Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Konec je, necepljeni niti tankat več

Konec je, necepljeni niti tankat več

Odgovor na objavo uporabnika
iDESI547, 04.01.2022 ob 08:22

V Nemčiji in Avstriji temu rečejo 2G+ Zadeva deluje brez problema. Povečini velja 2G (po naše PC), nekje pa 2G+ (po naše PC+T). Ni nek bav bav. Res pa je, da je v Sloveniji nekam malo testnih kontejnerjev (sploh za 2G+).

omg in zaradi takih in tebi podobnih zblojencev in mehkužcev, bo to trajalo še leta..deluje ja, myass.

Pa kaj838, 04.01.2022 ob 08:39

Pri nas v službi je cepljenih 95 %, večina tudi s 3. odmerkom. Tako da ni panike. Če se bo treba še testirati, se pa tudi bomo. Saj ni tako hudo. Jaz kljub cepljenosti to itak vsake toliko časa naredim. Pa nisem Janševa (da ne bo pomote). Jaz si samo želim kolikor se pač da normalno delati in normalno živeti.

Kako to misliš, da ni panike? Lepo so ti povedali, da boš zbolela za omikronom. Tako kot vsi ostali.

Ki ga naj že ekrat dobim kje????

8 nas je pri bajti – v službah, kjer se obrne dnevno masa ljudi.

Samo 2 sta cepljena, ostali smo prebleli konec leta 2020.

Ne prime se nas nič. NIČ! PM….pa hodim z samimi “antimaskarji” okoli pa se ne prime več nikogar nič.

Testriramo se vsake dva dni v kontejnerju, da nam ja ne bi asiptomatsko pobegnila okužba in s tem status P pa NIČ NIČ OD NIČESA NIČ.

fak of pa omirkon, 04.01.2022 ob 10:54

Ki ga naj že ekrat dobim kje????

8 nas je pri bajti – v službah, kjer se obrne dnevno masa ljudi.

Samo 2 sta cepljena, ostali smo prebleli konec leta 2020.

Ne prime se nas nič. NIČ! PM….pa hodim z samimi “antimaskarji” okoli pa se ne prime več nikogar nič.

Testriramo se vsake dva dni v kontejnerju, da nam ja ne bi asiptomatsko pobegnila okužba in s tem status P pa NIČ NIČ OD NIČESA NIČ.

Hahaha…ta je dobra. Čeprav v resnici žalostna. Za prebolevnike je tudi sama dr. L. danes zjutraj na RTVSLIO izjavila, da je pri njih in pri cepljenih možnost težjega poteka zelo malo verjetna. In zakaj za vraga naj bi si šel prebolevnik, ki je z blagimi simptomi prebolel Covid četudi ored enim letom drezat s čimerkoli v telo? Kje je tu logika? Kakršnakoli, zdravstvena?

Jaz sicer mislim, da bi s tem ponovno nredili kontraefekt, enako, kot nedolgo nazj s plačljivimi testi. Ko so ljudje začeli iskti vsemogoče ovinke in so po tistem šle okužbe v nebo.

lkhgnčd, 04.01.2022 ob 10:47

Kako to misliš, da ni panike? Lepo so ti povedali, da boš zbolela za omikronom. Tako kot vsi ostali.

Ni panike pred virusom, pred omejitvami in pred anticepilci. Na celi firmi. Omikron varianta me ne skrbi.

Medtem, na Danskem…pravilen optimistični pristop. Stisnimo še malo, v dveh mesecih bo konec epidemije.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10364503/Denmark-health-chief-says-Omicron-bringing-END-pandemic.html?ito=push-notification&ci=z9VWPQm9sQ&cri=09BXINzTc7&si=49603723&xi=f32dd0fe-ee1e-4ec9-b873-f95d886025e5&ai=10364503

pcr test, 04.01.2022 ob 11:39

Medtem, na Danskem…pravilen optimistični pristop. Stisnimo še malo, v dveh mesecih bo konec epidemije.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10364503/Denmark-health-chief-says-Omicron-bringing-END-pandemic.html?ito=push-notification&ci=z9VWPQm9sQ&cri=09BXINzTc7&si=49603723&xi=f32dd0fe-ee1e-4ec9-b873-f95d886025e5&ai=10364503

Pri nas epidemija sploh ni razglašena!

sam fprašam, za ščerku.

zakaj se kak virus ne začne na Norveškem, Litvi, Portugalskem?

Zakaj vedno neka Afrika, Azija, J Amerika?

Zanimivo, da cepljenja še omenila ni. 🙂

But while infection numbers in countries with the variant are soaring, the expert said that the highly infectious Omicron appears milder than the Delta variant, and therefore more people will be infected without having serious symptoms.

As a result, she said, this will provide a good level of immunity in the population.

Pri nas smo imeli v službi samo eno bolniško zaradi korone. Enega pametnega, 60 plus starega, necepljenega. tako da si vtaknite vi nekam te vaše domišljiske zdrave necepljene.

LOGARCO naj pregleda psihiater, za baba je čist zapita, poglejte kako je zabuhla, sem izvedela, da pije ko žolna in to samo žgane pijače, BABA potrebuje denar, zato so jo tudi podkupili da sodeluje z Janšo. In take babe nam krojijo usodo????? Meni ne bo dolgo!

vatikanske ječe, 04.01.2022 ob 12:00

Pri nas smo imeli v službi samo eno bolniško zaradi korone. Enega pametnega, 60 plus starega, necepljenega. tako da si vtaknite vi nekam te vaše domišljiske zdrave necepljene.

pri nas pa cepljenega in kaj zdej?

