Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Konec poletov v Berlin

Konec poletov v Berlin

Konec marca Easyjet ukinja linijo Ljubljana-Berlin zaradi preslabe zasedenosti letala.Škoda!!!Če še kdo želi videti to čudovito mesto naj se odloči do tedaj.

Kakor sem slišala po radiu, ni potrjeno še nič, zato jaz še upam, da bodo let ohranili, magari samo enkrat tedensko. Ne razumem pa, zakaj ukinjajo, ko smo leteli mi v začetku novembra (po praznikih, praktično mrtva sezona), sta bila leta polna.

Ne zaradi slabe prezasedenosti, temveč zaradi finančne neustreznosti. Baje so letala dovolj zasedena, vendar so leti finančno neustrezni. Osebno menim, da skuša Easyjet pritisniti na letališči (še posebej Brnik), da spusti stroške.

Se mi čudno zdi da bi ukinili let….predvsem ne zaradi slabe zasedenosti: 14. decembra sem letela v Berlin in 18. nazaj – oba leta sta bila čisto polna. Cena povratne letalske vozovnice na osebo je znašala 10.000 SIT, od tega je bila karta sama 750 SIT, ostalo pa takse.
Če greš zdajle gledat – za marec te pride let 16.500….
b.

sigurno ne ukinjajo ker je slaba zasedenost 🙁

Verjetno je res da je tule neko drugo ozadje ali pa interesi Adrije ko so videli da je zanimanje za Berlin.Ne bo prvič ko je Adria “spakirala ” na eleganten način kakega tujega letalskega prevoznika s pomočjo še koga.(British airways,Sabena,Swissair…)-vsi so leteli v Ljubljano,zdaj ni nikogar od njih tu,je pa Adria na teh linijah???

Res “brihtno” – v London letita eJ in Adria, v Berlin pa nobeden. Najbolje, da še Ryanair pride in začne letet v London – npr. Luton ali Heatrow – ker do dja se z Brnika še ne da …

Ja, malo sem sarkastična, ker me novica spravila v ZELO slabo voljo …

Na, v tako slabo voljo, da sem naredila še tri napake … ;(

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close