Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kongres Gibanja Svoboda: Robert Golob in Tina Gaber prišla ob zvokih Bella Ciao

Kongres Gibanja Svoboda: Robert Golob in Tina Gaber prišla ob zvokih Bella Ciao

Odgovor na objavo uporabnika
Dej dej, 21.09.2025 ob 00:52

vsi so bili, 20.09.2025 ob 22:33

obleka889, 20.09.2025 ob 22:04

Tinca je spet imela obleko, ki ni ravno  za take priložnosti. Se motim?

Vsi so bili oblečeni sproščeno. Ta boleka nekako ni pasala na ta dogodek.  Meni se tudi ni zdela lepa.

Modra dvorana, modra obleka. Pa saj je prva dama ne, čeprav gre tistim iz sds v nos. Plus za prvo damo.

Nisem SDS- daaaleč od tega !  A obleka tudi meni ni pasala na ta kongres. Tudi meni se zdi, da se ženska večkrat neprimerno  obleče.

Je povsem isto Lili Marlen ali Bella ciao, s tem da je bila slednja na nabojih morilca v Ameriki

Števila glasov zanj niso objavili. Hehe. Rezultati reform se bodo videli šele v drugem mandatu. Hehe. Moraš res biti slep, da sedaj ne vidiš.

Ta pa zmaga: “mi nismo tukaj zato, da bodo ljudje zadovoljni z nami, mi smo tu zato, da so ljudje zadovoljni s svojim življenjem” 

Kot da bi bil guru in ne predsednik Vlade. Hehe

samecvetke, 21.09.2025 ob 08:40

Števila glasov zanj niso objavili. Hehe. Rezultati reform se bodo videli šele v drugem mandatu. Hehe. Moraš res biti slep, da sedaj ne vidiš.

Pet jih je glasovalo proti, ostali so bili vsi za Goloba. Bi bilo že malo čudno, če bi bili rezultati podobni kot pri Jajotu, ki vedno ‘zmaga’ s procenti med 99,3 in 104,7% 😀 😀 😀

kako da ne, 21.09.2025 ob 11:11

Pet jih je glasovalo proti, ostali so bili vsi za Goloba. Bi bilo že malo čudno, če bi bili rezultati podobni kot pri Jajotu, ki vedno ‘zmaga’ s procenti med 99,3 in 104,7% 😀 😀 😀

Je tarifa kurbi zdaj zrasla? Ve kdo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close