Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Konec zaradi (pre)slabega seksa

Konec zaradi (pre)slabega seksa

Aha, številčnost, izražena v hipotetičnem procentualnem statističnem računu je ZATE pomembna pri dojemanju žensk in svoje moške spolne vloge, prav. 😉 Za DRUGE pa je kaj drugega pomembno! Zame recimo, tudi če bi bilo 100% žensk zainteresiranih, pa kaj? Naj si nacisistično pero za klobuk zataknem, ker sem tako “željen”? :D. Silo težko za razumeti, če se ne znamo vživeti v drugega niti malo, a ne, da bi ti kapnilo, da vsi ne funkcionirajo (razmišljanja, pogledi, vrednote, izkušnje…) kot ti ali pa še kdo drugi?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

To si pa iz Nimfomanke pobral. Seksala je vsak dan z drugim in vsem povedala, da je zanjo prvič. Ampak dajmo nekaj verjet, ne v vsaki zgodbi iskat lukenj oziroma dvomov. Saj nas nič ne stane. :)[/quote]

Khm… tole je pa Matjažko od mene pobral (vesela, da je iz mojega pisanja vendarle nekaj potegnil), ko smo se v eni temi pogovarjali koliko spolnih partnerjev je za žensko pri (mislim da) tridesetih preveč/premalo.

@Dater

Glede na tvoje pestro spolno življenje sem prepričana, da se z razhodi srečuješ malodane vsak dan. Ker sem iz tvojega pisanja nekako razbrala, da si v večini primerov ti tisti, ki zapušča in ne tisti, ki ga ženske zapuščajo, ne vem zakaj bi ti tokratni razlog delal kaj več preglavic v smislu iskanja pravšnjega pojasnila (v primerjavi s kakšnim drugim).

Ženski lepo razložiš, da vajina zveza ni dosegla tvojih pričakovanj. Lahko ji sicer namigneš, da imaš pri tem v mislih vajino spolnost, nikakor pa se mi ne zdi primerno, da bi ji dajal kakršnekoli napotke za v prihodnje (ker imam občutek, da te zelo srbi jezik), kajti mogoče bo ona, takšna kot je, povsem zadostovala nekomu, ki bo imel manj poguma, manj domišljije.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

V bistvu sem pisal obratno, kakšni moški so ženskam zanimivi. Glej, lahko klobasaš levo desno, dejstvo ostaja: kakšen tip bo znal zapecat 80% žensk, kakšnemu pa to niti pri 10% ne bo uspelo..Ljudje smo različni in različno sposobni, kljub splošnim floskulam o raznolikosti…In ženske nimajo tako različnega okusa, kot se zdi, v bistvu imajo precej podobnega, lol, zato pa lahko en tip dobi veliko žensk, kakšen drugi pa nobene…Če bi bile ženske tako zelo različne glede preferenc pri moških, neuspešni tipi ne bi obstajali, niti odpirali tem “kako naj kakšno dobim”…[/quote]
Matjazko pac teoretizira o osebnih preferencah, medtem pa lepemu delezu moske populacije za casa zivljenja ne uspe upecati ene same zenske. V vezi so pristali izkljucno zato, ker so bili zapecani. :)[/quote]

Vsak dobi takšno/e žensko, kot si zasluži. Nekomu je ena ženska toliko vredna, da ne ne odtehta tvojih 1000 peresno lahkih in tako ali drugače plačljivih sort, četudi bi združil vse njihove najboljše karakteristike. 😉

Matjazko pac teoretizira o osebnih preferencah, medtem pa lepemu delezu moske populacije za casa zivljenja ne uspe upecati ene same zenske. V vezi so pristali izkljucno zato, ker so bili zapecani. :)[/quote]

Vsak dobi takšno/e žensko, kot si zasluži. Nekomu je ena ženska toliko vredna, da ne ne odtehta tvojih 1000 peresno lahkih in tako ali drugače plačljivih sort, četudi bi združil vse njihove najboljše karakteristike. ;)[/quote]
Ce pustimo tvoje vztrajno drobljenje o nekih placljivih vrstah, se z ostalim strinjam s tabo.

