Konec zaradi (pre)slabega seksa
In? Saj nismo na sodišču, kjer ima tožeči vedno prav, ker mu pač ne moreš dokazati, da ni bil užaljen:))).[/quote]
Meni se je pa zdelo, da smo, ko je Antilopa udarila s kladivcem. 🙂
To razumem. Problem je, ker ti zdaj to žensko izjavo preneseš na moški spol in potem delaš zaključke.
GF bi naj bila ženska. 🙂 In za žensko je takšno početje lahko simpl, ker je dovolj, če je ženska kolikor toliko v redu, lahko vsak dan dobi drugega jeb……:)
[/quote]
Nekatere ženske bi lahko vsak dan imele drugega, ni pa nobeni do tega :)[/quote]
Točno tako! To zame ni presežek, ampak bruh od bruhuhu. Kdor misli, da je junak/junakinja, ker si še obrazov ne uspe zapomniti, je vse skupaj ena velika revščina.
Nekatere ženske bi lahko vsak dan imele drugega, ni pa nobeni do tega :)[/quote]
Točno tako! To zame ni presežek, ampak bruh od bruhuhu. Kdor misli, da je junak/junakinja, ker si še obrazov ne uspe zapomniti, je vse skupaj ena velika revščina.[/quote]
Ja ampak ker si pač omejena na žensko logiko, kar ni nič narobe ali nenormalno….
Meni se enako zdi za tistega, ki je od 17tega leta do smrti seksal z eno osebo…. če on misli da je junak…. za mene pa je to bruh od lajfa 🙂
Nikakršen presežek….
Ampak seveda, tako pri tvoji logiki kot pri moji je odvisno s katere strani pogledamo.
Lahko pa si daš čisto drugačen ”motiv” pa probaj vsak dan seksat z enim ki ima na računu v banki vsaj MILIJON €….
Misliš da si dovolj dobra, zanimiva in lepa da ti rata?
Jaz dvomim.
Točno tako! To zame ni presežek, ampak bruh od bruhuhu. Kdor misli, da je junak/junakinja, ker si še obrazov ne uspe zapomniti, je vse skupaj ena velika revščina.[/quote]
Ja ampak ker si pač omejena na žensko logiko, kar ni nič narobe ali nenormalno….
Meni se enako zdi za tistega, ki je od 17tega leta do smrti seksal z eno osebo…. če on misli da je junak…. za mene pa je to bruh od lajfa 🙂
Nikakršen presežek….
Ampak seveda, tako pri tvoji logiki kot pri moji je odvisno s katere strani pogledamo.
Lahko pa si daš čisto drugačen ”motiv” pa probaj vsak dan seksat z enim ki ima na računu v banki vsaj MILIJON €….
Jaz dvomim.[/quote]
A je rajcig, če si z nekom, ki ima mio € v kešu? Nikoli nisem razmišljala o tem, da bi to bil pogoj, da se imam z nekom fajn oz. da sploh grem korak naprej. Povej mi kaj več o tvojih izkušnjah.
Haha. Ženskam vam je itak v interesu da mate finance čez, da lahka pol težite za vsak cent.
Pa ker veste, da brez svojga keša tut druge ne more met tok lahko.
Zato boste prve k boste povdarjale, da keš nima nič z tem.[/quote]
Seveda je keš tudi pomemben, ampak vprašanje če ravno mio €, se ti ne zdi?
Haha. Ženskam vam je itak v interesu da mate finance čez, da lahka pol težite za vsak cent.
Pa ker veste, da brez svojga keša tut druge ne more met tok lahko.
Zato boste prve k boste povdarjale, da keš nima nič z tem.[/quote]
Seveda je keš tudi pomemben, ampak vprašanje če ravno mio €, se ti ne zdi?[/quote]
Torej si le priznala kako je s tem pri tebi, sedaj se samo še za vsoto pogajamo? :))))))))))))
ps
jaz odstopam, sem prereven, ko se ravno o milijonu pogovarjate….. 😉
Seveda je keš tudi pomemben, ampak vprašanje če ravno mio €, se ti ne zdi?[/quote]
Torej si le priznala kako je s tem pri tebi, sedaj se samo še za vsoto pogajamo? :))))))))))))
ps
jaz odstopam, sem prereven, ko se ravno o milijonu pogovarjate….. ;)[/quote]
Gre za čisto preprosta dejstva. Če ima moški/ženska službo, ima denar. Kdo si v štartu želi partnerja brez službe?
ps
Gre za čisto preprosta dejstva. Če ima moški/ženska službo, ima denar. Kdo si v štartu želi partnerja brez službe?[/quote]
O pa se koliko si zeli takega, ki niti sluzbe ne rabi, da ima denar, lol.
Nikakršen presežek….
Jaz dvomim.[/quote]
Zakaj ločuješ logiko na “žensko” in “moško” ? Sprijazni se, da smo si različni in da ti ločitev teh dveh logik/spolov življenja ne bo olajšala, prej zagrenila.
Koliko (spolnih) partnerjev kdo menja v enem tednu je bolj stvar vrednot, kakor logik. Imaš sploh kakšne vrednote?
ps
Gre za čisto preprosta dejstva. Če ima moški/ženska službo, ima denar. Kdo si v štartu želi partnerja brez službe?[/quote]
To si pa pošteno zabluzila – delati še ne pomeni imeti denar, imaš za sproti za kaj več pa le redki izbranci.
Forum je zaprt za komentiranje.