Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Konec romantike

Konec romantike

Filozofiram ali kompliciram ? 🙂
Sem mislil, da ženske niste tako preproste. Če vas je
že tako nemogoče za razumeti. :)[/quote]

Tudi kompliciraš, poleg filozofiranja. :))

Ženske niso nič bolj komplicirane od moških.

Filozofiram ali kompliciram ? 🙂
Sem mislil, da ženske niste tako preproste. Če vas je
že tako nemogoče za razumeti. :)[/quote]

Ženske niso nič bolj komplicirane od moških.[/quote]
To potem pomeni, da smo le bolj neumni od žensk, ker žensk ne razumemo. 🙂
Tako si razlagam tvojo trditev.
In to brez kompliciranja. 🙂

Ženske niso nič bolj komplicirane od moških.[/quote]
To potem pomeni, da smo le bolj neumni od žensk, ker žensk ne razumemo. 🙂
Tako si razlagam tvojo trditev.
In to brez kompliciranja. :)[/quote]

Ne, trdim, da tudi me večkrat ne razumemo moških. Pa nehaj mi postavljat kapciozna vprašanja! :))

Kdo pravi, da jih ne? Jaz jih zelo dobro razumem.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

A ti bi imel tako službo? Lahko bi ležal po mili volji. :))[/quote]

to je zihr Margot- … glede na njen podpis ☺

A ti bi imel tako službo? Lahko bi ležal po mili volji. :))[/quote]

to je zihr Margot- … glede na njen podpis ☺[/quote]

Jaz sem pa glih hotla rečt, da je zadnji kondom tvoj ☺

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

to je zihr Margot- … glede na njen podpis ☺[/quote]

Jaz sem pa glih hotla rečt, da je zadnji kondom tvoj ☺[/quote]

sej tist, ko gresta dve nuni po gozdu in naletita na poln kondom in ene posreba iz njega spermo in komentira “danajšnje smrkle najboljše zavržejo” ni štos .. je samo parafraza na nune – bila si pa ti s strupeno Ivy ☺

Jaz sem pa glih hotla rečt, da je zadnji kondom tvoj ☺[/quote]

sej tist, ko gresta dve nuni po gozdu in naletita na poln kondom in ene posreba iz njega spermo in komentira “danajšnje smrkle najboljše zavržejo” ni štos .. je samo parafraza na nune – bila si pa ti s strupeno Ivy ☺[/quote]

Ma še dobr, da maš Margotko ane. Za vse me lahko ponucaš. No, skoraj no. :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Jaz pa ne razumem palamudenja okoli tega, saj ženske na forumu nergajo ( skela recimo ), da so v procesu dvorjenja nemalokrat “nategnjene”, ne samo dobesedno, temveč tudi figurativno, češ, da nekoliko manj zanesljivi moški bolje obvladajo proces dvorjenja, kot kakšni resnobneži…

Meni se v tem kontekstu zdi vsekakor napredek, da se lahko ženska sama odloči, od kakšnega samca želi spermo in niti ne rabi imeti z njim spolnih odnosov. Tukaj potem ni nobene manipulacije.

Še nekaj o romantiki:

http://www.slovenskenovice.si/lifestyle/vrt-dom/tridesetletnice-tragicna-slika

Te zlajnane fraze smo že brali. In zakaj bi ljudje morali vztrajati v nečem, kar ni prijetno, če nočejo?

Da bi postali bolj odgovorni. 🙂
Bo življenje moralo spet postati precej težko, da bomo ljudje spet cenili življenje.

Jaz pa mislim, da najbolj ceni življenje tisti, ki ne rine v mukotrpne odnose samo zato, ekr mu nekdo sugerira,da naj bi to počel.

A zato si ti tako “srečen” ? Če verjameš, seveda. 🙂

Pa kje sem trdil, da sem srečen??? Vem pa, da sem bil v vezi še bolj nesrečen. To sem že izkusil.

Nehaj svoje domislice pripisovati meni, nisem jaz tisti, ki se razglaša za srečnega.

Ti verjamem. To se čuti.
Za srečo pa se je treba potruditi in narediti pri sebi potrebne spremembe in o tem govori članek. Ker pa to večina ne želi, ker prevladuje egoizem in s tem prepričanje, da so vedno drugi krivi, pa je narod nesrečen. Ter hkrati toliko ljudi, ki pljuvajo čez sam članek.