Tebi je/bo tvoja vredna vec kot vse moje skupaj. Ampak ne zato, ker je tvoja lepsa, boljsa, ali kako drugace oh in sploh. Je/bo pa zato tvoja in morda celo edina, ki si te je/bo v zivljenju zazelela. In temu primerno jo (bos) seveda cenil. Popolnoma razumljivo.

Matjazko pac teoretizira o osebnih preferencah, medtem pa lepemu delezu moske populacije za casa zivljenja ne uspe upecati ene same zenske. V vezi so pristali izkljucno zato, ker so bili zapecani. :)[/quote]Ta tvoj komentar z namišljenim opisam Matjazka je smisel te teme? Pripomore kaj k tvoji argumentaciji, da je ženska s katero si menda parkrat telesval slaba v tem kar je počela s tabo?
Spet zahtevaš od nje (še ene v vrsti) več kakor sam daješ. Siromak? :([/quote]
Kaj se pa ti, butalski policaj, sedaj zaletavas v mene? Poglej si svoj “doprinos” na temo s katerim si se veleum zjutraj prvi javil. Za razliko od tvoje (ne)argumentacije, kak siromak sem bojda, sem jaz hidimano utemeljiv zakaj je ona in vsaj 50% zenske populacije, ne glede na izgled, meni nezanimivih beyond first few sexual encounters. Ce si ti drugacen, me prav en kurc briga, a je prav? Ti kar bodi. Me sploh ne zanima kaj seksualni siromacek si. Vprasanjd na temi je bilo cisto nekaj tretjega. 😉

To si pa iz Nimfomanke pobral. Seksala je vsak dan z drugim in vsem povedala, da je zanjo prvič. Ampak dajmo nekaj verjet, ne v vsaki zgodbi iskat lukenj oziroma dvomov. Saj nas nič ne stane. :)[/quote]

Khm… tole je pa Matjažko od mene pobral (vesela, da je iz mojega pisanja vendarle nekaj potegnil), ko smo se v eni temi pogovarjali koliko spolnih partnerjev je za žensko pri (mislim da) tridesetih preveč/premalo.

@Dater

Glede na tvoje pestro spolno življenje sem prepričana, da se z razhodi srečuješ malodane vsak dan. Ker sem iz tvojega pisanja nekako razbrala, da si v večini primerov ti tisti, ki zapušča in ne tisti, ki ga ženske zapuščajo, ne vem zakaj bi ti tokratni razlog delal kaj več preglavic v smislu iskanja pravšnjega pojasnila (v primerjavi s kakšnim drugim).

Ženski lepo razložiš, da vajina zveza ni dosegla tvojih pričakovanj. Lahko ji sicer namigneš, da imaš pri tem v mislih vajino spolnost, nikakor pa se mi ne zdi primerno, da bi ji dajal kakršnekoli napotke za v prihodnje (ker imam občutek, da te zelo srbi jezik), kajti mogoče bo ona, takšna kot je, povsem zadostovala nekomu, ki bo imel manj poguma, manj domišljije.[/quote]
Hvala! Tako nekako “zapuscanje” tudi zgleda. Ampak nekih reci se clovek tezko navadi. Marsikdaj se v kaj ne spustim prav zaradi stresa ob zakljucku veze. So zenske, ki hudo dramatizirajo. Zadnjic me je ene kar 50x v eni uri klicala. Pa za mano se je po cesti zasprintala, ko me je z drugo videla. Pa me popljuvala. Naslednji dan pa se mi opravicevala, kako je se vedno zaljubljena. Se dobro, da je nisem nikoli domov pripeljal. To bi sele bila zurka.

Da ne bo pomote, nishe ni nobenega fizicni popljuval. Le verbalno me je po mailu napadla, ker se vec nisem zelel javiti na telefon. Zapustil pa sem jo zato, ker je dve noci zapored sla ob polnoci pa do 4h zjutraj “zurat”, (prijateljica jo klicala) kar meni vec res ni, medtem ko sem spal pri njej. Pac je 15 let mlajsa…

Uff, še dobro, sem se že ustrašila… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

To se pa bere, češ, zdaj ti je fino, če boš v resni zvezi, ti ne bo več.

