Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Konec je, necepljeni niti tankat več

Konec je, necepljeni niti tankat več

No, če prav razumem je Logar ravnokar napovedala, da bo uveden PC+T povsod tam, ker je sedaj PCT. To pomeni, da se bomo cepljeni morali ravno tako drenjati v vrstah pred kontejnerji, če bomo hoteli it tankat in necepljeni tankat sploh ne bodo mogli več. Drži?

Kolikor jaz poslušam svoje necepljene sodelavce bo nastal izbruh bolniških, če se to zgodi. Ker preprosto ne bodo mogli priti v službo.

O, bog nam pomagaj. A bomo kar firmo zaprl? Ker pri nas je necepljenih več kot tretjina zaposlenih, mi pa delamo na polnih zmogljivostih in se nam že ena sama bolniška pozna.

Odgovor na objavo uporabnika
Omg, 03.01.2022 ob 22:46

No, če prav razumem je Logar ravnokar napovedala, da bo uveden PC+T povsod tam, ker je sedaj PCT. To pomeni, da se bomo cepljeni morali ravno tako drenjati v vrstah pred kontejnerji, če bomo hoteli it tankat in necepljeni tankat sploh ne bodo mogli več. Drži?

Kolikor jaz poslušam svoje necepljene sodelavce bo nastal izbruh bolniških, če se to zgodi. Ker preprosto ne bodo mogli priti v službo.

O, bog nam pomagaj. A bomo kar firmo zaprl? Ker pri nas je necepljenih več kot tretjina zaposlenih, mi pa delamo na polnih zmogljivostih in se nam že ena sama bolniška pozna.

tole bo padlo… ne mores ti nekoga omejiti, ker ni cepljen in ni prebolel…  ce t velja za cepljenega, potem. mora veljat tud za necepljenega…  ne mores ti zdravega cloveka omejiti

Oni vlečejo keš od tistih kateri delajo in plačujejo davke. Teh je vedno dovolj, da se korito ne izprazne. Če jih je manj se pa poveča kraja narodu. Seveda pa so v igri verjetno še podkupnine iz tujine ali kot ji rečejo globoke drž. pa jim je vseeno če folk kruha ne dobi. Oni bodo svojo pekarno že odprto pustil ki jo zase potrebujejo pa tud če pek ni ceplen in je brez maske. GNUS JE GNUS IN GNUS BO ostal

Saj lahko vidite po tujini če že doma so ljudje slepi, da jih tako skrbi za zdravje ljudi da jih tolčejo s palicami in pse da jih grizejo nanje spuščajo od tolikih skrbi in usmiljenja.

ZBUD SE FOLK

Priklopite me na generator, ne bo potreben drugi blok NEK.

Čaki mal. Ženska je rekla da ne bo zaostrovanja ukrepov.  Še več znižali bodo število dni karantene.  Tako se bomo hitreje prekužili. Saj veste, tudi pri tej različici je tako kot pri delti – vsi se bomo prekužili.???

A to pomeni, da naslednji teden sluzba, sola odpade, ko polovica delavcev srednjih let, srednjesolcev ni cepljenih?

Kako si to predstavljajo, 03.01.2022 ob 23:30

A to pomeni, da naslednji teden sluzba, sola odpade, ko polovica delavcev srednjih let, srednjesolcev ni cepljenih?

Tretjina mogoče ni cepljenih nad 18 let. Srednješolci bodo pa pač na zoomu.

Kaj to pomeni …nastal bo izbruh bolniških? Kdo jim bo dal te bolniške? Zakaj?

Pri nas je cepljenih 19% zaposlenih, gospodarstvo. Cepivo naj si nekam vtaknejo.

Preboleli pred 1 letom. Necepljeni. Hodimo okoli da bi si podaljsali pogoj P pa se nas nic ne prime.

Tudi pri nas je 3/4 firme necepljene, neprebolele in zdrave. To je večina nas, ki smo dve leti pokrivali delovne ure tistim, ki so zboleli za kovidom, tistim, ki so bili v karanteni zaradi stikov s pozitivnimi ali so bili sami pozitivni, tistim, ki so poklicali zdravnika, da se slabo počutijo in kljub negativnemu testu po 3 tedne simulirali kovid, tistim ki so koristili bolniško po cepljenju zaradi slabega počutja, itd… mi pa garali 2 leti ko črne živine in prevzemali izmene v zadnjem momentu, ker je nekdo moral v karanteno ali je zbolel.

Sedaj smo pa mi na vrsti za “počitek”. Večino nas je izgorelih in bomo koristili bolniško na ta račun tam nekje do pomladi, ko bo virus spet čudežno izginil in se bo bodo ukrepi omilili-mogoče nam celo takrat dovolijo tankat, nam zdravim in necepljenim. Mogoče sploh več ne bomo potrebovali goriva za službo, ker bo firma v teč času šla v tri krasne. Bomo pa uživali naprej na borzi, pa spet ne bomo potrebovali goriva. Boli me k…za strokovne skupine, politiko, in  znanstvenike, dokler mi služi zdravje in imam keša na zalogi za par let. Pa bomo šli uživat  tja za par let, kjer ni potrebno izpolnjevati pct pogoja.

