Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Konec zaradi (pre)slabega seksa

Konec zaradi (pre)slabega seksa

Antilopa, meni se pa zdi nenavadno, kako ga braniš, govoriš v njegovem imenu. To, o čemer pišem izhaja iz kratkega poznavanje preko ZS, kjer je poudaril, kaj išče. Z ničemer se ne ukvarjam, še manj pa z njim, zato je tako “prijazen” do mene, ker očitno težko sprejema zavrnitve. Vsakemu pa želim, da najde tisto, kar išče, zakaj pa ne? Nisem zamerljiva in ljudem privoščim dobro.[/quote]

Jaz samo ugotavljam dejansko stanje in nikogar ne branim. Kaj pa ti je napisal, da išče, mene tudi zanimajo razlogi tvoje zavrnitve? :))))[/quote]

O ti radovednica:)))). Meni ne sede njegova energija, toliko na kratko, več te pa itak nima kaj zanimat:)).

No, da se ne ukvarjaš z njim, tega pa res ne moreš zanikat, saj je po celem forumu polno dokazov. Čemu torej zanikanje? Smešno je, kako vedno išče(te)mo krivdo pri drugem, sebe pa nismo pripravljeni videt. Pa ne leti to le na tebe, samo ta primer mi je padel v oči. Ti si se recimo takoj osredotočila na to, kako ga Antilopa brani, namesto na tisto, kar je upravičeno vprašala. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Antilopa, meni se pa zdi nenavadno, kako ga braniš, govoriš v njegovem imenu. To, o čemer pišem izhaja iz kratkega poznavanje preko ZS, kjer je poudaril, kaj išče. Z ničemer se ne ukvarjam, še manj pa z njim, zato je tako “prijazen” do mene, ker očitno težko sprejema zavrnitve. Vsakemu pa želim, da najde tisto, kar išče, zakaj pa ne? Nisem zamerljiva in ljudem privoščim dobro.[/quote]

Jaz samo ugotavljam dejansko stanje in nikogar ne branim. Kaj pa ti je napisal, da išče, mene tudi zanimajo razlogi tvoje zavrnitve? :))))[/quote]

Punci, tista ki me zanima, sem jo že našel. Zdaj jo moram samo še na kavico spravit 🙂

No, da se ne ukvarjaš z njim, tega pa res ne moreš zanikat, saj je po celem forumu polno dokazov. Čemu torej zanikanje? Smešno je, kako vedno išče(te)mo krivdo pri drugem, sebe pa nismo pripravljeni videt. Pa ne leti to le na tebe, samo ta primer mi je padel v oči. Ti si se recimo takoj osredotočila na to, kako ga Antilopa brani, namesto na tisto, kar je upravičeno vprašala. :))[/quote]

Marko, 70% stvari ne veš. Seveda pišeš o tistem, kar vidiš. Ti povem iz prve roke, tip je psiho, z opolzkimi komentarji žica po ZS. Če se tega branim in mi ni všeč, še ne pomeni, da se intenzivno ukvarjam z njim.

No, da se ne ukvarjaš z njim, tega pa res ne moreš zanikat, saj je po celem forumu polno dokazov. Čemu torej zanikanje? Smešno je, kako vedno išče(te)mo krivdo pri drugem, sebe pa nismo pripravljeni videt. Pa ne leti to le na tebe, samo ta primer mi je padel v oči. Ti si se recimo takoj osredotočila na to, kako ga Antilopa brani, namesto na tisto, kar je upravičeno vprašala. :))[/quote]

Marko, 70% stvari ne veš. Seveda pišeš o tistem, kar vidiš. Ti povem iz prve roke, tip je psiho, z opolzkimi komentarji žica po ZS. Če se tega branim in mi ni všeč, še ne pomeni, da se intenzivno ukvarjam z njim.[/quote]
Jaz sem samo želel povedati, da SE ukvarjaš. Zakaj se in koliko se, niti ni pomembno. Verjamem, da imaš dobre razloge. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, 70% stvari ne veš. Seveda pišeš o tistem, kar vidiš. Ti povem iz prve roke, tip je psiho, z opolzkimi komentarji žica po ZS. Če se tega branim in mi ni všeč, še ne pomeni, da se intenzivno ukvarjam z njim.[/quote]
Jaz sem samo želel povedati, da SE ukvarjaš. Zakaj se in koliko se, niti ni pomembno. Verjamem, da imaš dobre razloge. :)[/quote]

Ampak ne v tem kontekstu kot ti misliš. Samo do te mere kot je pričakovano, ker smo na javnem forumu. Se pravi toliko kot recimo s tabo:). Nobene velike znanosti, nobenih posebnih razlogov, nobenega psihološkega ozadja:).

Jaz sem samo želel povedati, da SE ukvarjaš. Zakaj se in koliko se, niti ni pomembno. Verjamem, da imaš dobre razloge. :)[/quote]

Ampak ne v tem kontekstu kot ti misliš. Samo do te mere kot je pričakovano, ker smo na javnem forumu. Se pravi toliko kot recimo s tabo:). Nobene velike znanosti, nobenih posebnih razlogov, nobenega psihološkega ozadja:).[/quote]
Saj nisem izpostavil nobenega konteksta. 🙂

Torej mi svetuješ, da grem čim dlje od njega? Prijateljsko te vprašam.

