Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Konec zaradi (pre)slabega seksa

Konec zaradi (pre)slabega seksa

prijavljat moderatorju ki itak vse prebere je brezveze….

Ampak če je Sadni zaradi njegovih ”izpadov” moral bit banana, potem si tudi tvoja replika zasluži vsaj izbris… ampak seveda Robi dela z enimi bistveno bolj ”mehko” kot z drugimi in oni/vi si to lahko privoščite 🙂

Nič zato :)[/quote]

Še malo pa boš napisal, da je moj nivo pisanja po nivojem Sadnega…ti kar piši in prijavljaj, če ti je potem kaj lažje pri srcu :)) Opozoril še do zdaj nisem prejela…zakaj me ti opozarjaš? Bi rad postal Robijev pomočnik? :)))[/quote]

PMS?

brezvezna si z svojimi podvprašanji, ki itak nimajo nobenega namena kot pa podjebavat….

uživaj 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Še malo pa boš napisal, da je moj nivo pisanja po nivojem Sadnega…ti kar piši in prijavljaj, če ti je potem kaj lažje pri srcu :)) Opozoril še do zdaj nisem prejela…zakaj me ti opozarjaš? Bi rad postal Robijev pomočnik? :)))[/quote]

PMS?

brezvezna si z svojimi podvprašanji, ki itak nimajo nobenega namena kot pa podjebavat….

uživaj :)[/quote]

Ti se prepogosto vtikuješ v mene, torej imaš ti PMS, trajen 🙂

Seveda si, v njegovih očeh. :)[/quote]

Dvomim da premore on to besedo 🙂

Seveda si, v njegovih očeh. :)[/quote]

Dvomim da premore on to besedo :)[/quote]On je bil slab? Al ga ti nisi bila sposobna spravit na obrate? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Dvomim da premore on to besedo :)[/quote]On je bil slab? Al ga ti nisi bila sposobna spravit na obrate? :)))[/quote]

Ko si že ravno v elementu – kako se pa to napravi ? :)))

On je bil slab? Al ga ti nisi bila sposobna spravit na obrate? :)))[/quote]

Ko si že ravno v elementu – kako se pa to napravi ? :)))[/quote]Ammmmm a ti bi rada vedela to? 🙂
No, enkrat si bova vzela čas in bova šla čez vse lekcije. Samo zate, ok? :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ko si že ravno v elementu – kako se pa to napravi ? :)))[/quote]Ammmmm a ti bi rada vedela to? 🙂
No, enkrat si bova vzela čas in bova šla čez vse lekcije. Samo zate, ok? :))))[/quote]

Heh, kakšen odgovor…če povzamem, očitki Kleopatri_ so bili kr neki, samo da se špika 😉

Ma ja, lahko tudi tako razumeš, čeprav za tako stvar sta potrebna dva, razen če se greš sam s sabo…. in da je zgolj eden kriv? Pa da ne more nič pomagat?…
Kaj pa vem….a je bil res tako lesen al se njej ni dalo?
Mogoče je pa imel samo kake nepopravljive tehnične pomanjkljivosti?

Dvomim da premore on to besedo :)[/quote]On je bil slab? Al ga ti nisi bila sposobna spravit na obrate? :)))[/quote]

On_ček… On je bil slab. Pa lahko ti sedaj najdeš milijon argumentov proti 🙂 Za seks se pa meni vedno da, če se spravim zraven- drugače niti do slačenja ne pride 😀

Saj boš naslednjega, ki pride, poročila! :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Saj boš naslednjega, ki pride, poročila! :))[/quote]

Se ji ponujaš ? 🙂

Ma ja, lahko tudi tako razumeš, čeprav za tako stvar sta potrebna dva, razen če se greš sam s sabo…. in da je zgolj eden kriv? Pa da ne more nič pomagat?…
Kaj pa vem….a je bil res tako lesen al se njej ni dalo?
Mogoče je pa imel samo kake nepopravljive tehnične pomanjkljivosti?[/quote]
Eni res telegrafirate svoje neizkusenost. Nic hudega. Glede na svoje pogleda morate biti na svojo neizkusenost prav ponosni. 🙂

Saj boš naslednjega, ki pride, poročila! :))[/quote]

Se ji ponujaš ? :)[/quote]

Kako pa veš, da tudi on slabo seksa? :-)))

On je bil slab? Al ga ti nisi bila sposobna spravit na obrate? :)))[/quote]

On_ček… On je bil slab. Pa lahko ti sedaj najdeš milijon argumentov proti 🙂 Za seks se pa meni vedno da, če se spravim zraven- drugače niti do slačenja ne pride :D[/quote]

LOL

To se je zdaj prebralo nekak takole:

Vedno ko se odločim da mi je za seksat, se mi da…..

HAHAHAHA

Ja to pač verjamem….

Vedno sem priden razen te ko nisem 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jah, On je rekel, ce se mogoce meni ni dalo….pa sem mu odgovorila, da ce sem ze migala z njim, sem morala imet voljo, drugace se ne bi zraven spravljala 🙂

Gospa C., ne napeljujte moskih v trpljenje 🙂

Mogoče pa nisi na pravi način ”migala” ali to ni možno? 🙂

Tokrat to zal ni mozno 🙂
Ti si vedno z vsako zadovoljen?

Do zdaj sem bil 🙂

Z nobeno (pa jih je blo bolj malo) nisem šel narazen zaradi slabega seksa ali pomanjkanja seksa….. prej zaradi mentalitete, razmišljanja punce………

Tudi pri meni jih ni bila cela horda 🙂

Je pac bila taksna situacija….

Mogoče je pa dober seks v glavnem stvar kompatibilnosti,,, Lahko da je nekdo z x osebo bolj zanič, z y pa se razživi….in bi ga osebi x in y drugače ocenili.

++++++++

Dosti sereš, a mi da “jedemo”?

Do neke mere verjetno res….

Ampak nekaj je kompatibilnost ko pomaga sproščenost drugo pa tudi tehnika in znanje ter sposobnosti.

Če ti ga punca vzame v usta pa ne ve, da skorajda vsakemu moškemu NE paše da potegneš z zobmi po njegovem prijatlu pol to ni stvar kompatibilnosti za mene….

to je kot primer!

Ampak nekaj je kompatibilnost ko pomaga sproščenost drugo pa tudi tehnika in znanje ter sposobnosti.

Če ti ga punca vzame v usta pa ne ve, da skorajda vsakemu moškemu NE paše da potegneš z zobmi po njegovem prijatlu pol to ni stvar kompatibilnosti za mene….

to je kot primer![/quote]

Verjetno je mislila bolj obširno…ker v teh podrobnostih imaš ti prav ja. Čeprav- nekomu paše tudi lalanje z zobmi 🙂 🙂
Ampak a veš, takšni še lahko poveš kako ti paše, problem je pri moških in ženskah, ki čist zavračajo oralen seks…

to je kot primer![/quote]

Verjetno je mislila bolj obširno…ker v teh podrobnostih imaš ti prav ja. Čeprav- nekomu paše tudi lalanje z zobmi 🙂 🙂
Ampak a veš, takšni še lahko poveš kako ti paše, problem je pri moških in ženskah, ki čist zavračajo oralen seks…[/quote]

Oralni…se opravičujem 🙂 sem hitela k drugi besedi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close