Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija konfiguracija Windows xp office

konfiguracija Windows xp office

Živjo, živjo vsem,

uff, pa imam težavo. Med odprtjem exella (imam windows xp), se je na zaslonu pojavilo okno, da je potrebno konfigurirati Microsoft office xp proffesional. Kliknila sem ok, nakar je računalnik ugotovil, da za to potrebujem cd, na katerem se bo to tudi nahajalo. Cd ne vem kje naj ga iščem, dvomim, da ga bom našla, ker je bil pred nekaj časa rač. na popravilu, ker se ni in ni hotel prižgati.

Torej gor zdaj piše: Funkcija, ki ste jo poskušali uporabiti, je na cd romu ali na drugem prenosnem disku, ki ni na voljo. Vstavite disk “Microsoft office xp proffessional” in kliknite v redu.

kaj, če bi tam kliknila prebrskaj? In kje naj potem kaj iščem? Kako naj to okno izgine? Včeraj se mi exel potem sploh ni več dal odpret, danes se mi s tem oknom, vseeno odpre. Delam eno težko tabelo in si ne morem privoščiti, da mi “izgine” ali kaj podobnega.

Prosim za pomoč, hvala!!!

Še tole: ko klinem v redu, piše: ni bilo mogoče najti poti “microsoft…” Preverite ali imate dostop do tega mesta in poskusite znova, ali pa poiščite namestitveni paket “PRORET.MSI” v mapi iz katere lahko namestite micr. office xp proffessional.

Ne boste verjeli: zdaj sem vse preiskala in celo sledila (!) navodilom, in sme našla med programi ta proret. tako, da mislim, da mi je zdaj konfiguriralo. Tako, da upam, da bo zdaj ok, ker me že dva dni zafrkava:-((. Kaj to sploh pomeni, konfigurirati, kaj je bilo treba in zaradi česa pa je do tega prišlo? Saj zdaj bo vse ok, kajne?:-)

Lahko noč!

Saj ti je lepo pisalo da potrebuje CD kjer je program Office da ti skonfigurira Office do kraja.Ker je očitno prišlo do neke napake.Ti bi morala sam vstavit CD z Office pa kerega koli že imaš instaliranega ali XP ali 2003 ali celo 2007 seveda če ga imaš doma.Se pa tudi ponavad ko instalira Office skopirajo namestitvene datoteke na root C seveda če jih na koncu po instalaciji ko te vpraša če želiš zbrisati ne označiš da ti jih zbriše.Sedaj kako se glih imenuje tista datoteka kjer je spravljen Office nevem na pamet ker nimam več windowsa XP na 7 pa ne vem kam jih vrže.Če ti bo še nagajalo poglej če je kje mapa MS Office na C:/ ali nekaj takega in lahko tudi od tam popraviš Office če ti bo spet težil o tem, samo pot mu moraš pokazat kje je

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close