Kontrola na meji s Hrvaško
Prosim ne zamerte Sith-u. Jaz ga poznam, zelo rad kupuje meso v smrdljivih mesnicah, najraje ima tistega, ko se pasejo “mesarske” muhe na njem. Sploh ima pa za sendviče rad salamo, ki mora že malo zaudarjati…pa pomislite, da morajo razni mlečni izdelki in ostale stvari na paletah, se na palubi hidrogliserja ali trajekta pacati najmanj 3 ure na soncu pri 40 stopinjah pol pa še kakšno uro na vožnji…da o ostalem transportu sploh ne govorimo…če to ni tako vse pripravljeno, Sith ne vzame…
To vse je THE BEST za našega SITH-a…on je rojen cigan….čeprav tega ne bo nikdar priznal 🙂
Ha-ha tudi to je možno, če zrezke prej potolčeš in jih daš na vročo streho avtomobila in po par urah, ko prispeš do morja, ko si pošteno lačen, imaš ti že pečene zrezke na strehi!!!! Si pa eden redkih, ki se mu niso možgani skisali…dobra ideja! :)))
Normalni ljudje uporabljajo skrinje z ledom ali pa skrinje priklopljene akomulator in garantirano zdrži tudi 24 ur, ne da bi se začelo topiti…..ni boljšga čez domačga mesa….
Tako je anti-dr. ! Če imaš plac v avtu, ne vidim razloga, zakaj ne bi ruknu not paket al dva pira, ali brezalkoholne pijače. Letos mi ni blo treba mesa, domače trajne salame vozit, ker smo vzeli polpenzion pri domačinih. Tko smo sam za žejo poskrbeli in za sladke stvari.
Res je okol 30% je povprečno vse dražji, pa sem bil letos kar na treh otokih tam. Me je kar minilo, ko sem videl stopljene Milke čokolade na policah in debel prah na njih, kot, da bi bile že od lanske sezone tam :)))
Glede mesa in ostalga sem pa že prej opisal v prejšnjem postu.
Dokler bom videval tako svinjarijo v trgovinah tam, bom vozil stvari s seboj, četudi bi bilo tam vse pol ceneje. Denar tukaj ni pomemben, tko kot prav dr.
Če bi bile trgovine urejene tko kot pri nas, dobro založene, klimatizirane, ugledne, pol bi premislil ali bom kaj vzel kaj s seboj. Tko pa sploh ni dileme vsaj zaenkrat in mislim, da bo še nekja časa tko.
Forum je zaprt za komentiranje.