Tudi ljudje v resni zvezi lahko kadarkoli rečejo next, če jih kaj zelo moti; druga stvar je, če tega ne želijo reči zaradi navajenosti, ali pa če nimajo izbire…

Resna zveza ni zapor.[/quote]
Saj se prav bere. 🙂
Recimo, da si enkrat zaželiš resne in dolgotrajne veze, potem si v konfliktu, saj ne moreš za vsako malenkost odsloviti ženske, kot jo lahko zdaj, ker ne boš izpolnil svoje želje po resni vezi.

Prav, reimo da se s tem strinjam. Torej prideva do tega, da je resna zveza kompromis v prvi vrsti s samim sabo. Manj kot ima človek drugih možnosti, lažje se odloči za tak kompromis.

Ja, je res kompromis.
Seveda pa vsak izbere in živi tako, kot se njemu zdi lažje. Za nekoga, ki je recimo celo življenje živel kot avantrist in imel le krajše veze, je resna veza lahko velik kompromis.
In obratno. Kdor je navajen živeti le resne veze, mu je lahko avanturistično življenje velik kompromis, ker ni tega navajen in preprosto ni takšna osebnost, da bi mu takšno življenje bilo blizu.

Kaj je pogum in kaj domišljija? Pri Daterju ne vidim ne ene, ne druge lastnosti.

Če bi bil res pogumen, bi ji to povedal. Po tolikih razhodih je valjda zverziran, kako zadevo izpeljat. Če bi imel domišljijo, je ni ledene gore, ki je ne bi znal, če je pravi, ogret. Če ni, kaj je za filozofirat?

Dater, bi rekla, da preveč dramatiziraš. Oba sta si popestrila nekaj tednov in to je vse.

S pravim pristopom se da marsikaj. Ne moreš pa pričakovat, da boš to dosegel kar preko foruma, sploh pa ne s svojim preveč agresivnim in ponižujočim pristopom. Tvoj pristop je v stilu “če mi ustrezač, je kul, če ne pa, “next”! In na tak način lahko samo čakaš, da boš naletel na sebi podobno, ne pa da bi se katera kaj posebej potrudila v smeri, da se ti približa.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ta tvoj komentar z namišljenim opisam Matjazka je smisel te teme? Pripomore kaj k tvoji argumentaciji, da je ženska s katero si menda parkrat telesval slaba v tem kar je počela s tabo?
Spet zahtevaš od nje (še ene v vrsti) več kakor sam daješ. Siromak? :([/quote]
Kaj se pa ti, butalski policaj, sedaj zaletavas v mene? Poglej si svoj “doprinos” na temo s katerim si se veleum zjutraj prvi javil. Za razliko od tvoje (ne)argumentacije, kak siromak sem bojda, sem jaz hidimano utemeljiv zakaj je ona in vsaj 50% zenske populacije, ne glede na izgled, meni nezanimivih beyond first few sexual encounters. Ce si ti drugacen, me prav en kurc briga, a je prav? Ti kar bodi. Me sploh ne zanima kaj seksualni siromacek si. Vprasanjd na temi je bilo cisto nekaj tretjega. ;)[/quote]Pa kaj se sedaj napihuješ ? :))))
Če si spregledal si ti pisal o tem kako nisi mogel spravit “ful prijetno osebo” na obrate kakršne si ti želel imet.
Torej kdo je potem kdo je potem siromak? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Dater, saj te pokapiram, ampak oprosti, če je tipica bila celo obdobje brez, olesenela in iz prakse, ti pa (kot se bere, sori) majster, ki bi naj nažgal že ohoho, si bolj kot ona ti izpadel neroden. Ne pravim, da bi jo moral učiti nekih osnovnih stvari, zagotovo pa bi jo lahko ob vseh svojih izkušnjah malo pomagal podmazati. Ženska še kako rada da vse od sebe, sploh, če ji zna moški dat filing, da ga ne seka mimo na celi liniji. Bi ji pa namignil pa jo malo spodbudil, magari en šamar po riti, mala ajde zmigaj. Ne morem razumeti, da po nekem času pride na žmah, pa je tema. Nekateri so pač bolj ‘temperamentni’, iz drugih je pa treba znat malo povlečt ven. Namesto, da jo suneš v rit, bi ti moralo biti v interesu jo priučiti nekih stvari. Odvisno kaj ti je point. Ne gundraj kako babnice ne dajo kaj prida od sebe, bodi dedc, namesto, da pričakuješ, da bo vse avtomatsko po tvojih alinejah, bodi res dober lover, pa izvleci to strast iz njih. Pa si nikar ne misli, da delaš ti vse tipi topi, samo redko bo katera ženska tako direktna, da bo po prvem (in tako dalje) dol dajanju to izustila. Komunikacija ni prava. Pri tem sem vzela v obzir, da ti gre predvsem za lahkotna srečevanja, ne za resno zvezo.

