Kontracepcija okrog 50.leta
Da te ni sram, kurba postarana, še vedno zračit svoje gnile in nato posušene pizde in neuporabne maternice s pomočjo kurcev?
Na bruhanje mi je šlo, ko sem prebrala tvojo svinjarijo, pa sem ženska.
Sramuj se ti ogabna stara drolja! Mrš likat in pospravljat ogabna spaka stara, nenaravno je da se sploh še spomniš da imaš tisto nagnusno in za povrhu neuporabno smrdlivo fuflo med stegni. Gnusoba!!!!
Mrš molit ne pa za kurca fehtat tvoj čas je minil, prasica postarana!
Zdaj si že okrog 60, 17.09.2025 ob 22:29
Boš pa v rito dala .
A ti bi hotel staro rit fukat?
Ne, hvala! Raje eno 25 letno od spred v pizdo pa eno četrt stoletja staro od zad v anus.
Kera kurva mora to bit, a ne razumete kuzle nad 45 da niste niti apetitlih niti za fukat več, smrdite in ste neuporabne, raje si začnite izbirat krsto in parcelo ob cipresi presice nagravžne.
Narobe, 17.09.2025 ob 21:26
dsad, 04.09.2018 ob 06:15
Sexaš z različnimi partnerji ali z možem?
Če z različnimi partnerji, potem je nujen kondom.
Če pa z možem….nista slišala za vazektomijo? Jaz tega sploh ne razumem, zakaj se v večini primerov ženske ukvarjajo s kontracepcijo (dolgoročno agresivno, fizično ali kemijsko), ko pa je zadeva tako preprosto rešljiva z moške strani.
A ti pa še nisi slišala za stranske ucinke V.? Poznam dva, ki se jima je zelo zapletlo po posegu, čeprav naj bi bil to samo rutinski, ambulantni poseg. Še danes imata težave pri sexu in to resne, tako da ne kar posploševat. Nikoli ne bi moža poslala na V, nikoli….
Zapleti pri prekinitvi cevovoda? Neumnost! Jaz sem to naredil v poznih 30-tih in ni nobenih stranski je učinkov. Celoten sex je neprimerno bolj sproščen in zadovoljujoč za oba.
Žal mi je bilo samo, da nisem naredil še pet let prej.
Forum je zaprt za komentiranje.