Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Konec zaradi (pre)slabega seksa

Konec zaradi (pre)slabega seksa

No, danes bom (tudi) zaradi preslabega seksa kar dve odpikal. Od teh mi je ena rekla, da se v zivljenju ni z nobenim tako uzivala (kot z mano vceraj zvecer). Dopoldan pa ji je prislo ze v laguni pod slapom. Tok so ji zobje zaceli sklepetati, da sem pomislil, da jo je zacelo zebsti. Pa rece, da ji je ravno prislo, lol. Druga, s katero zadnje dni ponoci spim, pa tudi… bolj tema. Zato se je pa tretja, s katero sem bil po prfoksi in pred tema dvema, dobro izkazala na najinem honeymoon. Pa tudi sicer je kar cool punca. Bova se kdaj. Trgovska potnica.

No, danes bom (tudi) zaradi preslabega seksa kar dve odpikal. Od teh mi je ena rekla, da se v zivljenju ni z nobenim tako uzivala (kot z mano vceraj zvecer). Pa je bila do sedaj vecinoma z zenskami. Sem mislil, da zenske med sabo to bolje, lol, pa ocitno temu ni nujno tako. Kakorkoli ze, dopoldan pa ji je prislo ze v laguni pod slapom. Tok so ji zobje zaceli sklepetati, da sem pomislil, da jo je zacelo zebsti. Pa rece, da ji je ravno prislo, lol. Druga, s katero zadnje dni ponoci spim, pa tudi… bolj tema. Zato se je pa tretja, s katero sem bil po prfoksi in pred tema dvema, dobro izkazala na najinem honeymoon. Pa tudi sicer je kar cool punca. Bova se kdaj. Trgovska potnica.

Dobro jih oceni Dater…. zdaj pa pričakuj naval nevoščljivosti 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kakšna nevoščljivost, lepo te prosim. Enkrat sem že napisala, da to kar se (kao) gre Dater, je najbolj simpl. Nobenega odnosa, zgolj sex, adijo in naslednja. Umetnost je imeti partnerski odnos.

Kakšna nevoščljivost, lepo te prosim. Enkrat sem že napisala, da to kar se (kao) gre Dater, je najbolj simpl. Nobenega odnosa, zgolj sex, adijo in naslednja. Umetnost je imeti partnerski odnos.[/quote]
Ti vidis le sex. Jaz pa vidim odnos. In sex je le (pomemben) del odnosa.

Prvo sem pravkar odpravil. Ne le zaradi slabega seksa. In kako zacedeno je delovala. Joj, kako za luno so ene…
Drugo pa sele moram. To je tista, ki kao se z nobenim ni (kao) tako uzivala. Pa sem jo vprasal, kako to z drugimi zgleda. In mi razlozi, da je podobno, ampak nijanse naredijo vso razliko. Se najbolj me je zacedilo, ko mi je rekla, da sem dosti boljsi od lezb. Bi si clovek mislil, da lezbe pa ze obvladajo, lol.

Kakorkoli, tako ni edino pomembno kako ona mene dizivlja. To je tisto kar zenske take rade pozabljate. Pomembno je tudi kako moski vas dozivlja. Kaj njej pomaga, ce mi rece, da sem njen najboljsi. Pa je imela mnogo lezb. Ce je z mojega vidika gledano ona slaba. Danes mi je ze poslala sporo ilo kdaj bova ponovila. Da samo o tem se misli. Jaz pa… kako jo odkantati. Zenske…

Kakšna nevoščljivost, lepo te prosim. Enkrat sem že napisala, da to kar se (kao) gre Dater, je najbolj simpl. Nobenega odnosa, zgolj sex, adijo in naslednja. Umetnost je imeti partnerski odnos.[/quote]

Prvo sem pravkar odpravil. Ne le zaradi slabega seksa. In kako zacedeno je delovala. Joj, kako za luno so ene…
Drugo pa sele moram. To je tista, ki kao se z nobenim ni (kao) tako uzivala. Pa sem jo vprasal, kako to z drugimi zgleda. In mi razlozi, da je podobno, ampak nijanse naredijo vso razliko. Se najbolj me je zacedilo, ko mi je rekla, da sem dosti boljsi od lezb. Bi si clovek mislil, da lezbe pa ze obvladajo, lol.