Kaj je pogum in kaj domišljija? Pri Daterju ne vidim ne ene, ne druge lastnosti.

Če bi bil res pogumen, bi ji to povedal. Po tolikih razhodih je valjda zverziran, kako zadevo izpeljat. Če bi imel domišljijo, je ni ledene gore, ki je ne bi znal, če je pravi, ogret. Če ni, kaj je za filozofirat?

Dater, bi rekla, da preveč dramatiziraš. Oba sta si popestrila nekaj tednov in to je vse.[/quote]

Kakšen je Dater v postelji ne veva ne jaz, ne ti. No, vsaj zase vem, da ne vem. Ampak, predpostaviva, da je dober. Strinjam se, da bi moral imeti že kar nekaj prakse v delu, ko je treba iz zveze “izginiti”, vendar to ni vedno tako preprosto. Tudi meni se je že zgodilo, da je bila nasprotna stran tako zagreta, da se mi je zdelo, da me davi, kot piton svoj plen in menda ne bi pomagalo niti to, če bi se zlagala, da imam garje ali kakšno drugo nalezljivo bolezen.

Glede ledene gore je pa tako: lahko imaš še toliko domišljije, pogreto truplo težko spraviš k življenju, kajne?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

S pravim pristopom se da marsikaj. Ne moreš pa pričakovat, da boš to dosegel kar preko foruma, sploh pa ne s svojim preveč agresivnim in ponižujočim pristopom. Tvoj pristop je v stilu “če mi ustrezač, je kul, če ne pa, “next”! In na tak način lahko samo čakaš, da boš naletel na sebi podobno, ne pa da bi se katera kaj posebej potrudila v smeri, da se ti približa.[/quote]

Vprašanje je, kaj lahko Dater po(nudi) ženski? 🙂 Če preberemo par njegovih postov, lahko hitro sklenemo, da ne ravno veliko. 😉

Dater, bi rekla, da preveč dramatiziraš. Oba sta si popestrila nekaj tednov in to je vse.[/quote]

Kakšen je Dater v postelji ne veva ne jaz, ne ti. No, vsaj zase vem, da ne vem. Ampak, predpostaviva, da je dober[/quote]
… v pisanju po forumih, vsekakor. :))) Njegove druge kvalitete pa bi verjetno težko izbrskali, tudi če vzameš pod drobnogled vse njegove poste in mu greš povsem na roko, je tako kot bi šivanko iskal v senu. 😀

Torej z drugimi besedami, ti trdiš oz. verjameš, da se ženska ne rabi oz NE SME nič prialgajat moškemu (če mu kaj izmed tega paše njej pa ne) za njegovo zadovoljstvo….

Medtem pa se ti verjetno zdi samoumevno to da se moški v kaki stvari (recimo da mu ne pride v X sekundah) prilagaja tebi oz. ženski?

Žal mi je Calypso ampak te tvoji dopisi tvojih misli mi o ženski ki tako misli (ne nujno ti ker verjamem da si dala samo primere) povejo samo to da jo BOLI K za užitke svojega dragega….

Dater je itak mel prav, taka oseba ki misli tako kot si ti predstavila, je sinonim dolgočasne punce v postli 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če si tako razumel, da se ženska naj ne bi ali se ne sme prilagajati moškemu, ne morem pomagati, le postavljam hipoteze, kaj bi lahko bil (ženski) vzrok za posamezno alinejo. Kdo se koliko komu prilagaja je odločanje znotraj odnosa, če je slab, so prilagoditve in trudi tudi bolj jalovi. Veliko je tudi od moškega odvisno, koliko se bo ženska pri spolnosti potrudila, ali bo zgolj izpadla “slaba vpostelji”.