Jaz načeloma nimam nič proti PC+ T pogoju, se pa bojim, da bo prišlo do kolapsa, če to uvedejo, ker je pri nas premalo testnih mest. Že sedaj ko samo necepljeni in neprebolelniki čakajo, je gneča.

Jaz se bom , če to uvedejo, za službo smaotestiral, druge dejavnosti, ki zahtevajo PC+ T pa bom opustil, ker nimam časa vsak dan stati eno uro pred kontejnerjem.

vatikanske ječe, 04.01.2022 ob 12:13

Jaz načeloma nimam nič proti PC+ T pogoju, se pa bojim, da bo prišlo do kolapsa, če to uvedejo, ker je pri nas premalo testnih mest. Že sedaj ko samo necepljeni in neprebolelniki čakajo, je gneča.

Jaz se bom , če to uvedejo, za službo smaotestiral, druge dejavnosti, ki zahtevajo PC+ T pa bom opustil, ker nimam časa vsak dan stati eno uro pred kontejnerjem.

V bistvu je to nekako cilj PC+T, da ljudje malo premislimo, ali res želimo nekam “v gnečo”. Kdor mora, bo šel, kdor si močno želi, tudi, večina pa bo to dejavnost preložila.

krneki728, 04.01.2022 ob 11:52

sam fprašam, za ščerku.

zakaj se kak virus ne začne na Norveškem, Litvi, Portugalskem?

Zakaj vedno neka Afrika, Azija, J Amerika?

Zato, ker delajo eksperimente na najrevnejših, in obenem igrajo humanitarce. Govorimo o  tistih, ki so uvedli suženjstvo, in poropali, oziroma še danes ropajo naravne resurse. Ne more glavni problem, oziroma iniciator vsega zla, reševati sebe, in ostale, pred vsemi problemi na tem svetu.

mah ne spomnim se, da bi bili recimo v KINI kdaj kaki USA sužnji, edin če morda CIA na skrivaj u KINI dela poskuse?

a to jim roek na hrbtu zvijajo za te poskuse, oz kr tako na silo gradijo laboratorije?

daj nam malo razloži kako to gre?

Da prevedem besede danske ministrice: vsi se bomo okužili  z mikronom, preboleli v lažji obliki in pridobili kolektivno imunost. V dveh mesecih bo vsega konec.

Hvala necepilcem, da so omogočili mutacije!!! Zakaj točno se še forsira cepljenje?????

To je samo še en beden poskus prepričevanja v cepljenje, po novem se bodo pred kontejnerji zbirali samo cepljeni, in preboleli. Pomeni se pripelješ na parkirišče, pred kontejner, po možnosti naletiš na znanca, in ga vprašaš, če ima 5 minut časa. Zapelješ, ga do bencinske, tankaš, in znanec opravi plačilo. Lahko tudi neznanec za kakšno pijačo, ali kaj drugega. Vedno obstaja način, tudi tega fašizma, bo enkrat konec. To, kar počnejo je sramota svetovnih razsežnosti, v imenu nevidnega sovražnika, omejujejo zdravim , dostop do nujnih dobrin, potrebnih za golo preživetje. Smrt globalistom, masonom, represiji, tiraniji, in poniževanju!

lkhgnčd, 04.01.2022 ob 12:23

Da prevedem besede danske ministrice: vsi se bomo okužili  z mikronom, preboleli v lažji obliki in pridobili kolektivno imunost. V dveh mesecih bo vsega konec.

Hvala necepilcem, da so omogočili mutacije!!! Zakaj točno se še forsira cepljenje?????

Fašisti so samo prehladu dali drugo ime, zato je logično, da se bomo skoraj vsi okužili s prehladom.

Kot so gripi, pljučnici in še drugim boleznim dali drugo ime – covid.

iDESI547, 04.01.2022 ob 12:16

V bistvu je to nekako cilj PC+T, da ljudje malo premislimo, ali res želimo nekam “v gnečo”. Kdor mora, bo šel, kdor si močno želi, tudi, večina pa bo to dejavnost preložila.

Ja seveda, ti še kar verjameš stoki. Ne bit tako naiven, namen je prepričati ljudi, oziroma pospešiti cepljenje.

tako kot so napovedali testiranje v šoli, kar se je potem uresničilo, tako bo tudi PC plus testiranje oziroma samo PC.

jaz2019, 04.01.2022 ob 12:50

tako kot so napovedali testiranje v šoli, kar se je potem uresničilo, tako bo tudi PC plus testiranje oziroma samo PC.

Kar je še en razlog več za cepljenje. necepljeni več ne bodo mogli nikamor.

vatikanske ječe, 04.01.2022 ob 12:52

Kar je še en razlog več za cepljenje. necepljeni več ne bodo mogli nikamor.

Kakšen debil.

To je razlog za upor, ne pa za podpiranje fašizma in suženjstva.

Za: Pa kaj838

In to je zate normalno življenje? Saj se hecaš ane? Če se Kacin heca, verjamem, da se tudi ti, saj si lahko vodljiva.

Za pumpo ne rabiš nobenega pogoja.

Nazadnje sem tankal na nočni blagajni na Petrolu. Plačilo je potekalo tako, da sploh not ne greš, uslužbenka pa stoji not za debelim steklom, ti ji smao denar daš v nekakšen predalček.

Ponekod pa en sedi pri vratih in pobira denar tistim, ki nimajo PCT.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close