Konec zaradi (pre)slabega seksa
dater, kaj imaš od tega, da nas obveščaš o svojem spolnem življenju? Res nimaš drugih ciljev v življenju? Misliš, da si edini, ki ga prekomerno namaka; res ne razumem, čemu tvoje “izpovedovanje”? Se počutiš zapostavljenega, ker nimaš pravih prijateljev, ki bi te lahko občudovali? To se ne rešuje na tak način, žal.[/quote]
Vsako tele ima svoje vesele. 🙂
Saj to pocno tudi tisti, ki vsake toliko napisejo, da iscejo eno resno, lol.[/quote]
Ne priznavam vzporednic med tvojim bahaštvom in drugimi, ki baje katero iščejo.
Slab urgument si dal, pravzaprav vsi tvoji argumenti so polni plitkega hvalisanja, pišeš veselo, zadovoljno, zadovoljeno toda kaj, vse to so tvoji instant pripomočki, da si krpaš svoje p(o)razno življenje. Res si tele.
Vsako tele ima svoje vesele. 🙂
Saj to pocno tudi tisti, ki vsake toliko napisejo, da iscejo eno resno, lol.[/quote]
Slab urgument si dal, pravzaprav vsi tvoji argumenti so polni plitkega hvalisanja, pišeš veselo, zadovoljno, zadovoljeno toda kaj, vse to so tvoji instant pripomočki, da si krpaš svoje p(o)razno življenje. Res si tele.[/quote]
Zivim tocno tako kot mi trenutno pase. Pa ti?
Slab urgument si dal, pravzaprav vsi tvoji argumenti so polni plitkega hvalisanja, pišeš veselo, zadovoljno, zadovoljeno toda kaj, vse to so tvoji instant pripomočki, da si krpaš svoje p(o)razno življenje. Res si tele.[/quote]
Zivim tocno tako kot mi trenutno pase. Pa ti?[/quote]
Samopašno kakor ti, ziher ne.
Vauuu!!!!! Kak as si, človek! :))) Upam, da bo sedaj življenje bolj pisano, razburljivo in zanimivo, ker si bil pripravljen to deliti z nami. Da ti naveličanost in monotonija vsakdanjega dogajanja ne bo prešla čez glavo, lahko gledaš na ta forum kot rešilno bilko zate. Vedno ti stojimo ob strani in ti ponujamo roko. :)))
Tvoji nadvse zanimivi in barviti ustvarjalni vložki nas venomer presunjajo z barvitostjo izraznega sloga “danes sem zajtrk pojedel 2 jajčki in popil kozarec mleka z Lolo, zgornja ustnica je ostala bela, ker se ni obrisla, ob štireh sem bil na WC-ju, Lala je stala pod tušem, ona ima glavo in 2 roki, eno uporablja za vtiranje šampona, zvežer sta me gledala 2 ženski 10+, ki sta začuda skupaj imeli 4 oči, plus minus 1….” Hvala. ;D
dragi moj dnevnik press
Samo ste res bedniki tu ej…. To bi Robi moral VSE brisat……. pa če je lahko Sadnega zbrisal in banal, bi lahko enako tudi Calpyso in Goldfish ki se spravljata na Daterja….
Zraven tega podrkavanja pa še neki nekrofili drkajo na stare teme iz prazgodovine in jih mečejo naprej….
brezveze skratka….
Tale Čvek se bo v zahvalu pomanjkanja moderatorstva (ali čudnih odločitev le tega) izrodil ….
Eni si kot zgleda lahko privoščijo in napišejo enim vse drugi so banani zaradi podobnih besed.
Čvek je že postal izrojen, upravičeno dvomim, da zaradi mene.[/quote]
Definitivno ne zaradi tebe, ampak pripomoreš pa s svojimi ”tele” izpadi replik čisto nič, vsaj ne v pozitivno smer 🙂
Čvek je že postal izrojen, upravičeno dvomim, da zaradi mene.[/quote]
Definitivno ne zaradi tebe, ampak pripomoreš pa s svojimi ”tele” izpadi replik čisto nič, vsaj ne v pozitivno smer :)[/quote]
Kakšni izpadi, ne morem pisati tako, da bo drugim všeč, meni pa ne 🙂
Če imaš težave z vsebino mojih sporočil, lahko poste prijaviš moderatorjem, ni prepovedano 😛
Ti se (glede na tvoja pričakovanja) spečaš s preveč konservativnimi predstavnicami ženskega spola… Zamenjaj ciljno populacijo. Te pridne punčke niso zate …[/quote]
Vcasih se tako zdi. Tudi meni. Samo kaj ko me je navidezna odprtost in igrivost manj pridnih ze preveckrat zavedla. Pa tudi nisem jaz za punce kot je npr. tista pol-Japonka. Pijaca, cigareti, fuck this fuch that style, … to ni zame. Jaz imam rad kulturne. 🙂
Ne nisi zaradi tega packa 🙂
Torej si ti dobra v ….? :)))[/quote]
Pritoževal se še nihče ni 🙂 Al pa se ni upal…?!?
Kako ste gospa C.? Vidim, da ste se razživela….Dater vpliva na vas, pa ni važno a dobro al slabo :)[/quote]
Name vse vpliva, od ptičjega petja do polne Lune 🙂
Ne me prosim nagovarjati z gospa, ker če bi to bila ne bi visela na nobenih forumih. Hvala 🙂
Definitivno ne zaradi tebe, ampak pripomoreš pa s svojimi ”tele” izpadi replik čisto nič, vsaj ne v pozitivno smer :)[/quote]
Če imaš težave z vsebino mojih sporočil, lahko poste prijaviš moderatorjem, ni prepovedano :P[/quote]
prijavljat moderatorju ki itak vse prebere je brezveze….
Ampak če je Sadni zaradi njegovih ”izpadov” moral bit banana, potem si tudi tvoja replika zasluži vsaj izbris… ampak seveda Robi dela z enimi bistveno bolj ”mehko” kot z drugimi in oni/vi si to lahko privoščite 🙂
Nič zato 🙂
Če imaš težave z vsebino mojih sporočil, lahko poste prijaviš moderatorjem, ni prepovedano :P[/quote]
prijavljat moderatorju ki itak vse prebere je brezveze….
Ampak če je Sadni zaradi njegovih ”izpadov” moral bit banana, potem si tudi tvoja replika zasluži vsaj izbris… ampak seveda Robi dela z enimi bistveno bolj ”mehko” kot z drugimi in oni/vi si to lahko privoščite 🙂
Nič zato :)[/quote]
Še malo pa boš napisal, da je moj nivo pisanja po nivojem Sadnega…ti kar piši in prijavljaj, če ti je potem kaj lažje pri srcu :)) Opozoril še do zdaj nisem prejela…zakaj me ti opozarjaš? Bi rad postal Robijev pomočnik? :)))
Forum je zaprt za komentiranje.