Torej mi svetuješ, da grem čim dlje od njega? Prijateljsko te vprašam.[/quote]

:)) Kje je past?:)

Povedala sem svoje mnenje. Tebe ne poznam, zato ne vem, kaj od moških pričakuješ. Svojim prijateljicam bi pa svetovala naj naredijo velik obvoz:).

Povedala sem svoje mnenje. Tebe ne poznam, zato ne vem, kaj od moških pričakuješ. Svojim prijateljicam bi pa svetovala naj naredijo velik obvoz:).[/quote]

Ni pasti. Če za nekoga rečeš, da je psiho, potem je nevaren vsaki ženski in ne le tvojim prijateljicam v reali. Zakaj si na koncu naredila smeškota, če je pa stvar precej resna?

GF, ne glede na najine spore, mislim da bi bila lahko tako fer, da bi me opozorila na morebitno nevarnost.

Povedala sem svoje mnenje. Tebe ne poznam, zato ne vem, kaj od moških pričakuješ. Svojim prijateljicam bi pa svetovala naj naredijo velik obvoz:).[/quote]

Ni pasti. Če za nekoga rečeš, da je psiho, potem je nevaren vsaki ženski in ne le tvojim prijateljicam v reali. Zakaj si na koncu naredila smeškota, če je pa stvar precej resna?[/quote]

Resna je toliko kot jo vzameš za resno. Vsak odgovarja zase. Vsaka ženska naj sama oceni, saj smo polnoletni. Dokler je še na distanci in lahko ugasneš PC, ni nobene škode. V kaj in zakaj se bo kdo spuščal, je njegova stvar in odgovornost. Prepričana sem, da obstaja tip ženske, ki so ji tovrstni “psihoti” všeč oz. imajo rade scene takšne in drugačne. Zato ni fer, da kažem s prstom, kako je potrebno iti apriori stran.

Ni pasti. Če za nekoga rečeš, da je psiho, potem je nevaren vsaki ženski in ne le tvojim prijateljicam v reali. Zakaj si na koncu naredila smeškota, če je pa stvar precej resna?[/quote]

Resna je toliko kot jo vzameš za resno. Vsak odgovarja zase. Vsaka ženska naj sama oceni, saj smo polnoletni. Dokler je še na distanci in lahko ugasneš PC, ni nobene škode. V kaj in zakaj se bo kdo spuščal, je njegova stvar in odgovornost. Prepričana sem, da obstaja tip ženske, ki so ji tovrstni “psihoti” všeč oz. imajo rade scene takšne in drugačne. Zato ni fer, da kažem s prstom, kako je potrebno iti apriori stran.[/quote]

Aha, zdaj razumem…Če gre ženska z njim na kavo, potem je dobro, da ni na samem, ker nikoli ne veš, kaj ga bo pičilo. Mogoče pa je le zmotno mislil, da se s tabo lahko na tak način šali, saj si na forumu precej frfotava, eksplicitna na področju spolnosti. Ne deluješ sramežljivo, to pa moškega lahko zavede.

V tej debati nikjer nisem videl, da bi te pecal. Prijavljen tudi ni, zato ne vem, kako veš, da je on. Pa dobro, recimo, da je, ne vem kam bi ti rada šla. Se bojiš te bo preko žice …. (vstavi poljubno)? Ne morem pa ti nič svetovat, ker 70% stvari ne vem, kot praviš.

Resna je toliko kot jo vzameš za resno. Vsak odgovarja zase. Vsaka ženska naj sama oceni, saj smo polnoletni. Dokler je še na distanci in lahko ugasneš PC, ni nobene škode. V kaj in zakaj se bo kdo spuščal, je njegova stvar in odgovornost. Prepričana sem, da obstaja tip ženske, ki so ji tovrstni “psihoti” všeč oz. imajo rade scene takšne in drugačne. Zato ni fer, da kažem s prstom, kako je potrebno iti apriori stran.[/quote]

Aha, zdaj razumem…Če gre ženska z njim na kavo, potem je dobro, da ni na samem, ker nikoli ne veš, kaj ga bo pičilo. Mogoče pa je le zmotno mislil, da se s tabo lahko na tak način šali, saj si na forumu precej frfotava, eksplicitna na področju spolnosti. Ne deluješ sramežljivo, to pa moškega lahko zavede.[/quote]

Ti repliciraš na to, da sem odprtega duha in spolno nezavrta ter me zato nekdo preko ZS “oblaja” v promiskuitetnem stilu. Možno. Vedno se bodo našli ljudje, ki me bodo videli v takšni in drugačni luči. Vsak naj ima svoje mnenje. Moj namen ni, da bi pravilno osveščala ljudi preko javnega foruma, ker mi je res vseeno, kaj si kdo misli o meni, kako me dojema, kje mu grem v nos.
Antilopa, kaj bi bilo, če bi bilo…ej, ne vem. Pojdi z njim na kavo in si pridobi informacije iz prve roke.

