Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Konec aprila 2016 Florida ? Prosim za predloge !

Konec aprila 2016 Florida ? Prosim za predloge !

Zadnji teden aprila se odpravljamo na Florido za 2-3 tedne. Imamo možnost zastonj prenočišča v Orlandu do 2 tedna in na Boynton Beach/ blizu Miamija 1 teden.
Zdaj pa ne vem točno kje bi začeli potovanje in na kak način, da bi bilo najboljše in istočasno najbolj ekonomično.
1. Morda let do Miamija in htl za 1 noč , potem Karibi za tri dni, potem rent a car in Key West (1x prespat?) in potem Overglades.Potem naprej Naples (prespat 1x?) in Orlando.Tam pa tri dni parki – ene tri bi pregledali , otrok ni več najmanjši pa mislim, da Miki miške niso več in.. tako ,da morda – Sea World, Universal Studios.. še kateri ?Iz Orlanda z avtom še Tampa in Clearwater, in na drugi strani Space centre.
Potem pa še v Boynton Beach za ene par dni. Ne vem ,če bi se mi splačalo dati renta car nazaj za čas ,ko bomo blizu plaž in Miamija.
Moram reči, da so meni vse plaže z mivko enake..zato me zanima ali ima smisel vozit okoli in okoli in gledat plaže tako vzhodne kot zahodne .. berem pa ,da ste nekateri zelo navdušeni nad raznimi plažami in otočki in da priporočate oglede.
Prosim za kakšen komentar starih mačkov, glede Floride seveda:)
pepi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close