Kakorkoli, tako ni edino pomembno kako ona mene dizivlja. To je tisto kar zenske take rade pozabljate. Pomembno je tudi kako moski vas dozivlja. Kaj njej pomaga, ce mi rece, da sem njen najboljsi. Pa je imela mnogo lezb. Ce je z mojega vidika gledano ona slaba. Danes mi je ze poslala sporo ilo kdaj bova ponovila. Da samo o tem se misli. Jaz pa… kako jo odkantati. Zenske…[/quote]

Pod besedo odnos si predstavljam več. Obdobje skakanja od cveta na cvet je za ljudi, ki si želijo izključno tega. Zame so takšni “odnosi” puhli, brez globljega smisla, na kratki rok in puščajo veliko praznino. Ampak to je moje mnenje. Meni je vseeno kdo si ti in zakaj počneš to, kar pač počneš. Še vedno mislim, da ni problem dobiti plitkosti in oseb za avanture. Samo vprašanje je, kaj si kdo želi. Zame to ni vrhunec, če gradim na kvantiteti.

Kakorkoli, tako ni edino pomembno kako ona mene dizivlja. To je tisto kar zenske take rade pozabljate. Pomembno je tudi kako moski vas dozivlja. Kaj njej pomaga, ce mi rece, da sem njen najboljsi. Pa je imela mnogo lezb. Ce je z mojega vidika gledano ona slaba. Danes mi je ze poslala sporo ilo kdaj bova ponovila. Da samo o tem se misli. Jaz pa… kako jo odkantati. Zenske…[/quote]

Pod besedo odnos si predstavljam več. Obdobje skakanja od cveta na cvet je za ljudi, ki si želijo izključno tega. Zame so takšni “odnosi” puhli, brez globljega smisla, na kratki rok in puščajo veliko praznino. Ampak to je moje mnenje. Meni je vseeno kdo si ti in zakaj počneš to, kar pač počneš. Še vedno mislim, da ni problem dobiti plitkosti in oseb za avanture. Samo vprašanje je, kaj si kdo želi. Zame to ni vrhunec, če gradim na kvantiteti.[/quote]
Saj ne da se imam za ne vem kaj, ker mi ocitno res ni nek hud problem najti zensko. Ti pa povem, da je za 99% moske populacije to velik problem. Le, toliko, v vednost. 😉

Tudi v tem, da gre za plitke osebe se motis. Jaz bi rekel, da prav zenske, ki iscejo (le) avanturo, obicajno izbirajo med najbolj zazeljenimi moskimi. Cisto zaradi razmerja med ponudbo in povprasevanjem. Pac, toliko, v vednost.

Imas pa pravico, do tega da se sama odlocis, kaj je zate vrhunec. Zame bi bil najti osebo, ki mi da vecino tega ga danes ze imam. Drugace se mi preprosto receno nima smisla vezati. Morda en dan… ko me bo strah pomanjkanja las, lol.

Ti vidis le sex. Jaz pa vidim odnos. In sex je le (pomemben) del odnosa.[/quote]
To je res. Saj je odnos. Vendar po rezultatih sodeč, ki nam jih serviraš, lahko ugotovimo, da so tvoji odnosi oziroma odnosi s teboj precej klavrni, slabi, nestabilni. Zdaj pa, zakaj bi se človek s tem hvalil? Potrebuješ morda kak nasvet, pa ne upaš vprašat? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vse kar ste želeli vediti o odnosih, sexu… pa si niste upali vprašati…
Tu je MON…

Pod besedo odnos si predstavljam več. Obdobje skakanja od cveta na cvet je za ljudi, ki si želijo izključno tega. Zame so takšni “odnosi” puhli, brez globljega smisla, na kratki rok in puščajo veliko praznino. Ampak to je moje mnenje. Meni je vseeno kdo si ti in zakaj počneš to, kar pač počneš. Še vedno mislim, da ni problem dobiti plitkosti in oseb za avanture. Samo vprašanje je, kaj si kdo želi. Zame to ni vrhunec, če gradim na kvantiteti.[/quote]
Saj ne da se imam za ne vem kaj, ker mi ocitno res ni nek hud problem najti zensko. Ti pa povem, da je za 99% moske populacije to velik problem. Le, toliko, v vednost. 😉

Tudi v tem, da gre za plitke osebe se motis. Jaz bi rekel, da prav zenske, ki iscejo (le) avanturo, obicajno izbirajo med najbolj zazeljenimi moskimi. Cisto zaradi razmerja med ponudbo in povprasevanjem. Pac, toliko, v vednost.

