Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kondomi

kondomi

Imate izkušnje s kondomi? Kateri so najbolj
kvalitetni?

Tisti, ki vzdržijo dober sex!
Malo heca!
Po mojem so najboljši tisti, ki so zelo tanki, no, kaj pa vem; mogoče bo kateri gospod boljše vedel.

durex…

Ja, če že treba, pol durex pa še neki safex so. Tiste, ki so zelo, zelo tanki pa brez dodanega lubrikanta. Pa še potem sex zdaleč ni tak kot pa brez. Mi sploh niso všeč, ampak, če treba, pač treba, če ne moreš iz takih ali drugačnih vzrokov nekaj časa jemat kt. Zaščita je pa zanesljiva, durex naj bi itak bili najboljši.

Se je že v 90% zgodilo, da je kondom počil, tako da jih en uporabljam… Raje brez… KT je še vedno boljše.

Xtrm, v 90% ti je počil kondom? Dvomim, da bi bili kondomi krivi, verjetno je to, da je uporabil premalega ali pa, da ni spustil zraka ven. Ker kar tako pokat pa res ne morejo:-)

Ja res je, al pa je not ostal… V glaven kkrkol se že moreš trudit, da ga prav gor natakneš, se mi zdi pol bolj udobno met tabletke… Pa tud če bi brez, itak pa da s stalnim partnerjem, ker če bi sedaj kej nastalo se niti ne bi sekirala 🙂

No, ja, xtrmika, saj glih dost truda ni za dajat gor:-) Jaz recimo jih ne morem videt, ker zame sex s kondomom ni ravno sex kot bi mogel bit;-), ampak, če je pa že treba kondom, pol traja tisto natikanje ful malo časa, nekaj sekund, vzameš ven, primeš za tisto na vrhu, primeš korenjaka, odrolaš dol po njem pa hopa cupa;-)))
Ti pa le uživaj, saj kt so zakon, če le ni prevelikih stranskih učinkov.

Kaj pa ženske kondome si že probala?

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

A gumo na svojem motorju znaš zamenjat?

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Ne. Ne vem, če se jih sploh dobi v Slo. Sicer pa je najboljši sex brez kondoma – kakršnegakoli že.
Baj!

Meni se zdijo vsi kondomi fajn. Jaz nikoli (med seksom seveda) nisem opazila razlike med različnimi modeli različnih proizvajalcev.
Svetujem da kupiš tiste, ki so najbol poceni.

Meni so všeč safex-ob pravilni uporabi znajo biti dokaj zanesljivo kontracepcijsko sredstvo.

LP

durex..in sicer v rdeči škatlici(perje je gor narisano).. ti so najboljši..

Control… sest jih je v skatlici. Tisti zeleni so najbolj fajn. So pa tudi zelo poceni. Drugace pa midva z dragim ze kar nekaj let prakticirava s kondomi pa nisva imela niti ene tezave.

Kar pogumno.

Vsak naj dela samo tisto kar zna. Kdor ne zna seksati, pa naj ne seksa. Z žensko v katero ne bi imel zaupanja pa sploh ne bi seksal. Torej je kondom nepotreben. Že slišim grmenje……

Najboljši so štrikani ali nakvačkani.So mehki in prijetni,pa še luknjice imajo,da koža diha.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close