J* vas cuk, 04.01.2022 ob 00:10

Preboleli pred 1 letom. Necepljeni. Hodimo okoli da bi si podaljsali pogoj P pa se nas nic ne prime.

tisti, ki so ze dve leti zdravi in oni, ki so p in se jih znova ne prime, niso nic vredno… sploh prvi ocitno ze nekaj delajo prav z imunskim sistemom, da ostajajo zdravi… in drugi tudi ocitno so si ga okrepili… ampak to ne steje nic za zdravstvo ocitno… ce so zdrav si groznja…in take ljudi se zapira?‍♀️

uni, ki 5x na let zboli in ima p non stop in bo lohka cez 4 tedne spet bolam, uni pa sme okol povsod ?‍♀️???

total za bedake nas imajo,  ce je to medicina in znanost in strokovno pol sn jst bicikl

Ne, ne razumeš prav. Verjetno zato ker si nepismena budala.

Naš kolektiv se ne bo dal tako zlahka. Smo večinoma necepljeni, mladi in zdravi, bolniške so zelo redke. Upam, da ne sprejmejo spet kake neumnosti.

baba je zmesana, 04.01.2022 ob 00:38

tisti, ki so ze dve leti zdravi in oni, ki so p in se jih znova ne prime, niso nic vredno… sploh prvi ocitno ze nekaj delajo prav z imunskim sistemom, da ostajajo zdravi… in drugi tudi ocitno so si ga okrepili… ampak to ne steje nic za zdravstvo ocitno… ce so zdrav si groznja…in take ljudi se zapira?‍♀️

uni, ki 5x na let zboli in ima p non stop in bo lohka cez 4 tedne spet bolam, uni pa sme okol povsod ?‍♀️???

total za bedake nas imajo,  ce je to medicina in znanost in strokovno pol sn jst bicikl

bravo

Najprej naj ne rahljajo vse ravnodušni praznike, počitnice, poletno sezono ipd.. Potem bo pa morda kakšen ukrep res zalegel. Kaj pomagajo ukrepi, če je treba rajo za božične kam spustiti, pa na morje z boni, da so se že junija 2020 ob uvedbi na Slo plažah namakali kot. mlaki, sedaj jokajo o porastu okužb, ko so se vsi iz takih in drugačnih počitnic vrnili. Itak so pa v tej vladi zgolj in samo zgolj številke pomembne. Kako do njih priti, torej na kakšen način, sploh niti ni pomembno.

A bodo pol države zaprli, če pač nimamo obveznega cepljenja in tudi vsi ne morejo delati od doma?

4000 vas bo še krepnilo v tem valu.

Nič takega ni rekla. vi pa res ne rabite niti reale, naredite cel domišljijski spis na podlagi fikcije. Važno, da nečemu nasprotujete.:))

Cepljeni ste na slabšem V sebi imate neznan zvarek pa kljub temu zbolevate. Poznam pa primer ko so se v eni družini cepljeni od cepljenih okužili pa je oče moral iti na šiht v fabriko ker je še zaenkrat negativen ( 2x cepljen) saj je premalo delavcev…Itak si kužen prej,predem ti test pokaže…zato pa je tako kot je…

No jaz sem prebolela in sr ne bom cepila čeprav je minilo eno leto.

https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/mateja-logar-razkrila-kaj-bo-stroka-predlagala-vladi-na-vidiku-tudi-pogoj-pc/

V Nemčiji in Avstriji temu rečejo 2G+ Zadeva deluje brez problema. Povečini velja 2G (po naše PC), nekje pa 2G+ (po naše PC+T). Ni nek bav bav. Res pa je, da je v Sloveniji nekam malo testnih kontejnerjev (sploh za 2G+).

Kr neki514, 04.01.2022 ob 08:12

https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/mateja-logar-razkrila-kaj-bo-stroka-predlagala-vladi-na-vidiku-tudi-pogoj-pc/

Hecno…dolocajo kdo sme ali ne sme uporabljati neke storitve. Me ne gane. Mene ne bojo prepricali da je zelena barva v resnici vijolicna. Imam oci in vidim-zeleno je zeleno, vijolicno je pa vijolicno.

iDESI547, 04.01.2022 ob 08:22

V Nemčiji in Avstriji temu rečejo 2G+ Zadeva deluje brez problema. Povečini velja 2G (po naše PC), nekje pa 2G+ (po naše PC+T). Ni nek bav bav. Res pa je, da je v Sloveniji nekam malo testnih kontejnerjev (sploh za 2G+).

Seveda, brez problemov deluje fašizem. Daj ne seri s svojimi bolanimi forami. Na tisoče ljudi pa kar hec protestira.

Ko bojo nehali ljudi vlačit pred kontejnerje, kjer se zbirajo mase ljudi, lahko tudi kuznih, potem bo epidemija upadla. Dokler pa bojo ustvarjali umetno kuznost za razne covid dodatke, bo pa tako. Pa saj nismo neumni.

Novinarji slabo slabo opravljate svoje delo, malo na teren.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close