Kontinuum življenja
Marko, da, večkrat sem ti napisal, da beri. Pri tem prav gotovo nisem imel v mislih, da preberi še 10 novih priročnikov za samospoznavanje, ker mi je jasno, da si take literature prebral že več kot preveč. Želem sem ti sporočiti, da razširi spekter knjig. Zdaj si pač obešen na te teorije PSI, REI itd. Te knjige si ti prebral že zdavnaj in ne zato, ker sem ti jaz svetoval, da “več beri”, zato spet zavajaš z odgovorom in očitki na moj račun.
Jaz ti nič ne tečnarim. Malo se pa zamisli, da ti iste stvari glede tvojih izvajanj ne pišem le jaz, temveč tudi matjažko, katenjka in še kdo.[/quote]
Zdaj pa nagradno vprašanje Spider. Zakaj mi vse to svetuješ? Se ti zdi, da mi kaj manjka? Kljub vsemu, ne skrbi, ravno berem drugi del 50-tih odtenkov. Je to dovolj “nesamospoznavajoče” ali spet ne bo v redu? :))
Spider, meni se ni treba zamislit, samo zato, ker mi nekdo hoče dopovedat, da je z mojim življnjem nekaj narobe. Ker ni. Človek pač ve, če mu kaj manjka ali ne? 😉
Zagotovo ti. Vsem nam kaj manjka, nihče ni popoln. Nekateri se svoje nepopolnosti zavedamo in se z njo ukvarjamo, drugi živite v samoprevari, da ste popolni. Da ti nekaj manjka, pa se nazorno kaže v tvojem verižnem repliciranju, kar naprej vsakogar, ki tu piše, nekaj sprašuješ. Čemu toliko vprašanj vsakomur ob vseh priložnostih, če pa ti nič ne manjka in ti je vse jasno?
Marko, da, večkrat sem ti napisal, da beri. Pri tem prav gotovo nisem imel v mislih, da preberi še 10 novih priročnikov za samospoznavanje, ker mi je jasno, da si take literature prebral že več kot preveč. Želem sem ti sporočiti, da razširi spekter knjig. Zdaj si pač obešen na te teorije PSI, REI itd. Te knjige si ti prebral že zdavnaj in ne zato, ker sem ti jaz svetoval, da “več beri”, zato spet zavajaš z odgovorom in očitki na moj račun.
Jaz ti nič ne tečnarim. Malo se pa zamisli, da ti iste stvari glede tvojih izvajanj ne pišem le jaz, temveč tudi matjažko, katenjka in še kdo.[/quote]
Zdaj pa nagradno vprašanje Spider. Zakaj mi vse to svetuješ? Se ti zdi, da mi kaj manjka? Kljub vsemu, ne skrbi, ravno berem drugi del 50-tih odtenkov. Je to dovolj “nesamospoznavajoče” ali spet ne bo v redu? :))
Spider, meni se ni treba zamislit, samo zato, ker mi nekdo hoče dopovedat, da je z mojim življnjem nekaj narobe. Ker ni. Človek pač ve, če mu kaj manjka ali ne? ;)[/quote]
Ti tudi 100000000x nekomu nekaj svetuješ pa ti ne zastavljamo takih nagradnih vprašanj, 50 odtenkov sive pa samo pove omejen spekter neumnosti ki jih bereš…
Jaz svetujem samo tistim, ki sprašujejo. Lahko pa mi dokažeš drugače.
Matkič tudi tvoje mnenje o tem, kar jaz berem, kaže na tvoje omejen spekter razmišljanja, ker sodiš po sebi. Ti misliš, da je le tisto, kar ti bereš, primerno za ljudi, ki nimaj omejenega spektra neumnosti,ki ga preberejo. 😉 Ljudje smo omejeni tako in drugače. Kdo po tvoje ni omejen? Tisti, ki bere kaj točno? Hehe. :))
Brati knjigo ki je kao hit je običajno dokaz omejenosti sploh če jo bereš po tem ko je bila hypana …
če veš kaj sem s tem povedal…
pomeni da si če vsi vpijejo bom pa še jaz… če vsi berejo bom pa še jaz, če vsi kradejo bom pa še jaz
in to je znak omejenosti 😉
Jaz sem bral Igro prestolov pred ”100” leti oz. dfavno preden je postala ”hit” enako z Gospodarjem prstanov, vsi ki so jo brali po tem imajo omejen azor in niso vbistvu bralci knjig ampak berejo zato da potem lahko rečejo da so to prebrali in se o tem pogovarjajo…
Dokaz omejenosti je tudi namerno ne brati nekaj, samo zato, ker je hit, brez da bi sploh preveril za kaj se gre in kljub temu sodiš, da je “šund”. ;)) Sicer ne berem vsega, kar je hit, preden pa sodim, pa primem v roke in preverim, če mi ustreza.