Imas pa pravico, do tega da se sama odlocis, kaj je zate vrhunec. Zame bi bil najti osebo, ki mi da vecino tega ga danes ze imam. Drugace se mi preprosto receno nima smisla vezati. Morda en dan… ko me bo strah pomanjkanja las, lol.[/quote]

Če bi bilo temu res in bi 99% moške populacije ostalo brez žensk, me zanima kje potem ženske najdejo moške? Ne trapaj neumnosti. Moški dobi cipo, ženska dobi avanturista in to je to. Vedno se med sabo povohajo tisti, ki imajo podobne interese.
Ne vem, če razumeš kaj pomeni biti plitek. Ampak kot sem rekla…vsak po svoje. Če lahko živiš ne da se ti bruha vsak dan od gnusa, potem delaj tako še naprej.

Imas pa pravico, do tega da se sama odlocis, kaj je zate vrhunec. Zame bi bil najti osebo, ki mi da vecino tega ga danes ze imam. Drugace se mi preprosto receno nima smisla vezati. Morda en dan… ko me bo strah pomanjkanja las, lol.[/quote]

Če bi bilo temu res in bi 99% moške populacije ostalo brez žensk, me zanima kje potem ženske najdejo moške? Ne trapaj neumnosti. Moški dobi cipo, ženska dobi avanturista in to je to. Vedno se med sabo povohajo tisti, ki imajo podobne interese.
Ne vem, če razumeš kaj pomeni biti plitek. Ampak kot sem rekla…vsak po svoje. Če lahko živiš ne da se ti bruha vsak dan od gnusa, potem delaj tako še naprej.[/quote]
Ti pac malo filozofiras brez pokritja. To je plitkost. Jaz vem o cemu govorim. Da to ponovim, 99% moskih do zensk ne pride z lahkoto. Se dobro kurbo imajo problem najti, lol.

Ne vem, če razumeš kaj pomeni biti plitek. Ampak kot sem rekla…vsak po svoje. Če lahko živiš ne da se ti bruha vsak dan od gnusa, potem delaj tako še naprej.[/quote]
Ti pac malo filozofiras brez pokritja. To je plitkost. Jaz vem o cemu govorim. Da to ponovim, 99% moskih do zensk ne pride z lahkoto. Se dobro kurbo imajo problem najti, lol.[/quote]

Hja, debelina denarnice igra pomembno vlogo pri teh “odnosih”. A tega nisi vedel?:))

Ti pac malo filozofiras brez pokritja. To je plitkost. Jaz vem o cemu govorim. Da to ponovim, 99% moskih do zensk ne pride z lahkoto. Se dobro kurbo imajo problem najti, lol.[/quote]

Hja, debelina denarnice igra pomembno vlogo pri teh “odnosih”. A tega nisi vedel?:))[/quote]
Pa smo spet pri denarju…

Hja, debelina denarnice igra pomembno vlogo pri teh “odnosih”. A tega nisi vedel?:))[/quote]
Pa smo spet pri denarju…[/quote]

Ko bi ga le ti imel, a ne…pol ne bi bil tolk siten:)).

Ne boste verjeli, ampak tokrat se z GF strinjam.

Ko bi ga le ti imel, a ne…pol ne bi bil tolk siten:)).[/quote]

Tebe pa precej skrbi njegov denar.

Ko bi ga le ti imel, a ne…pol ne bi bil tolk siten:)).[/quote]

Tebe pa precej skrbi njegov denar.[/quote]

Misliš? Želim mu, da si dobi kero, ne glede na način. Potem bo manj brutalen:). In ker on vedno zagovarja, da gre vse le preko denarja, mu seveda želim čim več tega, da pride do željenega cilja.

Misliš? Želim mu, da si dobi kero, ne glede na način. Potem bo manj brutalen:). In ker on vedno zagovarja, da gre vse le preko denarja, mu seveda želim čim več tega, da pride do željenega cilja.[/quote]

GF, mogoče ti bo tole nenavadno, samo meni se zdi čudno, da si ti želiš, da on neko žensko dobi. Zakaj se ti s tem sploh ukvarjaš? Saj se tebe ne tiče, ali je on v vezi ali samski. To je njegova stvar. Tudi način pridobitve ženske je njegova strategija, najsi je uspešna ali ne. Če jaz hipotetično zavrnem nekega moškega, potem mi je vseeno, ali si je on našel žensko, ali pa je še vedno samski. Ne pa, da bi mu celo govorila, da upam, da si bo kakšno našel…

Komedija, ko zacne zenska o tem pisati. Seveda, to tiste plehke, ki se “limajo” na bedne “playerje”. Krepostna ona ze ni taka, lol.

