Konec zaradi (pre)slabega seksa
Smisel zivljenja, odnosa, … cesarkoli ni vedno dokazovanje necesa.[/quote]
Haha…zakaj neki tu gor pripovedujaš vsak dan (nove?) zgodbice? Pomanjkanje pozornosti zate v realnem svetu? 🙂 Težko bi verjela, da ni tvoj motiv pisanja v dokazovanju, “samaritan” ki nesebično deli svoje nauke pač nisi :)[/quote]
Kaj pa ti dokazujes s svojim neskoncnim zaletavanjem vame? Da si koklja brez lastnega zivljenja?
Seveda sebi. Karkoli počnemo, počnemo zaradi sebe.
Če se najdeta dva, ki imata isti interes, pa si še mislita, da počneta zaradi drugega.
Ja, pa je. Je dokazovanje sebe.Seveda vsak uporabi svoje načine, za katere verjame, da bo lahko uspešno sebi dokazal sebe. 🙂
In tudi to je način dokazovanja, pa čeprav trdiš, da ni. Je način dokazovanja, da si sposoben živeti drugače kot večina, da si vreden več, kot drugi, ki živijo le neko ustaljeno dolgočasno življenje.
Seveda me ne zdaj narobe razumeti in si misliti, da te obsojam. Saj je to tvoje življenje in imaš vso pravico tako živeti.
Seveda sebi. Karkoli počnemo, počnemo zaradi sebe.
Če se najdeta dva, ki imata isti interes, pa si še mislita, da počneta zaradi drugega.
Ja, pa je. Je dokazovanje sebe.Seveda vsak uporabi svoje načine, za katere verjame, da bo lahko uspešno sebi dokazal sebe. 🙂
In tudi to je način dokazovanja, pa čeprav trdiš, da ni. Je način dokazovanja, da si sposoben živeti drugače kot večina, da si vreden več, kot drugi, ki živijo le neko ustaljeno dolgočasno življenje.
Seveda me ne zdaj narobe razumeti in si misliti, da te obsojam. Saj je to tvoje življenje in imaš vso pravico tako živeti.[/quote]
Tudi kloscar zivi drugace od vecine. Ne vem, ce si zato ze misli, da je nekaj vec, a ne?
Tudi sicer mi je jasno, da smo si ljudje sila razlicni. Predvsem ljudem, ki skoraj edini smisel zivljenja vidijo v druzini, otrocih, ipd je moje zivljenje ena velika zguba casa. Ocitno pa je prevec pricakovati od (vseh) drugih razumevanje, da nas ni tako malo, ki zadovoljstvo vidimo cisto nekje drugje.
A res mislis, da letam iz cveta na cvet, da si dokazem, da to lahko? A ni bolj logicno, da to pocnem preprosto zato, ker mi tako trenutno ustreza, ker v tem uzivam?
Užitek ali zadovoljstvo ob nekem dejanju, je kot nagrada oziroma tisto, kar daje smisel našim dejanjem.
Ko doživiš zadovoljstvo ali užitek, potem to pomeni, da si sebi na pravi način dokazal, da si sposoben doseči užitek. Kaj je zate užitek, pa je določeno s tvojimi (nezavednimi) prepričanji. Ki potem pogojujejo tvojo voljo in želje s katerimi meniš, da boš dosegel svoj cilj.
Vsi smo v službi samega sebe in svojih prepričanj.
Ne vem, kaj si misli….Mogoče hoče dokazati, da je sposoben (pre)živeti v takšnih bednih okoliščinah.
Da se ne preda in ne obupa…Tudi to je dokazovanje.
Kdor ni sposoben, tisti je preveč zaverovan v svoj edini pravi način, ki ga jemlje kot edini možen način zadovoljevanja.
Sorry, Robi, ampak niti pod razno se ne morem strinjati s tvojim prepricanjem, da vse kar pocnemu v zivljenju, pocnemo zato, da si nekaj dokazemo. Ocitno pa tudi taki obstajate.
Ce se odpravim na sladoled, grem zato, ker se mi ga je zalustalo.
Ce grem na WC, grem zato, ker me je “prtisnilo, lol.
In mocno dvomim, da se bancni ropar poda v to zaradi dokazovanja cesarkoli. Hoce denar.
Haha…zakaj neki tu gor pripovedujaš vsak dan (nove?) zgodbice? Pomanjkanje pozornosti zate v realnem svetu? 🙂 Težko bi verjela, da ni tvoj motiv pisanja v dokazovanju, “samaritan” ki nesebično deli svoje nauke pač nisi :)[/quote]
Kaj pa ti dokazujes s svojim neskoncnim zaletavanjem vame? Da si koklja brez lastnega zivljenja?[/quote]
Koklja te je vzgojila 😛
Komentiram kar mi ustreza, get over it !
Ne ne Dater, pojma nimaš, to da greš na WC dokažeš drugim da zmoreš ”potisnit” ven LOL
/sarcasm off[/quote]
Če o tem razglabljaš v družbi, kako si ga pritisnil ali objavljaš teme na forumih, potem že. 🙂
Seveda moraš najprej sebi dokazati, da si zmožen. Če ne, pa spiješ Donat. :)))[/quote]
Ne ga no srat! Hahaha…
@dater
you’re fucked up…totally !
Ne ne Dater, pojma nimaš, to da greš na WC dokažeš drugim da zmoreš ”potisnit” ven LOL
/sarcasm off[/quote]
Če o tem razglabljaš v družbi, kako si ga pritisnil ali objavljaš teme na forumih, potem že. 🙂
Seveda moraš najprej sebi dokazati, da si zmožen. Če ne, pa spiješ Donat. :)))[/quote]
Čakaj zdaj, najprej si reko, da vse kar delamo, delamo zato da dokazujemo nekaj, zdaj si že dodal ”če” …..
[img]http://shrani.si/f/2/OQ/345eajOO/1491.gif[/img]
Ja, dodal sem “če”, kot odgovor na tvoj komentar:
Torej, vedno dokazujemo sebi in počnemo stvari zaradi sebe, če pa hočeš še to dokazati drugim, pa posledično iščeš priložnosti, da to storiš.[/quote]
A torej da diham tudi dokazujem sebi?
Kaj točno?
Da sem živ?
isto kot ko čutim bitje srca?
lol Robi 😀
ni pajčevine, ni kaj za postrgat; če se ne motim ti pa zelo rad pajčevinaste gor pobereš, kajne?
“Skoraj device” ….lol !!!
Dihanje nadzoruje avtonomno živčevje, ki ni pod našim zavestnim nadzorom. Vseeno pa ima dihanje eno takšno značilnost, da ga lahko prav tako zavestno nadziramo in s tem lahko z lastno voljo z dihanjem sebi dokažeš, da si še živ. 🙂
Dokazovanje pred drugimi, pa je le odsev našega lastnega samodokazovanja, ko čutimo potrebo po zunanji potrditvi in nam dokaz pred samim sabo, ni dovolj.
Calypso, ne vem če se jih bojijo, jaz se ne. Dater, bivše so z razlogom. Včasih sem bil problem jaz, včasih one. Nikoli ni bilo črnobelo. Pač sto ludi sto čudi in sčasoma spoznavaš v kakšni zvezi si in s kakšno punco pol pa vidiš če ustreza. Da ne bomo odkrivali tople vode, tukaj vidim le problem v pomanjkanju spoštovanja. Na vsakem koraku kažeš da ti je pomembna le spolnost. Kaj je v realnosti pa ne vem in me ne zanima, upam le da ne lažeš partnerki ker na koncu slejkoprej spregledajo.
Forum je zaprt za komentiranje.