Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Konec zaradi (pre)slabega seksa

Konec zaradi (pre)slabega seksa

Tisti, ki jih ljubijo. Kaj si ji zdaj dal na izbiro najslabše? ccc. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne ženske, svet 🙂 Porvšeno bereš, zelo….nekaj mi pravi, da si tudi v postelji tako zelo površen…potem pa je kao ženska slaba :)))

Ne ženske, svet 🙂 Porvšeno bereš, zelo….nekaj mi pravi, da si tudi v postelji tako zelo površen…potem pa je kao ženska slaba :)))[/quote]
Ce sodim po sebi, da stalisc Oneta se v lastno zabavo ne bi tako vneto zagovarjal kot ti tu frigiduse, mi “nekaj pravi”, da si idealen spolni partner prav za Njega, oziroma ljudi, ki jim je spolnost “spanska vas”. 🙂
No, saj se tudi taki enkrat najdete. lol

Ne ženske, svet 🙂 Porvšeno bereš, zelo….nekaj mi pravi, da si tudi v postelji tako zelo površen…potem pa je kao ženska slaba :)))[/quote]
Ce sodim po sebi, da stalisc Oneta se v lastno zabavo ne bi tako vneto zagovarjal kot ti tu frigiduse, mi “nekaj pravi”, da si idealen spolni partner prav za Njega, oziroma ljudi, ki jim je spolnost “spanska vas”. 🙂
No, saj se tudi taki enkrat najdete. lol[/quote]

Haha…tebi je resno slabo, ne zagovarjam nikogar, razen sebe 🙂
Ob takih kot si ti, bi pa res postala frigidna, namerno :))))

Ob takih kot si ti, bi pa res postala frigidna, namerno :))))[/quote]

Ne morš POSTAT frigiden namerno…. lahko samo daješ tak vtis…. oseba pač ne more kontrolirat 100% svojega telesa kar se tiče vzburjenosti.

Niti ti ne 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ne morš POSTAT frigiden namerno…. lahko samo daješ tak vtis…. oseba pač ne more kontrolirat 100% svojega telesa kar se tiče vzburjenosti.

Niti ti ne ;)[/quote]

Kaj da ne, vse se da, če se hoče :)))
Imamo um oz razum, s katerim se lahko nadziramo…če se ti ne moreš kontrolirati…še ne pomeni, da se nihče ne more 🙂

Niti ti ne ;)[/quote]

Kaj da ne, vse se da, če se hoče :)))
Imamo um oz razum, s katerim se lahko nadziramo…če se ti ne moreš kontrolirati…še ne pomeni, da se nihče ne more :)[/quote]

No potem pa upam da boš kontrolirala tudi strah ko ti bo neznanec zagrozil s kakšno pištolo ipd…

ker ti si baje nadženska ….

Torej nisi nikdar slabe volje, nikdar žalostna itd….

Žal ti to ne verjamem 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To sem ti samo na lep nacin napisal, da si ti ena taka frigidusa. 😉

To sem ti samo na lep nacin napisal, da si ti ena taka frigidusa. ;)[/quote]

Seveda, ravnokar pišem priročnik za vse ženske, ki so naletele na nepravega: Kako postati frigidna v 10 dneh 🙂 Si mi dal kar nekaj idej :))

To sem ti samo na lep nacin napisal, da si ti ena taka frigidusa. ;)[/quote]
Potem pa še ne ta enak lep način povej to svoji kolegici. Evo, pa si našel rešitev “problema”. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mislim da bi bilo bolje, da ji rečeš, da greš v trgovino po kislo zelje za joto in te ni več nazaj.:)

Zato pa je očitno pomislila, da ti nisi dovolj dober….Hmm…nekako mi ne gre skupaj.

In to po X dneh, tednih, mesecih…..a to sta mogoče prek telefona, da si šele poj opazu?

Vedno bolj se mi dozdeva, da si mi ti en poznavalec a?

Izgleda, da nihče od njiju ni pomislil, da ni dovolj dober. 🙂 Ob tem bi samo dodal, da kvaniteta ne pomeni vedno kvalitete. Brez, da ocenjujemo, kdo je in kdo ni dober, lahko sklepno ugotovimo, da drug za drugega nista dovolj dobra.

No, med tem ko eni ugotavljate in sklepate kaksni sem jaz, so se mani ze cel ponujali dve novi, 10+ let mlajsi, izbrana pa se po uvodnem meckanju trenutno tusira.