Matkič, res mi NI mar, kaj trdiš o mojih posteljnih veščinah, daj si duška :)))

Če si tako razumel, da se ženska naj ne bi ali se ne sme prilagajati moškemu, ne morem pomagati, le postavljam hipoteze, kaj bi lahko bil (ženski) vzrok za posamezno alinejo. Kdo se koliko komu prilagaja je odločanje znotraj odnosa, če je slab, so prilagoditve in trudi tudi bolj jalovi. Veliko je tudi od moškega odvisno, koliko se bo ženska pri spolnosti potrudila, ali bo zgolj izpadla “slaba vpostelji”.

Matkič, res mi NI mar, kaj trdiš o mojih posteljnih veščinah, daj si duška :)))[/quote]

Preveč avtomatsko defenzivno in čustveno odreagiraš…. sprosti se malo….

Povedal sem, svoje mnenje, taki hipotetični odgovor so odraz slabe ženske(v postli), če tako misli kot si hipotetično odgovorila ti.

Če ji to ni POMEMBNO, ima do tega vso pravico, samo potem se naj ne čudi, če moški ki so ji drugače ”dobri” odidejo 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

po mojih vidikih:

Daleč najbolj brez veze je po forumu, neznancem, deliti neke nasvete, ali se “pildat” in prisiljevat nekomu svoj model pogledov, mogoče celo svoj stil življenja. ti si ti in razvijaj se sam.

Če že in ko govoriva o zvezi dveh, je to po mojih videnjih, vedno skoraj neskončna možnost kombinacij “n” različnih danih in nedanih sposobnosti in lastnosti posameznikov.

moje mišljenje je “pamet” (nar. intel >prilagajanje in izobraženost) dveh, obeh v zvezi najboljša kombinacije zveze. v vsakem primeru boljša kot skladnost samo v libidu. dva pametna lahko rešita tudi neskladje v libidu.

po moje, lahko ti vsaki partnerki (tudi ženi) v obraz poveš to kar hočeš in želiš, sploh ti, ki tedensko menjavaš partnerice:)) in ti je en qurc do vsake.

Zopet moje gledišče: čas in ekonomija
Enostavno biološko in ekonomsko običajni človek v naših razmerah in našem prostoru (tujec nočem biti) ne prenese, dveh,treh….serij otrok, stroškov stanovanj……

v končni fazi je človek, človek samo zato, ker misli (um), je edina misleča “žival” in ker mise-um zahteva delo in delo je in bo vedno s vsaj 95 % povezano z ekonomijo.
mislim tudi, da se misli -um- razvijajo tudi zato, da so pomoč čustvom.[/quote]
Hvala za napisano. Stimulativno.

V tej smeri, da bi imel par druzin sicer (se) ne razmisljam. Se ena se mi zdi (pre)draga, (pre)tvegana in hudo omejujoca. Se pa nikoli ne ve, kaj vse me v prihodnosti se utegne doleteti. Vec (samostojnih) punc hkrati se mi zdi v primerjavi s tem dosti bolj ekonomsko in casovno izvedljivo.

Bom pa poskusil upostevati nasvet, da ne sparam besed pri spolnosti. Morda mi ne bi naskodilo tudi malenkost! vec potrpljenja. Kam me bo to pripeljalo pa bom sele videl.

Moje trenutno obnasanje je predvsem razultat izkusenj, ki so mi pokazale, da vecina enostavno ni sposobna nekih vecjih sprememb ali prilagoditev brez da so v to absolutno prisiljeni. Ljudi z npr. cerkvenim prepricanjem o gresnosti seksa ne gre kar tako “spreobraca”, pa pamet gor ali dol. Sploh, ker v vecini primerov pri meni ne gre za 20-letnice, ampak vsaj povprecno izkusene zenske, ki so se ze imele priliko spolno “oblikovati”. In ce ga 30-letnica z gnusom da v usta, pokaze da jih vsa pamet ni pomagala, da v x letih izkusenj gnus izgubi.

