Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kopalke iz ‘6oih let :)

kopalke iz ‘6oih let :)

Lep pozdravček!

Mene pa zanima, kje bi lahko na internetu kupila kopalke v stilu ’60ih let 🙂
Proooooooooosim naj mi kdo pomaga, ker nimam pojma kje bi zasledila za tako spletno trgovino s kopalkami!

Lepo se imejte, hvala za odgovore!
Čebelica! :))))

A tebi se čas nazaj vrti? Daj si jih po meri sešiti 😉

Primer iz spleta.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Al pa, če pogledaš v babičino omaro. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa če je to spet tako moderno! :))
Pa rada bi, da se mi malo trebušček skrije…hihi 🙂

Meni so pa ful grde, raje grem na nudistično plažo, kot pa tisto “šotorišče” nase navlečem 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Jugoslovanska ali ameriška šestdeseta? Dvomim da so v jugi mel kaj pretirano seksi takrat. Ampak stil pedesetih, šestedesetih (ameriških seveda) je pa tut meni nor:) Marlyin monroe varianta. Mislim, da se takratna moda vedno bolj vrača in zna bit da se tudi pri nas dobi kaj podobnega. Lisca je mela lansko leto tiste luštne rdeče s pikami, samo niso imele visokega pasu. Rajši ne po internetu kupovati, ker ni nujno da ti bo prav. Na modelih že zgleda fino, potem pa lahko ugotoviš, da ti pri vsakem poskoku joške ven padejo:) Drugače pa Nancy šiva po meri (ni ravno poceni pomoje) pa ti lahko naredi oz. priredi kakega od svojih modelov.

Meni so pa ful grde, raje grem na nudistično plažo, kot pa tisto “šotorišče” nase navlečem ;)[/quote]
Pa ja..Bolj spominjajo na potapljaško obleko, kot na kopalke..:)

[youtube]1W6AGM-LxGY[/youtube]
🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Čebelica5, če imaš trebuh, potem raje kupi kake cele kopalke, samo ne tistih tipičnih, dolgočasnih celih kopalk ki jih vsi poznam z U obliko na hrbtu. Pojdi pogledati malo v trgovine v Lisci, Calzedonii, h&m, imajo cele kopalke, ki imajo kakšne trakove na hrbtu, ali pa nimajo trakov na dekolteju so narejene kot tuba-top. Če bi te motilo pri sončenju si lahko kupiš ene random trikotnik-bikinke, za sončenje potem ko boš pa že porjavela imej pa na plaži kake lepe cele kopalke te ti bodo skrile malo trebuha.

Drugače modernizirane kopalke v stilu 60 let boš težko dobila, lahko si kupiš edino kak model ki ima hlačke narejene tako kot hot pants da ti bodo bolj proti popku prišle če imaš težave s trebuhom. Kot so recimo tele, so bolj v stilu 60 let samo meni osebno vzorec ni všeč, ampak če si belopolta bi ti lahko tak vzorec in barva pasali:
http://www.hm.com/gb/dressingroom/LADIES#page=14&Nr=4294956841

Svetujem ti pa bolj kopalke v stilu:
http://www.hm.com/gb/dressingroom/LADIES#page=9&Nr=4294956841

Tele so mi še posebno všeč, ker ti optično zožijo pas:
http://www.hm.com/gb/dressingroom/LADIES#page=1&Nr=4294956841

Te so defenitivno za ženski ki imajo zelo svetel ten kože:

Te imajo pa rahel pridih elegance, lahko se jih obleče tudi v kombinaciji s kakšnih lepim črnim večernim krilom ali hlačami:

Vidim da se linki niso čisto odprli. Odprlo se je samo tam kjer so tiste kopalke za katere sem ti govorila, upam da se boš znašla. Skoraj vse so cele kopalke, saj jih boš videla na desni strani. Pa ene sem ti prilepila, ki so bikinke s povišanimi hlačkami. Malo poglej če te zanima.

Princes28, hvala ti za vse! Ja, nimam lih popolne postave zato me zanima kakšne kopalke bi si sploh umislila…mal mi je muka it na plažo zaradi postave,..

Nič te naj ne bo sram če imaš par kil več. Pa ko boš šla na plažo se ne skrivati v brisače pa pareote. Obstaja veliko moških, ki ljubijo curvy ženske.

Pa če boš hodila v h&m kupovati te kopalke ki sem ti jih priporočila pojdi v Ljubljano v city park ker imajo tam večjo izbiro.

Meni so najboljše bikinke in s trakci v spodnjem delu ter že leta in leta nosim samo take modele.

Aja misliš trikotni bikini Alexis?

Jaz tut samo take furam večji del, sploh spodnji del da je s trakci, ker lahko reguliraš, če imaš muffin topse(to je tisti špeh nad pasom), jaz ga imam še nekaj od hujšanja tko da s trakci lahko reguliraš da se tam ne vidi tiste grde stisnjene kožne gube ampak je lepa silhueta.

Ja, te mislim. Drugače pa ne vem, ker nimam muffin topsov 🙂 Škoda, da ti ne odpre linkov, bi rada videla tiste, ki optično zožijo pas.

Ma ja teh linkov ni hotlo čisto odpreti, mislim saj odpre dressing room. Une ki ti zožajo pas optično od H&M-a imajo tako črno silhueto vprintano v cele kopalke, men je dost hudo no. Še js bi jih nosila za kdaj pa kdaj na hot pants. Saj jih boš našla če boš gledala dressing room del kjer so bikinke, saj ni toliko celih kopalk nanizanih mislim da imajo okoli 8, 9 modelov.

Drugače še en nasvet, glede kupovanja kopalk je fino če se kupi kakšna cifra večje, če imamo kak mali špeh da ti ga ne stisne. Torej tiste ki so nam prav 36 cifra je meni osebno bolje da se kupi bikinke 38 cifra da ti ne stisne vse kot presswurst:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close