Konec razmerja
Prejšnji teden sva se po več letih razšla z punco. Zapustila me je ona, apak vem, da sem jaz kriv, saj se nisem dovolj trudil. .. Zdaj mi je pa žal. Čisto sem na tleh. Depresija…
Pa sem srečal že kar veliko ljudi, ki so prav tako končal prav prejšnji teden. A je še kdo ostal sam, ker se je letos baje ljudem čist sfuzlal in je šlo narazen ogromno ljudi. Halo!?
Ja, tud jst mislim, da morata za vsak spor bit dva. In tud pr vama mislim da ni odgovornost za razpad zveze le na tvoji strani. Verjetno tud ona ni bla ravno nedolžna, ne?
Ne pozabi, da pogovor reši mnogo stvari…
Lahko se pogovorita in ugotovita, kaj je bilo narobe, ali pa boš ob pogovoru ugotovil, da tako z njo nimaš kaj iskati, ker razmišlja popolnoma drugače od tebe.
Poskusi
In zakaj si ti zdaj kriv, če nisi po njenih željah? Človek je pač to kar je. Nisi zato na svetu, da bi se na silo prilagajal enim (kot kaže) neizrečenim kriterijem. Predlagam ti, da se najprej navadiš sam živet, ko praviš, da ne znaš, in da se ne nalepiš na prvo kiklo ki pride mimo in se ji začneš zopet prilagajat na vrat na nos.
Veš, MiTi, jst mam fanta, ki ima sezonsko delo, tako da približno 3-4 mesece na leto ni. Ti povem, da ful jokam, ko odhaja, ampak potem se pa navadim, da ga ni in ko pride nazaj, se morava na novo spoznat. In potem nikoli ne veva, a bova še znala shajat en z drugim al ne. Ker ljudje se spreminjamo. In midva se vedno spremeniva.
Prej kot jo boš pozabil, prej si boš lahko uredil življenje. Sprejmi to kot neke vrste izziv, duhovno rast. Sej veš, KAR ČLOVEKA NE UBIJE, GA NAREDI MOČNEJŠEGA.
Glavo pokonci!
Oj!
Ne bit žalosten. Vsaka stvar se zgodi z namenom in vedno se konča tako, da je za tebe nejbolje! Zapomni si to.
Jaz sem letos zapustila fanta in ostala sama z 10 mesečnim dojenčkom. Bila je težka odločitev, ampak vem, da sem se odločila prav in ni mi žal.
Nikar se ne krivi samo sebe, vedno sta kriva oba. Lahko ti povem stvari, ki so mene pri mojem fantu zelo motile in posledično se je moja ljubezen do njega čisto ohladila.
Iz večih izkušenj ti lahko povem, da moški delate generalno napako v tem, da ko enkrat dobite žensko in smatrate, da je “vaša”, se vaš boj za njo konča. Postane vam samoumnevna. Nehate biti zabavni, naenkrat se ne spomnite nobebenga vica več, pozabite kaj je to romantika, pozabite na komplimente, na kakšna drobna majcena presenečenja, ki ti polepša dan. Hodite domov zamorjeni, utrujeni in skratka nič se vam ne da.
Ljubezen je kot roža. Ves čas jo moraš zalivati, sicer oveni.
Vem, da tudi ženske nismo popolne. In sami med sabo smo si zelo različni, tako med ženskami kot med moškimi, zato je toliko bolj pomembno, da se tega zavedamo in znamo drug drugemu prilagajat. Brez prilagajanja in velike mere strpnosti nobena veza ne more uspeti.
Jaz sem se tega v svoji vezi dobro zavedala in zelo trudila, da bi nama uspelo, vendar je moj fant poleg zgoraj naštetih napak igral še zakonskega partnerja svoji mami, jaz pa sem imela le vlogo neke ženske, ki mu je rodila otroka. Zato sem se odločila da grem.
Življenje je kratko in tako lepo, zato ga uživaj s polno paro! Pozabi na to punco. Očitno nista bila za skupaj. Še veliko samskih je na tem planetu.
Prej ali slej boš tisto pravo tudi spoznal in takrat boš vesel, da sta se s punco razšla.
Maja
MiTi,
malo boš verjetno še premleval kje je šlo narobe, nato pa se bo treba vzeti v roke.
Kar ne pokonča, krepi. Drži kot pribito. Verjemi. Ti povem iz lastnih izkušenj. Ko preboliš, za kar je potreben čas, boš iz tega znal potegniti nekaj dobrega. Boš videl.
In ni res, da so vse dobre punce že oddane ali poročene. Kar nekaj samskih in dobrih nas hodi okoli. In tudi ženske mislijo isto. Da so ta dobri že oddani. Pa ni tako.
Včasih je treba odpreti oči. Takrat ko boš pripravljen. In ne hiti, da se ne zaletiš.
Ti želim, da bolečine mine čimhitreje. Omiliti ti je nihče ne more.
Čez čas bo to le spomin.
Definitivno je bolje, če prekineš vse stike…..boš videl….tudi jaz sem se mučila s tem, da sva se na vsake toliko slišala, pa potem ugotoviš, da to ne gre…..ker ti te zadeve vedno potiho vlivajo še nekaj upanja….brez veze, boš videl….to je samo mučenje samega sebe…..pretrgaj vse stike…..za zdaj…..saj potem, ko ne boli več tako in boš razčistil s sabo, jo pa lahko pokličeš….če boš takrat to še vedno hotel….do takrat pa…..
Poglej malo okoli sebe….mislim, da nas ni tako malo…..;)))))
Srečno….
Forum je zaprt za komentiranje.