Ok, narobe sem citiral oziroma odgovarjal (sem mislim, da me Goldfish to sprašuje). Kot, da ni že dovolj zmede. :))

V tej debati nikjer nisem videl, da bi te pecal. Prijavljen tudi ni, zato ne vem, kako veš, da je on. Pa dobro, recimo, da je, ne vem kam bi ti rada šla. Se bojiš te bo preko žice …. (vstavi poljubno)? Ne morem pa ti nič svetovat, ker 70% stvari ne vem, kot praviš.[/quote]

EnTip je prijavljen, zdaj pa te jaz ne razumem.

🙂 Meni se je zdelo, da si ciljala na Daterja in potem sem tudi sam ciljal nanj, ko sem spraševal GF. 🙂
Moja napaka, ker sem površno bral.

Aha, zdaj razumem…Če gre ženska z njim na kavo, potem je dobro, da ni na samem, ker nikoli ne veš, kaj ga bo pičilo. Mogoče pa je le zmotno mislil, da se s tabo lahko na tak način šali, saj si na forumu precej frfotava, eksplicitna na področju spolnosti. Ne deluješ sramežljivo, to pa moškega lahko zavede.[/quote]

Ti repliciraš na to, da sem odprtega duha in spolno nezavrta ter me zato nekdo preko ZS “oblaja” v promiskuitetnem stilu. Možno. Vedno se bodo našli ljudje, ki me bodo videli v takšni in drugačni luči. Vsak naj ima svoje mnenje. Moj namen ni, da bi pravilno osveščala ljudi preko javnega foruma, ker mi je res vseeno, kaj si kdo misli o meni, kako me dojema, kje mu grem v nos.
Antilopa, kaj bi bilo, če bi bilo…ej, ne vem. Pojdi z njim na kavo in si pridobi informacije iz prve roke.[/quote]

Mislim, da spolna zavrtost ni odvisna od tega koliko ekspliciten o seksu si na forumu. Robi ima npr. zelo zmeren način pisanja o tem vprašanju, prav tako tudi Marko, pa jima tega ne morem pripisati.

Se mi je močno kolcalo zadnjo uro in zdaj tud razumem zakaj 🙂
Torej psiho is back.. punce bežite, ker vas bom kar pohrustal 🙂

Antilopa, kaj bi bilo, če bi bilo…ej, ne vem. Pojdi z njim na kavo in si pridobi informacije iz prve roke.[/quote]

Mislim, da spolna zavrtost ni odvisna od tega koliko ekspliciten o seksu si na forumu. Robi ima npr. zelo zmeren način pisanja o tem vprašanju, prav tako tudi Marko, pa jima tega ne morem pripisati.[/quote]

Zanimivo, ker o področju spolnosti pišem izredno malo oz. praktično nič. V bistvu je tako, da karkoli napišem, sem še vedno ženska in me ti kot take ne sprejemaš. Ne vem, morda se počutiš ogroženo.

Mislim, da spolna zavrtost ni odvisna od tega koliko ekspliciten o seksu si na forumu. Robi ima npr. zelo zmeren način pisanja o tem vprašanju, prav tako tudi Marko, pa jima tega ne morem pripisati.[/quote]

Zanimivo, ker o področju spolnosti pišem izredno malo oz. praktično nič. V bistvu je tako, da karkoli napišem, sem še vedno ženska in me ti kot take ne sprejemaš. Ne vem, morda se počutiš ogroženo.[/quote]

Od tebe se ne počutim ogrožene, lahko si oddahneš. :)) Sploh pa sem jaz ženska “v zrelih letih”, tako da se s tabo sploh ne morem tekmovati. Sem sploh lahko vesela, da me kak moški ogovori. 🙂

Zanimivo, ker o področju spolnosti pišem izredno malo oz. praktično nič. V bistvu je tako, da karkoli napišem, sem še vedno ženska in me ti kot take ne sprejemaš. Ne vem, morda se počutiš ogroženo.[/quote]
Kaj si ti imela o men za povedat? Ha, si upaš ponovit?

Od tebe se ne počutim ogrožene, lahko si oddahneš. :)) Sploh pa sem jaz ženska “v zrelih letih”, tako da se s tabo sploh ne morem tekmovati. Sem sploh lahko vesela, da me kak moški ogovori. :)[/quote]
Tebe redko kateri ogovori, GF pa se komaj otepa vseh oboževalcev. A ni svet nepravičen?

Od tebe se ne počutim ogrožene, lahko si oddahneš. :)) Sploh pa sem jaz ženska “v zrelih letih”, tako da se s tabo sploh ne morem tekmovati. Sem sploh lahko vesela, da me kak moški ogovori. :)[/quote]
Tebe redko kateri ogovori, GF pa se komaj otepa vseh oboževalcev. A ni svet nepravičen?[/quote]

Veš, da sem zaradi tega ful zaskrbljena.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close