KONVOJ SVOBODE; NAVODILA
Aleksandar Polšak 31.1.2022
Radovica 29e
8330 Metlika
MINISTERSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE
POLICIJA
Generalna policiska uprava
Štefanova ulica 2,1501 Ljubljana
Zadeva: Splošno obvestilo vsem policijskim postajam o KONVOJU SVOBODE SLOVENIJE
Spoštovani policisti in policistke, kot povsod po svetu smo tudi v Sloveniji organizirali konvoj svobode. Obveščamo vas, da bomo z aktivnostmi v cestnem prometu začeli 5.2.2022 ob 11. uri v Ljubljani, na Brnčičevi ulici v Črnučah. Vendar moramo vam povedati da to ne bo enodnevni dogodek in nameravamo vztrajati, do zmage nad režimom. Za prvi dan je potovalni načrt že izdelan in vam ga tudi prilagamo. Za ostale ostale dni in o morebitnih spremembah zaradi velikega interesa ljudstva, vas bomo sproti obveščali. Obveščamo vas zato , ker naš namen ni nagajati, temveč sodelovati z vami, kajti borimo se za svobodo vseh nas in naših potomcev.
Organizator tega dogodka sem jaz Aleksandar (Sašo) Polšak , rojen 2.5. 1970, v Ljubljani, moj emšo za identifikacijo je 0205970500058, stanujoč Radovica 29e, 8330 Metlika. Za vse nadaljne informacije sem vam na razpolago tudi na Tel. Št. 070/743-440.
Priloga: potovalni načrt za soboto 5.2.2022.
Podpis: Aleksandar Polšak
Prava navodila, 04.02.2022 ob 12:43
Sem slišal, da se zberemo na Lomu ob 7.00 jutri.
kaj je zdaj res in kaj ne?
obvestilo policiji, 04.02.2022 ob 12:00
Aleksandar Polšak 31.1.2022
Radovica 29e
8330 Metlika
MINISTERSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE
POLICIJA
Generalna policiska uprava
Štefanova ulica 2,1501 Ljubljana
Zadeva: Splošno obvestilo vsem policijskim postajam o KONVOJU SVOBODE SLOVENIJE
Spoštovani policisti in policistke, kot povsod po svetu smo tudi v Sloveniji organizirali konvoj svobode. Obveščamo vas, da bomo z aktivnostmi v cestnem prometu začeli 5.2.2022 ob 11. uri v Ljubljani, na Brnčičevi ulici v Črnučah. Vendar moramo vam povedati da to ne bo enodnevni dogodek in nameravamo vztrajati, do zmage nad režimom. Za prvi dan je potovalni načrt že izdelan in vam ga tudi prilagamo. Za ostale ostale dni in o morebitnih spremembah zaradi velikega interesa ljudstva, vas bomo sproti obveščali. Obveščamo vas zato , ker naš namen ni nagajati, temveč sodelovati z vami, kajti borimo se za svobodo vseh nas in naših potomcev.
Organizator tega dogodka sem jaz Aleksandar (Sašo) Polšak , rojen 2.5. 1970, v Ljubljani, moj emšo za identifikacijo je 0205970500058, stanujoč Radovica 29e, 8330 Metlika. Za vse nadaljne informacije sem vam na razpolago tudi na Tel. Št. 070/743-440.
Priloga: potovalni načrt za soboto 5.2.2022.
Podpis: Aleksandar Polšak
Če bi bil jaz Hojs bi te z mamo peljala direktno na Goli otok.
Policija je bila obveščena o neprijavljenem sobotnem protestnem shodu, za katerega ocenjuje, da bi se lahko razširil na različne lokacije po Sloveniji. “Posebnost tega shoda je, da bo potekal na javnih cestah, udeleženci pa se bodo vozili z različnimi motornimi vozili. Shod doslej ni bil prijavljen,” so zapisali v sporočilu za javnost.
Shod naj bi sicer potekal v Ljubljani pod geslom “Konvoj svobode Slovenije”. Policija opozarja, da zaradi neprijavljenosti shoda to pomeni, da organizator ni poskrbel za varnostne ukrepe, niti ni priskrbel dovoljenja za zapore cest in jih ni seznanil s programom. V skladu z zakonom v takšnih primerih za red skrbijo policisti.
Forum je zaprt za komentiranje.