Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev konec porodniške in kdaj ste se oglasile v službi

konec porodniške in kdaj ste se oglasile v službi

Zanima me, kdaj ste se oglasile v službi proti koncu porodniške, da ste zaprosile za morebiten dopust, pa to kaj vas čaka v službi itd, in seveda kdaj začnete? LP Tisa…

Kak teden pred koncem porodniške sem se oglasila pri šefih, da sem se pogovorila glede dela. O dopustu pa takrat res nisem govorila; bi me ziher malo čudno gledali, da bi takoj po porodniški “zahtevala” dopust.

aja, še to….sem imela podaljšano porodniško, pa nisem tudi zaradi tega spraševala o dopustu.

Jaz bom po porodniški (verjetno bo podaljšana) pokoristila še ves letošnji dopust, to sem jim povedala takrat, ko sem šla po potrdilo o zaposlitvi, ki sem ga morala priložiti za podaljšanje porodniške.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Kakšen mesec pred potekom sem poklicala in se dogovorila, da bom izkoristila še večino letnega dopusta, preden se vrnem na delo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close