Misliš? Želim mu, da si dobi kero, ne glede na način. Potem bo manj brutalen:). In ker on vedno zagovarja, da gre vse le preko denarja, mu seveda želim čim več tega, da pride do željenega cilja.[/quote]
A jaz da zagovarjam, da gre vse preko denarja? Žal živimo v družbi, kjer je denar zeeeelo pomemben. Brez njega ne gre. Če ga nimaš si pač nihče in ti zlato srce in super karakter nič ne nucata. Če nimaš denarja za lepo obleko s katero bi šel na razgovor k delodajalcu si že v naprej obsojen na »Hvala, vas bomo obvestili« Ja ja ta pametna bo rekla, da si obleko lahko sposodiš! Ja ja v imaginarnem svetu ene ribice morda, tam je vse mogoče. V odnosih je denar tudi pomemben. Saj od začetka ko oba še ližeta med to ni toliko pomembno.. se pa pametnjakoviči vsedite ob ponedeljkih zvečer in poglejte Tednik… v vsaki oddaji postrežejo s kakšno pretresljivo zgodbico

GF, mogoče ti bo tole nenavadno, samo meni se zdi čudno, da si ti želiš, da on neko žensko dobi. Zakaj se ti s tem sploh ukvarjaš? Saj se tebe ne tiče, ali je on v vezi ali samski. To je njegova stvar. Tudi način pridobitve ženske je njegova strategija, najsi je uspešna ali ne. Če jaz hipotetično zavrnem nekega moškega, potem mi je vseeno, ali si je on našel žensko, ali pa je še vedno samski. Ne pa, da bi mu celo govorila, da upam, da si bo kakšno našel…[/quote]

Antilopa, meni se pa zdi nenavadno, kako ga braniš, govoriš v njegovem imenu. To, o čemer pišem izhaja iz kratkega poznavanje preko ZS, kjer je poudaril, kaj išče. Z ničemer se ne ukvarjam, še manj pa z njim, zato je tako “prijazen” do mene, ker očitno težko sprejema zavrnitve. Vsakemu pa želim, da najde tisto, kar išče, zakaj pa ne? Nisem zamerljiva in ljudem privoščim dobro.

A jaz da zagovarjam, da gre vse preko denarja? Žal živimo v družbi, kjer je denar zeeeelo pomemben. Brez njega ne gre. Če ga nimaš si pač nihče in ti zlato srce in super karakter nič ne nucata. Če nimaš denarja za lepo obleko s katero bi šel na razgovor k delodajalcu si že v naprej obsojen na »Hvala, vas bomo obvestili« Ja ja ta pametna bo rekla, da si obleko lahko sposodiš! Ja ja v imaginarnem svetu ene ribice morda, tam je vse mogoče. V odnosih je denar tudi pomemben. Saj od začetka ko oba še ližeta med to ni toliko pomembno.. se pa pametnjakoviči vsedite ob ponedeljkih zvečer in poglejte Tednik… v vsaki oddaji postrežejo s kakšno pretresljivo zgodbico[/quote]

A ti celo gledaš nacionalno televizijo? A lahko prosim naročnino za RTV nate prenesem? :)))

Zenske obupno slabo razumete mosko plat. Samo to vam bom povdal.

Drugace pa me je druga jebacica pravkar prosila!, da se spet kresneva. In sem ji postavil pogoj. I suck you, if you blow me, lol. Pa pravi, karkoli hoces. Hmmm… Bomo videli. Tako da vas sorry zapuscam za nekaj casa…

GF, mogoče ti bo tole nenavadno, samo meni se zdi čudno, da si ti želiš, da on neko žensko dobi. Zakaj se ti s tem sploh ukvarjaš? Saj se tebe ne tiče, ali je on v vezi ali samski. To je njegova stvar. Tudi način pridobitve ženske je njegova strategija, najsi je uspešna ali ne. Če jaz hipotetično zavrnem nekega moškega, potem mi je vseeno, ali si je on našel žensko, ali pa je še vedno samski. Ne pa, da bi mu celo govorila, da upam, da si bo kakšno našel…[/quote]

Antilopa, meni se pa zdi nenavadno, kako ga braniš, govoriš v njegovem imenu. To, o čemer pišem izhaja iz kratkega poznavanje preko ZS, kjer je poudaril, kaj išče. Z ničemer se ne ukvarjam, še manj pa z njim, zato je tako “prijazen” do mene, ker očitno težko sprejema zavrnitve. Vsakemu pa želim, da najde tisto, kar išče, zakaj pa ne? Nisem zamerljiva in ljudem privoščim dobro.[/quote]

Jaz samo ugotavljam dejansko stanje in nikogar ne branim. Kaj pa ti je napisal, da išče, mene tudi zanimajo razlogi tvoje zavrnitve? :))))

pa ne preveč vlečt, da ji ne poškoduješ notranjih organov))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close