Konec zaradi (pre)slabega seksa
Hmmm, čaki da pomislim…nikogar ne pogrešam. To je moje načelo.[/quote]
Zato si pa ves čas z nami a ne, sicer bi nas pogrešala in tvoje načelo ne bi bilo izpolnjeno. 🙂
Zato si pa ves čas z nami a ne, sicer bi nas pogrešala in tvoje načelo ne bi bilo izpolnjeno. :)[/quote]
Misliš, da si pameten, a ne:)))). Ne sklepaj po sebi:).[/quote]
Ne, sklepam po tvojem načelu. 🙂
Ne, sklepam po tvojem načelu. :)[/quote]
Nekateri tukaj so otožni, ker pogrešajo (ni važno časovno obdobje). Torej tudi, ko me ni…dejansko nisem z vami. Razumeš?[/quote]
Moram priznati, da včasih tu gor koga pogrešam, če nekaterih več dni ni, se že malo sprašujem, kje se je kdo izgubil 🙂 Poudarek je na nekaterih, ne vseh 😉
Nekateri tukaj so otožni, ker pogrešajo (ni važno časovno obdobje). Torej tudi, ko me ni…dejansko nisem z vami. Razumeš?[/quote]
Moram priznati, da včasih tu gor koga pogrešam, če nekaterih več dni ni, se že malo sprašujem, kje se je kdo izgubil 🙂 Poudarek je na nekaterih, ne vseh ;)[/quote]
Jst pa ne. Stvar odločitve in prepričanja.
Ne, sklepam po tvojem načelu. :)[/quote]
Razumem. Ko pa nas pogrešaš, pa hitro prideš, da nas več ne pogrešaš. Razlike med teboj in drugimi je v tem, da oni so otožni, ti pa ne, ker ti ukrepaš. 🙂
Razumem. Ko pa nas pogrešaš, pa hitro prideš, da nas več ne pogrešaš. Razlike med teboj in drugimi je v tem, da oni so otožni, ti pa ne, ker ti ukrepaš. :)[/quote]
Morda res deluje tako, da takoj ukrepam, še predno bi me pograbila neizmerna otožnost:)). Saj me sem ter tja ni po več dni hkrati, kaj pa to?:)))
Forum je zaprt za komentiranje.