Ti to delaš, pa si še vedno nesrečen, razočaran and družbo, svetom, kapitalisti, oblastjo, državo, v bistvu nad vsem, razen mogoče nad svojo partnerko ne.

Kje je torej ta tvoja sreča, ki mi jo ponujaš? Meni se svet ne zdi tako grozen, kot tebi Ne rabim privida družinske sreče, da zbežim pred nečim..

Ti to delaš, pa si še vedno nesrečen, razočaran and družbo, svetom, kapitalisti, oblastjo, državo, v bistvu nad vsem, razen mogoče nad svojo partnerko ne.

Kje je torej ta tvoja sreča, ki mi jo ponujaš? Meni se svet ne zdi tako grozen, kot tebi Ne rabim privida družinske sreče, da zbežim pred nečim..[/quote]
Jaz ti nič ne ponujam, razen svojih mnenj in pogledov o neki stvari.
In spet posplošuješ. Nad poštenimi ljudmi nisem razočaran.

Poanta je, da mi ne deluješ ne vem kako srečno. Zato res ne razumem, zakaj bi upošteval tvoje nasvete. Isto velja za Njega, matjažko itak teoretizira, še najbolj srečno deluje Marko, ampak sveži zaljubljenci so vedno srečni..

Moja (ne)sreča je seveda le tvoj izgovor. Če bi sam imel interes pri sebi karkoli reševati, bi ti bilo vseeno ali sem jaz srečen ali pa ne.
V vezi si bil nesrečen, zdaj si samski in si spet nesrečen….In namesto, da bi se vprašal ter raziskal razloge zakaj si bil nesrečen in sprejel potrebne ukrepe pri sebi ter potem poskušal najti srečo v novem odnosu, si zdaj kot nek obupanec, ki samo kritizira druge in na podlagi nekih lastnih posploševanj išče napake pri drugih in resno zvezo vidi kot grožnjo, ker te spominja na travmatične izkušnje.

Seveda to ne pomeni spet, da ti karkoli vsiljujem. Meni je vseeno kako ti živiš.
Da ne boš spet začel s tem, da ti kdo kaj vsiljuje. 🙂

http://www.slovenskenovice.si/lifestyle/vrt-dom/tridesetletnice-tragicna-slika%5B/quote%5D

To je zanimivo branje, pronicljivo, dokler se drži širše družbene tematike, predvsem Spider bi si moral to prečitati, ker je “žrtev”, ki se tega sploh ne zaveda, te sedanje politične ideologije, saj jo nekritično podpira, kar lepo opiše Godina.

Problem pri Godini je le, ko se začne spuščati v odnose med moškimi in ženskami, kjer plane na dan njeno očitno nezadovoljstvo in zamera moškim skozi spolni šovinizem, verjetno zaradi nezadovoljstva in nesposobnost ohranjanja dolgotrajnih in osrečujočih vez z moškimi, ker sumim, da je z njimi omejila vsakršne telesne stike že desetletja.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Raje ti razišči razloge, zakaj si kljub svoji bojda dobri zvezi še evdno tako žalosten človek.

Pa tudi če je, pa kaj, njena stvar.

Dajmo se mi nekaj zmenit. “Idilični odnosi” med spoloma so obstajali le takrat, ko so si moški podjarmili ženske. Ko so ženske dobile svobodno voljo odločanja, so nazorno pokazale, da jim do moških niti ni tako zelo.

Problema nimamo tisti, ki to razumemo, probleme imate tisti, ki bi radi iz emancipiranih žensk in današnjih dedcev sestavili družine iz slikanic iz začetka 20. stoletja.

Vprašajte se raje, koliko ste ersnično srečni, če vas v družbi praktično vse tako zelo moti in če bi ardi po severnokorejsko iznašli neko teorijo za “iskanje nove poti odnosov med spoloma”. Zgodb je toliko, kot je ljudi. Niso vsi, ki jih ne razumete, čudni, niti ni z njimi kaj anrobe. verjetno je skrajni čas, da se eni sprijaznite, d apač niste pojedli vse pameti tega sveta.

Tole sliko pa sploh ne morem komentirat. Eto, ostala sem brez besed.[/quote]
A zato, ker ti nisi imela toliko izbire? :))[/quote]

🙂

Očitno Preveč nima prave vrednosti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close