Konec razmerja
Je pa že bolje, da te je pustila in šele potem uradno začela s tvojim prijateljem. Morda se ti sedaj sesuva svet in misliš, da je ona na boljšem. Vendar vedi: Ljubezen je igra brez pravil in brez zmagovalca! Mene je to držalo pokonci. Drugače pa pojdi ven, s prijatelji ali znanci in se skušaj uživet u lep fantovski večer. Ne išči dekleta. Samo zabavaj se. Bo že prišel čas, ko te ponovno zadane amorjeva puščica…
hehe,se en nasvet…. V eni knjigi(na temo,kako premagati stres,originalna zalozba Dorling Kindersley) pise(jaz sem pred dobrim mesecem iskala navodila kako cimprej pozabiti vse,ker je bil konec),da se je pametno po koncu razmerja cimbolj zaposliti…predlagajo kaksna velika zamudna opravila..npr.beljenje stanovanja. To imamo mi sedaj in povem ti-prav to bi rabila takrat,ker je tak cirkus;-) No,pa kaksno veliko dosledno generalno ciscenje,pa pospravljanje podstresja ali kleti..-bi tudi zaleglo (da se ne ubijas z zalostnimi mislimi,ker imas toliko dela)
Pa cisto resno mislim.
Pa VSAK dan kam pojdi-zmeni se z frendi..Jaz sem se po koncu cisto VSAK dan zmenila s kom-pomembno je,da nisi sam..:-)
In najdi si kaksen nov hobi,prikljuci se kaksni dejavnosti,da spoznas nove ljudi:-) Jaz sem si tudi nasla nekaj,kamor bom sla..
Poleg tega je ok,ce razen prekinjenih stikov tudi ne isces informacij,kaj je kaj z tvojo ex,kaj pocne itd.. Ce ti ljudje sami to govorijo in jo omenjajo,jih prosi,ce je ne omenjajo vec-saj ni treba razlagati zakaj,bodo ze postekali..
Glede skupnih frendov..to je huje….Poizkusi najti se kaksne nove…in res ne isci informacij o svoji ex… Jaz sem enostavno prosila tiste,ki se vidijo kdaj mojega ex,da ga ne omenjajo,ker ni vec del mojega zivljenja-in so razumeli.
Lej Miti, popolnoma te razumem, da si na tleh in da ti je težko. Ampak zakaj kriviš samo sebe? Zakaj misliš, da se nisi dovolj potrudil? Očitno se tud ona ni, ker bi ti v nasprotnem primeru kaj namignila, da ji kaj ne paše ipd. Po tvoji izpovedi bi lahko sklepala, da si bil ti tisti, ki si jo bolj ljubil kot ona tebe, ker če je ne bi, verjetno tega ne bi delil z množico.
Po vsakem dežju posije sonce in boš videl, da bo tudi zate kaj kmalu. Mogoče se pa bivša vrne.
Pa veliko sreče!
Še jaz bi rada nekaj dodala. Vsi smo bili ali bomo na tem kot ti. Eni večkrat eni manjkrat. Vedi pa, da sedaj ko si sam dodobra spoznaj sebe, kaj bi rad v življenju, kaj te v življenju osrečuje, nadihaj se svežega zraka skratka počni to kar te v življenju veseli. Tega obdobja ne zapravi za jokanje po starih časih. Nikoli ne veš, zakaj ti je kakšna stvar namenjena in tudi ta prekinitev je za nekaj dobra.
Vsaka palica ima dva konca. To si zapomnin.Tudi jaz sem bila na istem. Žal mi je samo tega da se takrat dodobra nisem posvetila sama sebi ampak sem jokcala za dobrimi starimi časi, zakaj.
Uživaj v svobodi, nikoli ne veš za katerem vogalu te čaka sreča. Po svetu hodi z odprtimi očmi in razprtimi rokami.
Lep dan ti želim, čeprav deževen.
lp neja
MiTi,
tudi jaz sem bila v podobnem užaloščenem in potrtem stanju, ko sva se partnerjem razšla po dolgih letih. In vem kako hudo ti mora biti, ker sem tudi jaz potrebovala veliko prijaznih in spodbudnih besed.
Moram priznati, da se še zdaj velikokrat počutim osamljeno, brezvoljno, ampak počasi gre na bolje. Če si želiš poklepetati še izven foruma, se lahko oglasiš na moj e-mail: tina30@email.si.
Navsezadnje ti lahko odleže…glavo gor!
Forum je zaprt za komentiranje.