Konopljina smola ? Katera in kje kupiti
Uživam 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} smolo, pozitivne izkušnje zaenkrat.
Seznanil sem se pa pri gospe natasa.cbd@gmail.com
Točno tako. Pomembna je kakovost smole oziroma olja. Ta mora vsebovati čim večji spekter kanabinoidov in čim višji odstotek CBD. Zato trgovci večinoma to zavijajo v meglo. Potrebno je videti test iz laboratorija, pa se potem ve, koliko je česa. Da se to doseže, pa je pomembna cela veriga ustreznega ravnanja. Od porekla rastline, obdelave, pridelave in potem postopka, s katerim se dobi ekstrakt.
Konoplja pomaga telesu, da rakaste celice naredijo celično smrt.
Je pa potrebno poiskati, katera sorta deluje na levkemijo pri človeku.
To pomeni, če je terapija pravilno zastavljena, uspeh 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}+ za ozdravitev.
100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ne moreš trditi, ker se ne ve v katerem stanju je telo in kakšen odziv ima
na vnos kanabinoidov. Je pa potrebno upoštevati več faktorjev za tak rezultat.
Zdravo,
mi lahko poveste, kje kupiti to smolo? Imam težave s hrbtom …
PIŠITE NA zs: andreja.ana@gmail.com
Lp
Pozdravljena, berem te vrstice z mešanimi občutki ker točno 2 tedna nazaj so znanca ustavili štajerski policisti na vsesplošni akciji. Govorim o človeku 40-ih let z 2-mi malimi otroci (3leta in 6 mesecev). Kar ga poznam ni nikoli pil vozil vinjen kaj šele kadil, tudi dokaj zdravo živel dokler pred približno 3-mi leti mu niso pri rutinskem pregledu našli in naslednji dan na urgentnem posegu odstranili melanom. Kar vem mu je tudi oče umrl za rakom pred leti v naročju. No da je ne razvlečem predolgo. Ta znanec si je po obiskih predavanj in srečanju z aktivisti v 3-eh letih tu pa tam kupil kako manjšo dozo konopljine smole IN SI MAZAL OSTALA ZNAMENJA katera so pod kontrolo in jih bo moral kasneje odstranit zgodili so se čudeži nekaj znamenj je izgubilo za 3/4 veličine nekatera celo izginila ampak smolo je imel ker je tisti dan policija imela vsesplošno racijo in so mu obrnili avto nakar so našli njegovo zalogico za kakšno leto mazanja 10 ml pred vsemi policisti je štajerski polical zakričal prekrškovni da so se vsi obrnili……to pišem ker imam krivo vest da sem človeka zavedel da če ima pri sebi izvid ne bo mu hudega. Vzeli so mu 560 eur smole in napisali globo 90 eur + 208 eur globe a kar je najhujše v zapisniku piše zasežena mu je bila ” droga ” za večkratno uporabo . Zdaj se sprašujem ko imate vi pri sebi to smolo vas niso ustavili? Vam niso zasegli še? Ali je ta znanec na njegovo nesrečo naletel na javečjega štajerskega šerifa? Komentirajte da vidim kaki bodo idgovori da mu jih predložim in mu dvignrm moralo. Hvala
Jaz bi pri Be Hempy.
Zdravo, prosila bi ce mi lahko napisete na mail za cbd smolo z visokim odstotkom: summeja@gmail.com
Brez zdrave prehrane tudi konopljina smola ne bo pomagala, pri kroničnem gastritisu in drugih boleznih. Premalo podatkov za korekten odgovor.
Sam CBD pridelan v farmaciji ne glede koliko procentov tega ima bo pomagal prav toliko, kot penicilin, ki ga je pripravil noht na mojem desnem palcu. Po 200 prijateljev imate na fb, v trgovini srečate ljudi iz preteklosti in naj vam ne bo nerodno vprašat sploh, če gre za življenje. Smola mora biti narejena doma, pridelovalec pošten, in dobili boste smolo, ki vam lahko reši življenje ali pa pomaga In pozdravi marsikaj. Mora pa biti prav THC zraven, lepo si pol zrna riža smole namažeš na nekaj kar boste pojedli uro do dve pred spanjem. Če si jo boste pa mazali po dlesni in večje količine pa znate biti zelo zadeti. Drugače pa boste lepo pomirjeni in lepo se boste na spali. Če ste pa penzioni st, ki rad preživi dneve pred tv, pa priporočam, da jo uporabite 3krat dnevno celo riževo zrno in vaš zaslužen čas v penzij bo čudovit, ampak stran od politike, če vas gane, če ne zna biti pa nevarna, jaz sem zaradi smeha ostal skoraj brez sape
Pozdrav,
jaz “mojo” smolo kupujem pri [url=”https://hempika.com/sl/”%5DHempiki%5B/url%5D in sem super zadovoljen s samo kvaliteto (pred tem sem poizkusil smolo treh različnih proizvajalcev ampak kvaliteta ni primerljiva) kot tudi uporabniško izkušnjo (predvsem mislim na dejansko podporo uporabnikov in seveda popust za redne stranke). Drugače pa ja, čim širši spekter kanabinoidov za najboljše rezultate…
Forum je zaprt za komentiranje.