih dam v modrc ali pustim odpete, zato da nimam belih lis po ramenih. Zgoraj brez, na morju da, na bazenih ne. Preoblačenje, spodaj pod brisačo, zgoraj nič, me ni sram, se obrnem proč in zamenjam zgornji del ali dam čez majico, top, obleko. Tangice redko, brazilke večkrat. Največkrat čisto navadne dvodelne kopalke.

Jaz ponavadi ne kompliciram pac kupim tiste, ki so mi vsec in se dobro pocutim v njih.

Iščem mini bikini, dvodelne kopalke, take ki pokrijejo le kolobarje in pa intimne dele. Barve, črne, bele, srebrne,….

Monća, 30.08.2021 ob 09:16

Iščem mini bikini, dvodelne kopalke, take ki pokrijejo le kolobarje in pa intimne dele. Barve, črne, bele, srebrne,….

Težka bo. Najlažje, da si ene čisto navadne bikinke obrežeš po svojih željah in zarobiš.

Replika631, 30.08.2021 ob 11:35

Težka bo. Najlažje, da si ene čisto navadne bikinke obrežeš po svojih željah in zarobiš.

Dobra ideja. Mogoče se celo usedem za šivalni stroj.

Zadnja leta sem nosila stalno dvodelne. Pred nekaj dnevi sem si na razprodaji kupila obojne: dvodelne in enodelne. Dvodelne so temnomodre,imajo en majhen vzorec za okras, enodelne so črne, modrc ima vzorec. Nisem suha, sem prej malo bolj polna, ampak mi zelo lepo stojijo. Na plaži, kjer ni kabine, se preoblečem s pomočjo brisače, na vrh pa si dam kar tako ohlapno poletno obleko. Mokrih kopalk nimam nikoli na sebi.

Zgoraj brez nisem nikoli. Naramnic si nikoli nikamor ne tlačim. Nikoli nisem bila pristaš bikinija in tangic. Rajši imam kopalke, ki imajo več blaga.

Za kam pa jih boš dala gor? To ni za v javnost.

Replika631, 30.08.2021 ob 17:39

Za kam pa jih boš dala gor? To ni za v javnost.

Zakaj pa ne, saj pokrijejo vse intimne dele. Tisti, ki hoče videt joške, jih vidi tudi če imaš normalne bikinke gor, tisti, ki pa se pride kopat in uživat se pa s tem ne obremenjuje. Res pa je, da take mini bikinke niso za tiste, ki vas motijo že lastne bradavičke, ki se vam vidijo skozi kopalke. Če dobro pogledate po kopališčih se sem pa tja kakšna najde v teh mini bikinkah. Letos v Moravskih toplicah so bile vsaj tri, ki so jih imele.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close