Če veš, kaj sem želel povedat. 😉
To je ravno tako, kot da bi knjigo sodil, potem ali je hit ali pa ni. Torej je tudi tvoja knjiga LOTR šund, saj je postala hit. Nema veze, kdaj si jo ti bral. 😉 🙂
Sem ravno potegnil tole iz enega članka:
Zdi se, kot da živimo v družbi nezadovoljstva, in postalo je skoraj družbeno nesprejemljivo, če si zadovoljen človek, in če zadovoljstvo nad življenjem celo na glas razglašaš, te razglasijo skoraj za čudaka. Na vprašanje, “kako si”, se ne spodobi odgovoriti: “Odlično!”. Tudi, če se tako počutiš. Še najbolj slovensko je, da si “tako, kot drugi hočejo”, kar je seveda dovolj slabo, pa še razloge za to pripišeš drugemu.
Zadovoljen človek je v teh časih kar malo sumljiv. Tako kot papež Frančišek, ki s svojo preprostostjo šokira Vatikan in kler, pa tudi božje ljudstvo po celem svetu.
Če komaj takrat ko nekaj postane hit opaziš pomeni da predtem ni blo vredno opaziti in nikoli nebi opazil če ti medijska izpostavnost nebi to povedala oz. pokazala….
Isto sranje kot gangnam style in še mnoge druge bedne zadeve dandanes…
Kje so časi pravih One Hit wonderjev kot je
http://www.youtube.com/watch?v=OdvCqUguIh8
Jaz ne sodim knjige ampak človeka po tem KDAJ začne brat knjigo…. Knjiga je lahko top ampak če si jo ti opazil komaj ko je postala HIT ti nisi nič kaj več kot ostale ovčice tega planeta…
to nima veze z kvaliteto knjige….
Če ti misliš da jaz pravim da je knjiga zdaj slabša kot preden je postala hit si pa res talent…
Če komaj takrat ko nekaj postane hit opaziš pomeni da predtem ni blo vredno opaziti in nikoli nebi opazil če ti medijska izpostavnost nebi to povedala oz. pokazala….[/quote]
Matkič, kaj je s teboj? 😉 Zakaj je ne bi bilo vredno opaziti? Zato, ker mi ni prišla pod nos? Kakšno je to razmišljanje? Daj no, saj zmoreš bolje.
Če ne sodiš knjige, ampak sodiš človeka človeka po tem, kar bere, je to isto oziroma še slabše. Kaj ti pove ena knjiga, ki jo nekdo bere o nekem človeku?
To ti praviš, haha. :)) Če pa tega ne praviš, zakaj je pa potem sploh pomembno, kdaj neko knjigo človek prebere? Kaj se spremeni, če jo berem, ko je hit, ali pa če jo berem, preden postane hit?
Marko, če bi ti v svoji skromni samozadosnosti res bil srečen in zadovoljen sam s sabo, ne bi čutil take potrebe nenehno driblati sogovornike na forumu skozi velikokrat nesmiselna vprašanja. Očitno ti v tvojem zaprtem srečnem svetu nekaj še kako manjka. Očitno odgovorov na vsa vprašanja le nimaš. Odločil si se, da boš odgovore iskal skozi verižno repliciranje s forumaši.
Spider, a ti misliš, da je sreča/zadovoljstvo tisto, ko ljudje počeno enake reči, kot ti in razmišljajo enako kot ti? :))
Jaz pa lahko rečem zate, da če bi ti bil zadovoljen, ne bi želel mene prepričevat, da to nisem in da to ni res. To lahko namreč počne le nezadovoljen človek, ki ne razume zadovoljnega. 😉
Marko, ne, tega ne mislim. Ponovno dokazuješ svoje skromne sposobnosti dojemanja. Sej sploh nisi zmožen razumeti mojih argumentov o tvojih izvajanjih, niti katenjkinih, niti matjažkovih. Vedno si vse po otroško razlagaš “ne maraš me, ker imava drugačna stališča”.
Marko, ti nimaš nobenih stališč, samo en annoying način 1000-kratnih zakaj, zato, ker, če..Si kot en pokvarjen zaprašen radio, naštelan na eno in isto postajo, vrteč eno staro pozabljeno melodijo.
Najprej si napisal, da imava ralzična stališča, potem pa, da jih jaz nimam.
Spider, razumem te in to menda vedno. Problem, ki nastane pri nama je ta, da ti mene najprej razumeš narobe in potem se jaz pohecam nazaj, poudarek je na POHECAM (glej smajlije), ker se tako resno in osebno odzoveš na nekaj, kar sploh nisi razumel oziroma si narobe tolmačiš. To vidim po tvojem odzivu in po vsebini napisanega. Če ti postavim vprašanje, mi rečeš, da sem dvomljivec, če ti napišem resno repliko nazaj, pa mi rečeš, naj te pustim pri miru. Kaj čem pol s tabo resno debatirat?! Midva ne moreva resno debatirat, zato se jaz večinoma le še hecam. Zato ne jemlji tako resno. Mogoče pa niti ne jemlješ resno in so samo tvoji odzivi takšni, da delujejo resno le meni.
Forum je zaprt za komentiranje.