Kontracepcija – kakšno mnenje imate?
In kaj imata od takega seksa? razen, da si desc jajca sprazne?[/quote]
Kako pa to vplivca na vajin odnos? resno sprašujem? A je on res čisto zadovoljen tako ali mu je bad …
??????? Kakšno neumno vprašanje… Kaj misliš??? Itak, da meni pride, ko sexava, včasih celo večkrat, potem pa ga da ven in še on dokonča.
Res si smešna 😀 A ti misliš, da je sex užitek le takrat, ko dedcu pride? :D[/quote]
In kaj imata od takega seksa? razen, da si desc jajca sprazne?[/quote]
VELIKO, najbrž več kot vidva. Ker nikdar nisem pomislila, da si ded na meni jajca prazni. No, to, da mi ne šprica notri, ampak vsepovsod, kjer mu rečem, naj mi špricne, ga ful rajca, ker sem mu tako lepo nastavim. Pri nama spolnost ni monotona. Ko se “združiva”, nikoli ne veva, kje bova “končala”
Ti vso zadevo prepustiš možu, on ti šteje dneve in podobne bedarije, ti pa potem hodiš na splave? Ne morem verjeti. In to bosta počela do tvoje menopavze????!!!!!
Naj gre na vezektomijo!!!!! Ti pa začni misliti s svojo glavo, ne njegovo ( tisto spodaj)![/quote]
Sem res čudno napisala. Prvič je odpovedala vsa zaščita, drugič pa sva se v bistvu o otroku pogovarjala, kako bi bilo, če bi imeli dojenčka, zdaj ko so ostali trije že malo večji…
Mož je enkrat šel do konca, čeprav je vedel, da so plodni dnevi, tudi jaz sem vedela, da so…
Ob pozitivnem rezultatu, pa nisem bila več prepričana, če sem sposobna še enkrat skozi vse to z dojenčkom, pa finančno,… Saj vem, po toči zvoniti je prepozno…Zato sem ginekologa prosila za napotnico za prekinitev, katere pa nisem nikoli uporabila. Odločila sem se, da otročka obdržim, a je žal v 9 tednu prišlo do splava oz. je že prej umrl oz se ni razvijal.
Sedaj se še vedno nisem odločila za neko trajno kontracepcijo…
Forum je zaprt za komentiranje.