In zakaj se ne tuširaš z njo? Da boš potem spet imel pripombo čez njo, da ni skupnega tuširanja 😀
dater, ponavljaš napake, napakice :))))

In zakaj se ne tuširaš z njo? Da boš potem spet imel pripombo čez njo, da ni skupnega tuširanja 😀
dater, ponavljaš napake, napakice :))))[/quote]
Ker (se) ni cisto prava. Ima pa potencijal. Preverjeno! 😉

dater, ponavljaš napake, napakice :))))[/quote]
Ker (se) ni cisto prava. Ima pa potencijal. Preverjeno! ;)[/quote]

Bleferček…vsaka, ki še toplo lula ima potencial 🙂

Še prvega problema nisi rešil, pa si si že dva nova nakopal na glavo. :))

Še prvega problema nisi rešil, pa si si že dva nova nakopal na glavo. :))[/quote]
To je delovanje po hitrem postopku brez birokratskih omejitev. 🙂

Še prvega problema nisi rešil, pa si si že dva nova nakopal na glavo. :))[/quote]
To je delovanje po hitrem postopku brez birokratskih omejitev. :)[/quote]
Moderni casi. Speed dating. Speed relationships. Druga bo morala pocakati, da bo konec posteljnega maratona s prvo. FIFO princip. 🙂

To je delovanje po hitrem postopku brez birokratskih omejitev. :)[/quote]
Moderni casi. Speed dating. Speed relationships. Druga bo morala pocakati, da bo konec posteljnega maratona s prvo. FIFO princip. :)[/quote]
A lahko prosim nehaš nakladat.
Daj nehaj pisarit svoje fantazije tukaj pa sestopi iz imaginare v realo. Ker saj od začetka si bil še smešen, zdaj pa si ratal patetičen.

Moderni casi. Speed dating. Speed relationships. Druga bo morala pocakati, da bo konec posteljnega maratona s prvo. FIFO princip. :)[/quote]
Daj nehaj pisarit svoje fantazije tukaj pa sestopi iz imaginare v realo. Ker saj od začetka si bil še smešen, zdaj pa si ratal patetičen.[/quote]
Razumem te. Ampak, si pomislil…, sometimes reality is stranger than fiction.
From a honeymoon, lol

Daj nehaj pisarit svoje fantazije tukaj pa sestopi iz imaginare v realo. Ker saj od začetka si bil še smešen, zdaj pa si ratal patetičen.[/quote]
From a honeymoon, lol[/quote]
Razumem jaz dobro to poanto in tudi pomislil sem že na to ob branju tvojih fantazij. Ampak SF se piše drugače. Tudi Tolkien je svoje romane drugače zastavil. Poskusi tudi ti, ali pa oddajaj svoje prispevke v kakšen Vroči Kaj.. morda ti bodo plačali kak everček

From a honeymoon, lol[/quote]
Razumem jaz dobro to poanto in tudi pomislil sem že na to ob branju tvojih fantazij. Ampak SF se piše drugače. Tudi Tolkien je svoje romane drugače zastavil. Poskusi tudi ti, ali pa oddajaj svoje prispevke v kakšen Vroči Kaj.. morda ti bodo plačali kak everček[/quote]
Morda gre pa res za fantazijsko zivljenje. Vendar, verjel ali ne, vse to in se dosti vec se dogaja v real time. 🙂

Razumem jaz dobro to poanto in tudi pomislil sem že na to ob branju tvojih fantazij. Ampak SF se piše drugače. Tudi Tolkien je svoje romane drugače zastavil. Poskusi tudi ti, ali pa oddajaj svoje prispevke v kakšen Vroči Kaj.. morda ti bodo plačali kak everček[/quote]
Morda gre pa res za fantazijsko zivljenje. Vendar, verjel ali ne, vse to in se dosti vec se dogaja v real time. :)[/quote]

dater, kaj imaš od tega, da nas obveščaš o svojem spolnem življenju? Res nimaš drugih ciljev v življenju? Misliš, da si edini, ki ga prekomerno namaka; res ne razumem, čemu tvoje “izpovedovanje”? Se počutiš zapostavljenega, ker nimaš pravih prijateljev, ki bi te lahko občudovali? To se ne rešuje na tak način, žal.

Morda gre pa res za fantazijsko zivljenje. Vendar, verjel ali ne, vse to in se dosti vec se dogaja v real time. :)[/quote]

dater, kaj imaš od tega, da nas obveščaš o svojem spolnem življenju? Res nimaš drugih ciljev v življenju? Misliš, da si edini, ki ga prekomerno namaka; res ne razumem, čemu tvoje “izpovedovanje”? Se počutiš zapostavljenega, ker nimaš pravih prijateljev, ki bi te lahko občudovali? To se ne rešuje na tak način, žal.[/quote]
Vsako tele ima svoje vesele. 🙂

Saj to pocno tudi tisti, ki vsake toliko napisejo, da iscejo eno resno, lol.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close