Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Konec zaradi (pre)slabega seksa

Konec zaradi (pre)slabega seksa

In? Saj nismo na sodišču, kjer ima tožeči vedno prav, ker mu pač ne moreš dokazati, da ni bil užaljen:))).[/quote]
Meni se je pa zdelo, da smo, ko je Antilopa udarila s kladivcem. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Brez slabih, ne bi bilo možno dokazovati lastne “kvalitete”. 🙂
Večkrat dokažem, kako je nekdo slab, bolj sebi dokazujem, kako sem dober.

Lahko vsak popa linke, samo jih ne. In zakaj naj še enkrat pišem stvari ki so že napisane? Sem samo nakazal eno eno možnost zakaj piše take stvari kot jih piše.
Mal keša – mal muzke.

To razumem. Problem je, ker ti zdaj to žensko izjavo preneseš na moški spol in potem delaš zaključke.
GF bi naj bila ženska. 🙂 In za žensko je takšno početje lahko simpl, ker je dovolj, če je ženska kolikor toliko v redu, lahko vsak dan dobi drugega jeb……:)
[/quote]

Nekatere ženske bi lahko vsak dan imele drugega, ni pa nobeni do tega :)[/quote]

Točno tako! To zame ni presežek, ampak bruh od bruhuhu. Kdor misli, da je junak/junakinja, ker si še obrazov ne uspe zapomniti, je vse skupaj ena velika revščina.

Nekatere ženske bi lahko vsak dan imele drugega, ni pa nobeni do tega :)[/quote]

Točno tako! To zame ni presežek, ampak bruh od bruhuhu. Kdor misli, da je junak/junakinja, ker si še obrazov ne uspe zapomniti, je vse skupaj ena velika revščina.[/quote]

Ja ampak ker si pač omejena na žensko logiko, kar ni nič narobe ali nenormalno….

Meni se enako zdi za tistega, ki je od 17tega leta do smrti seksal z eno osebo…. če on misli da je junak…. za mene pa je to bruh od lajfa 🙂

Nikakršen presežek….

Ampak seveda, tako pri tvoji logiki kot pri moji je odvisno s katere strani pogledamo.

Lahko pa si daš čisto drugačen ”motiv” pa probaj vsak dan seksat z enim ki ima na računu v banki vsaj MILIJON €….

Misliš da si dovolj dobra, zanimiva in lepa da ti rata?

Jaz dvomim.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Točno tako! To zame ni presežek, ampak bruh od bruhuhu. Kdor misli, da je junak/junakinja, ker si še obrazov ne uspe zapomniti, je vse skupaj ena velika revščina.[/quote]

Ja ampak ker si pač omejena na žensko logiko, kar ni nič narobe ali nenormalno….

Meni se enako zdi za tistega, ki je od 17tega leta do smrti seksal z eno osebo…. če on misli da je junak…. za mene pa je to bruh od lajfa 🙂

Nikakršen presežek….

Ampak seveda, tako pri tvoji logiki kot pri moji je odvisno s katere strani pogledamo.

Lahko pa si daš čisto drugačen ”motiv” pa probaj vsak dan seksat z enim ki ima na računu v banki vsaj MILIJON €….

Jaz dvomim.[/quote]

A je rajcig, če si z nekom, ki ima mio € v kešu? Nikoli nisem razmišljala o tem, da bi to bil pogoj, da se imam z nekom fajn oz. da sploh grem korak naprej. Povej mi kaj več o tvojih izkušnjah.

ni treba završti bejbe, če slabo seksa ☺
lahko pa zna z denarjem za gospodinstvo, zbijati ceno raznim serviserjem, dobro uporabiti kupone ugodnosti …

berite J.Jalna – triologija Bobri … njemu je prva žena rihtala naslednje, ko je pogruntala, da ga mladice držijo vitalnega ☺

Haha. Ženskam vam je itak v interesu da mate finance čez, da lahka pol težite za vsak cent.
Pa ker veste, da brez svojga keša tut druge ne more met tok lahko.
Zato boste prve k boste povdarjale, da keš nima nič z tem.