Mislim, da pamet bolj pomaga na dolge steze, da se dva, ki sta se ze dobro ujela, sproti kalibrirata in konstruktivno resujeta konflikte, ipd. Ampak tudi takrat IQ ali EQ nista nujno kljucna, se mi zdi, ker smo v svoji biti ljudje tako razlicni, da zgleda ni niti enotne logike, niti enotne interpretacije emocij.[/quote]
.
.
.

po moje je tvoje trenutno obnašanje rezultat, ker si v nekem svojem obdobju živel neko neizživeto, omejeno seksualno življenje in zvezo, ki ti je sedaj dokurčila in poskušaš vesoljni svet postaviti v svoj tir.
meni deluješ kot nesrečni M. Kačur (Cankar), ki ni mogel spremiti svojega bližnjega sveta.
vso to nesrečo pripiši sebi in svojim sposobnostim in jih ne pripisuj okolju in ženskam.
.
popolnoma vsak človek je od nekoga odvisen. ni ga, da ni in po tej analogiji si odvisen tudi od različnih zvez in najboljša zveza je tista, ki ti ponuja lagodje, pa naj bo to seksualna, prijateljska, delovna……doseči lagodje pa je proces, da z delom in učenjem izkoristiš potenciale in dodaš potenco svojemu IQ in EQ.

Ja, je res kompromis.
Seveda pa vsak izbere in živi tako, kot se njemu zdi lažje. Za nekoga, ki je recimo celo življenje živel kot avantrist in imel le krajše veze, je resna veza lahko velik kompromis.
In obratno. Kdor je navajen živeti le resne veze, mu je lahko avanturistično življenje velik kompromis, ker ni tega navajen in preprosto ni takšna osebnost, da bi mu takšno življenje bilo blizu.[/quote]
Poskusil eno in drugo. Veckrat. Vsega se clovek lahko navadi. In vse ima pluse in minuse.

ajoj, kaki odgovori…še mene zmrazi, da se res tako razmišlja.

Dater, če imaš še voljo, mogoče še parkrat poskusi tisto ločenko mal ogret na delovno temperaturo, drugače pa pač zakumufliraj in pojdi dalje. Če boš povedal po resnici, bo užaljena, saj že tu vidiš, da se kritika še neznanim, ki nimajo nobene veze zraven, zdi pod častjo, kaj šele da bi jo v obraz povedal.

Zakaj je preprosto ne vprašaš, Dater, česa si pri seksu želi? In ji poveš, kaj tebe pali, ji namigneš sam, privlečeš kako malo igračko med rjuhe (ups, kaj sem našel), jo pretipata, se pošalita na njen (govorimo o igrači 😉 račun, jo malo povaljaš med rokami … res ne vem, pizda, kako lahko en tak jebač kot si ti, ne zna ženske ogret. Kako močno si se trudil, da bi se ji “odprlo”? In namesto da ji rečeš, pejva spat, jo senzualno zmasiraš, se z njo pogovarjaš, bod dec pa tvegaj … mogoče jo boš z odkritim pogovorom odgnal, morda ne. V vsakem primeru nimaš kaj izgubit.

Sicer pa tebi ni do resne zveze. Čemu potem toliko hrupa okoli te ločenke? Če je prijetna oseba, bodi njen kolega, ne pa jebač. Verjetno te je “napalila” njena situacija (že 4 leta ni, pa še ločenka za povrh pa omg, njen bivši je bil njen prvi, itak turn on, da boš pa ti drugi), vse štekam. Ne štekam pa tega, da če ti je res do nje, da nisi toliko človeka, da se z njo o tem pomeniš. Oz. po drugi strani, od kdaj sex pomeni, da si v razmerju?

Čedalje bolj se mi dozdeva, da je tebi spolnost zgolj nabijanje ega in zdravljenje lastnih frustracij. Vsak teden druga, babe očaraš in nekaterim zmešaš glavo, ko naletiš na trd oreh, je pa kriva ženska neizkušenost al frigidnost. Tebe normalne ženske sploh ne privlačijo, sploh tiste, ki jih zlahka dobiš (s takimi greš na tržnico in na ogled znamenitosti, imaš zanimive intelektualne debate). Tebe privlačijo tiste “ta čudne”, premlade ali prestare, ki imajo neko oviro v sebi, ki jo ti, “vitez”, preskočiš in žensko “ozdraviš”. To je bolno. Krepit svojo narcisoidno nrav na račun pomanjkljivosti drugih.

Spominjaš me na nekoga, ki je imel ravno tako literarno žilico in ki mu je še lastna mati verjela, kaj vse je doživel in počel in ustvaril v lajfu. V resnici pa je bil ujetnik svojega malega sveta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close