Upam, da znaš ločit realnost in fikcijo.

Haha. Ženskam vam je itak v interesu da mate finance čez, da lahka pol težite za vsak cent.
Zato boste prve k boste povdarjale, da keš nima nič z tem.[/quote]

Seveda je keš tudi pomemben, ampak vprašanje če ravno mio €, se ti ne zdi?

Jaz nisem pisal o miljonu. Pisal sem o finančni neodvisnosti moškega v sporazumnem razmerju z žensko ali po domače zakonskem stanu.

Zato boste prve k boste povdarjale, da keš nima nič z tem.[/quote]

Seveda je keš tudi pomemben, ampak vprašanje če ravno mio €, se ti ne zdi?[/quote]

Torej si le priznala kako je s tem pri tebi, sedaj se samo še za vsoto pogajamo? :))))))))))))

ps
jaz odstopam, sem prereven, ko se ravno o milijonu pogovarjate….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Seveda je keš tudi pomemben, ampak vprašanje če ravno mio €, se ti ne zdi?[/quote]

Torej si le priznala kako je s tem pri tebi, sedaj se samo še za vsoto pogajamo? :))))))))))))

ps
jaz odstopam, sem prereven, ko se ravno o milijonu pogovarjate….. ;)[/quote]

Gre za čisto preprosta dejstva. Če ima moški/ženska službo, ima denar. Kdo si v štartu želi partnerja brez službe?

ps

Gre za čisto preprosta dejstva. Če ima moški/ženska službo, ima denar. Kdo si v štartu želi partnerja brez službe?[/quote]
O pa se koliko si zeli takega, ki niti sluzbe ne rabi, da ima denar, lol.

Gre za čisto preprosta dejstva. Če ima moški/ženska službo, ima denar. Kdo si v štartu želi partnerja brez službe?[/quote]
O pa se koliko si zeli takega, ki niti sluzbe ne rabi, da ima denar, lol.[/quote]

Tudi, če ima 80+ mu denar ni zrasel na vrtu.

Idealno za njih/vas je da lahko tudi to če ima/nima službe kontrolirate. Ljubezen garantirana 100%

O pa se koliko si zeli takega, ki niti sluzbe ne rabi, da ima denar, lol.[/quote]

Tudi, če ima 80+ mu denar ni zrasel na vrtu.[/quote]
Torej je bolj kot sluzba vseeno bolj pomemben denar, lol.

Torej je bolj kot sluzba vseeno bolj pomemben denar, lol.[/quote]

To si ti rekel. In kaj od tega imaš ti? Dej da bruhnem v krohot:)).

Torej je bolj kot sluzba vseeno bolj pomemben denar, lol.[/quote]

To si ti rekel. In kaj od tega imaš ti? Dej da bruhnem v krohot:)).[/quote]
An OMG dick, lol

To je želja. Kaj imaš, ne česa si želiš. To je bilo vprašanje.

Brez slabih, ne bi bilo možno dokazovati lastne “kvalitete”. 🙂
Večkrat dokažem, kako je nekdo slab, bolj sebi dokazujem, kako sem dober.[/quote]

V čem je fora (bolestne) potrebe, večnega dokazovanja, da so drugi slabši, si sam kao dober?

Nikakršen presežek….

Jaz dvomim.[/quote]

Zakaj ločuješ logiko na “žensko” in “moško” ? Sprijazni se, da smo si različni in da ti ločitev teh dveh logik/spolov življenja ne bo olajšala, prej zagrenila.
Koliko (spolnih) partnerjev kdo menja v enem tednu je bolj stvar vrednot, kakor logik. Imaš sploh kakšne vrednote?

ps

To si pa pošteno zabluzila – delati še ne pomeni imeti denar, imaš za sproti za kaj več pa le redki izbranci.

Lahko ga je podedoval :)))

To si pa pošteno zabluzila – delati še ne pomeni imeti denar, imaš za sproti za kaj več pa le redki izbranci.[/quote]

Čaki, to je že nadaljevanje zgodbe:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close